ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

Παρέμεινε δασκάλα (Pic)

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Έχασε τη δουλειά της στο σχολείο, λόγω μερικών πικάντικων φωτογραφιών με μπικίνι και μετά από ώριμη σκέψη και τη συμβουλή ενός φίλου, αποφάσισε να συνεχίσει να διδάσκει λίγο μεγαλύτερα παιδιά
Η 31χρονη δασκάλα βιολογίας Tiffany Shepherd είχε για πρώτη φορά τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όταν απολύθηκε από το λύκειο Port St. Lucie High School στη Φλόριντα.
Αιτία απόλυσης ήταν μερικές πικάντικες φωτογραφίες με μπικίνι που είχαν κυκλοφορήσει στο σχολείο.
Η άτυχη Tiffany χτυπημένη από την αδικία της κοινωνίας, έμεινε άνεργη, χώρισε και έχασε και την επιμέλεια των τριών παιδιών της. Πόσα να αντέξει μια μεγάλη καρδιά;
Αφού έστειλε περίπου 2,500 αιτήσεις για δουλειά σε σχολεία και φυλακές, χωρίς να βρει δουλειά, αποφάσισε από δασκάλα βιολογίας να γίνει δασκάλα του έρωτα.

Η κα Sheferd λοιπόν, αποφάσισε να αρχίσει μια νέα καριέρα ως πορνοστάρ, παρά το γεγονός ότι μισεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.
"Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό" δήλωσε και πρόσθεσε ότι "είμαι μια καλλιεργημένη γυναίκα και ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μεγαλώνει προσδοκώντας να κάνει αυτή τη δουλειά".
Η πρώην δασκαλα βιολογίας υιοθέτησε το όνομα "Leah Lust" και ήδη έχει γυρίσει πέντε ταινίες με... υπόθεση (αν της άρεσε πόσες θα γύριζε;), μεταξύ των οποίων μια με τίτλο "Η πρώτη μου δασκαλα του έρωτα".
"Οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές. Όλοι περνάνε από τεστ για AIDS και άλλες ασθένειες" δηλώνει η Shepherd.
Η δασκάλα μπήκε στο επάγγελμα μετά από πρόταση του καπετάνιου του πλοίου πάνω στις οποίες είχε τραβήξει τις φωτογραφίες, που οδήγησαν στην απόλυσή της.
Ο συγκεκριμένος κύριος, μαζί με τη γυναίκα του είναι ιδιοκτήτης στούντιο, όπου γυρίζονται αισθησιακές ταινίες και συγκινημένος από το δράμα και τα προσόντα της, της έκανε την πρόταση.
Όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά δουλειά ως δασκάλα, της είπε κοιτώντας τα στήθη της: "Χρησιμοποιησέ τα πριν σου φτάσουν στο έδαφος" (!) και εκείνη ακολούθησε την συμβουλή του
Γι' αυτό άλλωστε είναι οι καλοί φίλοι. Για να δίνουν σοφές συμβουλές όταν τους έχεις ανάγκη...
Πηγή.A;eou news

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ