ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

IRINA SHAYK..ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ RONALDO!

Μοιραστείτε 

>> Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Tην θεωρώ μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει αν όχι η πιο όμορφη!σπάνια βλέπεις τόσο όμορφο πρόσωπο..




2004, έξι χρόνια πριν: O τοπικός διαγωνισμός ομορφιάς για την «Miss Chelyabinsk» στη Ρωσία (πώς λέμε «Miss Γαργαλιάνοι») μόλις έχει τελειώσει. Νικήτρια μια επαρχιώτισσα 18 ετών, με υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια, η Ιρίνα. Το κορίτσι αυτό έχει κάτι το ξεχωριστό: Παρ’όλο που η ρωσική επικράτεια παράγει κοπάδια ολόκληρα από πανέμορφες καλλονές, εκείνη μοιάζει περισσότερο με βραζιλιάνα. Θα μπορούσες να την πεις πρώτη ξαδέλφη της Αντριάνα Λίμα, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί προσόν. Ωστόσο τι καριέρα μπορείς να κάνεις όταν το επώνυμό σου είναι μακρόσυρτο όπως ο υπερσιβηρικός; Irina Shaykhlislamova. Άντε να κάνεις καριέρα με αυτό…





Μόνο που η καριέρα της Irina θα απογειωνόταν πολύ πιο γρήγορα, καθώς το όνομά της θα κοβόταν εν μια νυκτί σε “Shayk” και θα έφευγε πακέτο για Παρίσι το 2005। Οι scouters των μοντελάδικων είχαν χτυπήσει κελεπούρι. Το 2007 εκπαραθύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την περίφημη Βραζιλιάνα Ana Beatriz Barros, ως η «πρέσβειρα» της κορυφαίας εταιρίας εσωρούχων Intimissimi, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα σάρωνε τις πασαρέλες για λογαριασμό της Victoria’s Secret. Αλλά η εκτόξευσή της ήρθε φέτος, όταν την ανακάλυψαν τα λαγωνικά του εμβληματικού για όλο τον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη περιοδικού Sports Illustrated, με σκοπό να την συμπεριλάβει στις κορυφαίες ημίγυμνες φωτογραφήσεις του.





Η Irina Shayk έχει μια φυσική έλξη με το φακό, που δεν περιλαμβάνεται μέσα στα ρώσικα γονίδιά της. Από πού το κληρονόμησε, μόνο εκείνη γνωρίζει. Δεν στέκεται αριστοκρατικά αγέρωχη και απόμακρη, όπως η πλειοψηφία των συμπατριωτισσών της. Αντίθετα, φλερτάρει, με μια ηδονική αθωότητα, που δεν περνά απαρατήρητη από κανένα αντρικό μάτι।Μέχρι τώρα, η 24χρονη πλέον super model έχει αποσπάσει την ερωτική εξομολόγηση του ρόκερ Rob Bourdon, ντράμμερ του συγκροτήματος Linkin Park. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να περάσει απαρατήρητη από τον νούμερο ένα καρδιοκατακτητή των γηπέδων, τον playboy της μπάλας Cristiano Ronaldo; Σύμφωνα με την έγκυρη (λέμε τώρα) βρετανική εφημερίδα The Sun, το ζευγάρι τα έψησε σε σιγανή φωτιά μόλις πριν δυο εβδομάδες। Oι ολιγοήμερες διακοπές που αναλογούσαν στον άσο της μπάλας, προτού πάρει το αεροπλάνο για τη Νότια Αφρική, πέρασαν ειδυλλιακά σε ένα τεράστιο γιοτ, παρέα με την Irina, τα κύματα και τ’ αστέρια, με φόντο τις ακτές της Κορσικής. Είμαστε σίγουροι πως το να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο «αμαρτωλό» άγγελο, αξίζει και με το παραπάνω τα 50.000 ευρώ τη βραδιά που ακούγεται πως έδωσε ο Πορτογάλος άσος για την ενοικίαση της θαλαμηγού. Αλλά προφανώς ο Ronaldo, που αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή, δεν "ακούει" από ποσά.


Eλπίζουμε μόνο να μπορεί να πάρει τα πόδια του στα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας από την Παρασκευή…

Διαβάστε περισσότερα: http://allostyle.blogspot.com/2010/06/irina-shayk.html#ixzz0wJnOFdec

ΠΗΓΗ.Allostyle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ