ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Αυτή η κυβέρνηση, έβαλε στο λεξιλόγιο της καθημερινότητας μας τις λέξεις, διαβούλευση, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, με απλά λόγια όλα στο διαδίκτυο! Όλα στο φως! Όλα στη δημοσιότητα!




Αυτές οι έννοιες έχουν αξία και αποκτούν ουσία και περιεχόμενο όταν έχουν αντίκρισμα! Όταν υπάρχει πλήρης και απόλυτη διαφάνεια! Να ξέρει ο λαός τα πάντα! Να γνωρίζει ο έλληνας φορολογούμενος πολίτης με κάθε λεπτομέρεια όλη την αλήθεια! Ειδικά τούτη την κρίσιμη περίοδο όπου η χώρα βυθίζεται σε μια άνευ προηγουμένου – και όχι μόνον –οικονομική κρίση καλό θα ήταν να ξέρουμε όλη την αλήθεια με κάθε λεπτομέρεια για όσα μας αφορούν. Αφού έτσι και αλλιώς αυτοί αποφασίζουν –για εμάς χωρίς εμάς- και μας δεσμεύουν για πολλές 10ετιες-εμάς και τα παιδιά μας - ας κρατούν τουλάχιστον τα προσχήματα της διαφάνειας… Έτσι, συμπληρώνοντας την δική σας πληρέστερη ενημέρωση σήμερα αποκαλύπτουμε ένα ακόμα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ που αφορά στην διαδικασία κίνησης του μηχανισμού στήριξης της Ελλάδας.

Έτσι λοιπόν όταν ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Παπακωνσταντίνου άναψε το «κόκκινο φως» και ο πρωθυπουργός της χώρας «όπλισε» το όπλο που μάχονταν Φεβρουάριο, Μάρτιο και Απρίλιο για να μπορεί να εισπράξει η Ελλάδα τα 110 δις euros από την Ευρωπαϊκή Κεντρική τράπεζα έστειλε μια επιστολή δυο σειρές στον κ. Jean Claude Juncker στις 2 Μαϊου 2010. Δυο ημέρες αργότερα δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου η σχετική ανακοίνωση με όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά κείμενα( έγγραφα). Δηλαδή το 19σελιδο σχέδιο νόμου, η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, η δήλωση δέσμευση των αρχηγών των κρατών της ευρωζώνης, η δήλωση για την στήριξη της Ελλάδας της 11ης Απριλίου(2010), το μνημόνιο για τα έτη 2010-2014(τα μέτρα που πρότεινε δηλαδή η χώρα), και τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις οικονομικής πολιτικής(τα επί πλέον μέτρα είναι αυτά). Ως εδώ καλά. Αυτό που δεν είδαμε και ποτέ δεν μάθαμε μέχρι σήμερα – και επειδή εδώ δεν γράφεται τίποτα χωρίς στοιχεία, ντοκουμέντα και αποδείξεις- είναι η αλληλογραφία εντός της Ευρωζώνης.

jean-claude-juncker-2009-2-27-18-35-42Δυο ημέρες λοιπόν νωρίτερα, και πριν ενημερωθεί ο Ελληνικός λαός, και πριν το δραματικό διάγγελμα του Πρωθυπουργού-γεμάτο συμβολισμούς και μηνύματα- από το Καστελόριζο ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας Mr. Jean Claude Juncker ανάβει το πράσινο φως με αυτή εδώ την επιστολή που σήμερα αποκαλύπτουμε. ΔΕΙΤΕ ΤΗ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ! ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ! ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ(ΚΑΠΟΤΕ) ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ…

Σε ετούτο τον τόπο πολλά συμβαίνουν… Και για να ολοκληρώσετε την εικόνα σας λίγα 24ωρα νωρίτερα η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ χτυπούσε σήμα κινδύνου με την μηνιαία στρατηγική έκθεση-αναφορά της. Αυτά για να ξέρουμε τι λέμε, και να έχουμε πλήρη εικόνα των γεγονότων και των εξελίξεων που αφορούν στο μέλλον της χώρας και το μέλλον των παιδιών μας!



ΠΗΓΗ: http://www.greekamericannewsagency.com/main/index.php?option=com_content&view=article&id=8180:-jean-claude-juncker-2-2010&catid=1:2010-01-19-17-32-13&Itemid=7



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:04 π.μ.

ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

Τους έκλεισε ραντεβού την ίδια ώρα στην ίδια καφετέρια


Ξανθιά, δίμετρη, όμορφη αστυνομικίνα, υπασπίστρια στρατηγού. Όσοι περνάγαν απ' το γραφείο της την πέφταν. Και για ν' αποδείξει ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι και λιγούρηδες, έκλεισε με τρεις ταυτόχρονα ραντεβού.

Οι συνάδερφοι της πήγαν την ίδια ακριβώς ώρα σε μια καφετέρια στο Μπουρνάζι, κάθισαν σε διαφορετικά τραπέζια και περίμεναν. Όταν εμφανίστηκε τους είπε "Σας έφερα όλους εδώ για να σας αποδείξω πόσο μακάκες είστε. Κανείς τους δεν γίνεται να της πει κουβέντα κι έσπευσαν να φύγουν σχεδόν τρέχοντας.

Στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη γελάνε ακόμη.



noname



ΠΗΓΗ.alepou

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΩΣ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ

Θυμάστε τότε που ο Τράγκας είπε να μποϊκοτάρετε τα ολλανδικά προϊόντα και όλοι σας το κάνατε?...




Αυτό ήταν κάθε μέρα το πρώτο θέμα στις ολλανδικές ειδήσεις γιατί ένα μεγάλο μέρος της ολλανδικής οικονομίας κόντευε να καταστραφεί. Πως το ξέρω αυτό??? Έμενα στην Ολλανδία τότε... Είχαν πάθει πανικό....



Θέλετε τώρα να παρθούν τα μέτρα λιτότητας πίσω και να μας κάνει δώρο η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα όλο μας το δημόσιο χρέος? Θέλετε να νικήσετε τους διεφθαρμένους πολιτικούς και να έχετε κράτος δικαίου? Θέλετε να ποδοπατήσετε τα ΜΑΤ χωρίς να τους πετάτε πέτρες και βόμβες? Θέλετε να βάλετε τους υπευθύνους πολιτικούς στην φυλακή χωρίς να κάνετε επιδρομή στην Βουλή?



ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ.



ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ. ΕΑΝ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ....



.







ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΡΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ??????



Κάντε αναζήτηση στο google: “bank run”. Τότε θα καταλάβετε ότι ο πρωθυπουργός δεν φοβάται ούτε μολότοφ, ούτε πέτρες, ούτε βόμβες και πολύ περισσότερο δεν φοβάται το βρισίδι που τρώει κάθε μέρα. Αυτό που φοβάται, αυτό που τρέμει, αυτό που τον κάνει να μην κοιμάται, είναι ο εφιάλτης ενός “bank run”!



Τι είναι αυτό??? RUN=ΤΡΕΧΩ & BANK=ΤΡΑΠΕΖΑ. Δηλαδή να τρέξουν όλοι στην τράπεζα και να πάρουν τις καταθέσεις τους! Γιατί? Είναι πολύ απλό: Έχετε την εντύπωση ότι οι τράπεζες σας δανείζουν χρήματα που έχουν από τις καταθέσεις των άλλων? Σας δανείζουν, με τοκογλυφικό επιτόκιο και με τις πλάτες της κυβέρνησης, λεφτά που ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει! Όταν εσύ συνάπτεις ένα δάνειο αυτοί πατάνε μερικά κουμπιά στο πληκτρολόγιο και “εξ' ουρανού” χιλιάδες ευρώ μπαίνουν στον λογαριασμό σου. ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ... Γιαυτό και αν πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους, οι τράπεζες θα καταρρεύσουν! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑ ΔΩΣΟΥΝ και σε χρεώνουν με αστρονομικά επιτόκια για λεφτά που ΕΣΥ δανείστηκες από κεφάλαια που ΑΥΤΟΙ δεν έχουν! Απλά στηρίζονται στο γεγονός ότι ποτέ δεν θα πάνε όλοι ταυτόχρονα να σηκώσουν τα λεφτά τους από τους λογαριασμούς τους...



ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΧΙΛΕΙΑ ΠΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ.



Και έχει όνομα η φτέρνα! Την λένε “bank run”. Δεν απορείς πως είναι δυνατόν ΟΛΕΣ οι χώρες του πλανήτη να έχουν χρέος??? Σε ΠΟΙΟΝ χρωστάνε? Είναι μια νόμιμη πυραμίδα-φούσκα αλλά σε παγκόσμιο επίπεδο και με την στήριξη των κυβερνήσεων. Δεν με πιστεύετε? Κάντε μια αναζήτηση στο google: “Fractional reserve banking How it works” και διαβάστε το άρθρο στην wikipedia.



Μορφωθείτε αντί να πετάτε πέτρες. Μορφωθείτε αντί να σκοτώνετε πισώπλατα όπως σκοτώνουν οι τρομοκράτες. Μορφωθείτε αντί να πετάτε μολότοφ και να σκοτώνετε αθώους ανθρώπους στην “marfin”. Με μολότοφ δεν κλείνει η “marfin”. Με μολότοφ πεθαίνουν αθώοι συνάνθρωποι μας.



Όσο περισσότερη βία χρησιμοποιείς τόσο πιο πολύ θα είσαι σκλάβος των συμφερόντων των αφεντικών σου!



ΕΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ! Νομιμότατα και συνταγματικά! Θα τους νικήσεις με τα ίδια τους τα όπλα με τα οποία τώρα σου πίνουν το αίμα.



ΚΑΝΤΕ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ!



Ακούστε τώρα και αυτό: Θέλετε να δημιουργήσετε παγκόσμια αλλαγή? Εάν το χρέος της μικρής Ελλαδίτσας έριξε τον dow jones, η ανάληψη των χρημάτων σας από τις τράπεζες θα τον καταποντίσει!



ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ!



Πάρτε τα χρήματα σας από τις τράπεζες και γίνετε εσείς, η αρχή του ντόμινο που θα αλλάξει τον κόσμο! Αυτόν που έχτισαν οι αρχαίοι Έλληνες τον κατέστρεψαν οι τράπεζες και οι διεθνώς διεφθαρμένοι πολιτικοί. Ας συντονιστούμε λοιπόν όλοι σε μια ημερομηνία-επανάσταση:



ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΗΝ 1/6/2010 (τρίτη, πρώτη Ιουνίου)ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!!



Read more: http://kampia.blogspot.com/2010/05/1-2010.html#ixzz0oiAQl3xO



ΠΗΓΗ: http://kampia.blogspot.com/2010/05/1-2010.html



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:19 π.μ.

ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΒΑΘΥ ΝΟΗΜΑ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

ΣΑΒΑΤΟΒΡΑΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ

Τουτες τις ωρες που ο υπνος δεν κλεινει τα βλεφαρα και οι σκεψεις τριγυρνανε στο παρελθον,μακρυνο και κοντινο,ειναι και οι πιο δυσκολες.Ειναι δυσκολο να κανει καποιος αναδρομη στο παρελθον και να βλεπει συντριμια στα οποια ονειρα εκανε οταν ειχε ξεκινησει τη  ζωη και βλεπει την καταληξη.Τωρα πια μια ανασα απο τη συνταξη(αν παρω τελικα γιατι οπως παμε!!)κανω απολογισμο και σκεφτομαι ποσα απο αυτα που εκανα θα μπορουσα να μην τα εχω κανει,και αλλα που επρεπε να κανω και δεν τα εκανα.Οπως ας πουμε οντας παιδι 19χρονο ακομα εκει στον καναδα στο πορτ καρτιερ ενα μικρο λιμανακι,που μια οικογενεια με παρακαλουσε σχεδον να μεινω.Θυμαμαι τον κυριο τζοναθαν ενας περιπου 65ρης δημαρχος της μικρης πολης,που μου εξηγουσε τους λογους που ηθελε εναν νεο ανθρωπο να κανει καποιες δουλειες που αυτος δεν προλαβαινε να κανει.Και αυτες οι δουλειες ηταν στο λιμανι η τροφοδοσια των βαποριων που ερχονταν εκει και χρειαζονταν στορια(τροφιμα και γενικα προμηθειες).Ημουν ολη νυχτα ολο σκεψεις του τι να κανω,αλλα επικρατησε η λαχταρα ξαναδω τη μαιρη τη νορβηγεζα μια μπαρ γουμαν στην αμβερσα.Ηταν ο νεανικος μου ερωτας βλεπετε και δεν μπορουσα να τον αρνηθω.Το ποσο θα μετανοιωνα μετα απο μια δεκαετια δεν το σκεφτομουν εκεινη τη στιγμη,αλλα η μοιρα παιζει παραξενα παιχνιδια στη ζωη μας.Ενα βραδυ στην πιπινου κατεβηκα στο μπαρακι της αννας να πιω ενα ποτο πριν παω για υπνο.Και κει συναντησα εναν κεφαλονιτη και κουβεντα την κουβεντα εμαθα οτι ηταν ναυτικος,αλλα ειχε μεινει στον καναδα.Και η ερωτηση ηρθε αυθορμητα στα χειλη μου.Σ ε ποιο μερος εμεινες?Στο  ΠΟΡΤ ΚΑΡΤΙΕΡ  μου λεει που να το ξερεις.Ρωτωντας λεπτομερειες εμαθα λοιπον οτι εμεινε εκει παντρευτηκε τη μαιρυλιν την κορη του δημαρχου,ανελαβε τις τροφοδπσιες στο λιμανι και κερδισε περιπου 20.000 δολαρια καναδα το μηνα.Απλα χαμογελασα με καποια πικρα και δε  μιλησα.Ενας ερωτας του λιμανιου και η νεανικη επιπολαιοτητα με κρατησε μακρυα απο την τυχη μου δυστηχως.Ηπια δυο ποτα ακομα μονοφουφι ανεβηκα στο σπιτι και επεσα στο κρεβατι,ανασυροντας στη μνημη μου τις λεπτομερειες αυτης μου της κινησης.Επιασα απο τη βαλιτσα τα γραμματα που μου ειχε στειλει η μαιρυλιν οταν ημουν φανταρος και προσπαθουσα να φανταστω πως θα ημουν διπλα της αν ειχα μεινει και την ειχα παντρευτει.ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ.Σημερα αν ειχα μεινει εκει θα ειχα επιστρεψει με συναξη καναδεζικη και με ανεση οικονομικη χωρις σκοτουρες.Βεβαια δεν θα ειχα τη χαρα να καμαρωνω το ΝΑΣΟ μου το καμαρι μου και ουτε θα ειχα γνωρισει τις δυο μου γυναικες και τις οχτω αρραβωνιατικες,αλλα προπαντων δεν θα ειχα γνωρισει το μεγαλο ερωτα της ζωης μου τη ΜΑΡΙΑ μου,που στα δυσκολα ηταν και ειναι παλληκαρι διπλα μου.Σαβατο σημερα κι οι αναμνησεις μπουκαραν στη σκεψη και δε μ αφηνουν να κλεισω ματι,ευτυχως που υπαρχει και τουτο  δω το μαραφετι και περναω την ωρα γραφοντας,και ειναι σαν να εχω διπλα μου ολους εσας τους αγνωστους φιλους μου,αλλα που σας νοιωθω τοσο κοντα μου.να ειστε καλα φιλοι μου και να περνατε καλυτερα.ΓΙΩΡΓΗΣ.

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ 50-50


Μετά την επιτυχία που έκανε η τηλεταινία "Το Μεγάλο Φαγοπότι", οι συντελεστές και το κανάλι σκέφτηκαν και ξανασκέφτηκαν και μπήκαν στον πειρασμό για την επιστροφή στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.




Εάν και εφόσον γίνει η επιστροφή, δεν θα μεταδίδεται ως εβδομαδιαία σειρά αλλά θα έχει την μορφή σπέσιαλ επεισοδίων και θα μεταδίδεται.. μια φορά τον μήνα λόγω των άλλων τηλεοπτικών υποχρεώσεων των ηθοποιών.

tvnea

απo TreloKouneli

Ε ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ Η ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΜΑ.

Η κυρία Μπακογιάννη εκτιμά ότι οι επόμενοι πέντε μήνες θα είναι ιδιαίτερα κρίσιμοι, εκτός από την πορεία της οικονομίας, και για το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα. Εως τότε η ανεξάρτητη βουλευτής θα κινηθεί με προσεκτικά βήματα, επιδιώκοντας να καταστήσει σαφές και προς πάσα κατεύθυνση ότι διαθέτει διακριτό πολιτικό στίγμα.




Παράλληλα, θα επιδιώξει...







να ενισχύσει την εικόνα της πολιτικού που την ενδιαφέρει να σωθεί η χώρα. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο αποφεύγει κάθε συζήτηση σχετικά με τους προσωπικούς της σχεδιασμούς. «Ποιος ενδιαφέρεται τι θα κάνω εγώ;», λέει η Ντόρα, δείχνοντας να ανησυχεί για τις εξελίξεις σε ευρωπαϊκό επίπεδο.





Συνέχεια στο αυριανό "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις

ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΙ ΡΩΜΑΝΟΥ ΔΡΟΜΟΣ


Από το ΕΣΠΑ ουσιαστικά θα πληρωθεί και θα κατασκευαστεί ο νέος δρόμος Ρωμανού - Γαργαλιάνοι. Ομως, δεν είναι επιλέξιμες όλες οι δαπάνες του έργου και περίπου 5,2 εκ. ευρώ θα δοθούν από εθνικούς πόρους. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το σημαντικό οδικό έργο για τη Δυτική Μεσσηνία εντάχθηκε ως έργο - ''γέφυρα'' στο ΠΕΠ του ΕΣΠΑ με 19,6 εκ. ευρώ. Απ’ αυτά επιλέξιμα είναι τα 14,4 εκ., τα οποία και θα πληρωθούν από το ΕΣΠΑ. Τα υπόλοιπα χρήματα που αφορούν απαλλοτριώσεις και συμπληρωματική σύμβαση θα καταβληθούν από εθνικούς πόρους. Στόχος της Περιφέρειας είναι το έργο να προχωρήσει με πολύ γρήγορους ρυθμούς και αν είναι δυνατόν, να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του χρόνου. Γιατί είναι από τα έργα που με την υψηλή χρηματοδότησή του θα συμβάλει αποφασιστικά στην επίτευξη του στόχου: να απορροφήσει η Περιφέρεια μέσα στο 2010 53 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ.




Πηγή: εφημερίδα Ελευθερία

Σχόλιο: Ας όψεται... ο Κωνσταντακόπουλος!

στις 5/20/2010 07:08:00 μμ 0 σχόλια

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΟΣΦΠ

Ο εφοπλιστης βαγγελης μαρινακης εξεδηλωσε για αλλη μια φορα το ενδιαφερον του για την εμπλοκη στα κοινα της παε οσφπ.Και στο παρελθον ο κυσιος μαρινακης ειε ενδιαφερθει αλλα τοτε δεν προχωρησε,και το ενδιαφερον εμεινε φιλολογικο.Τωρα φιανεται πως τα πραγματα ειναι αφ ενος πιο ωριμα και αφ ετερου βγηκε μολις εγινε γνωστο οτι ενδιφερεται και εκανε δηλωσεις.ο ολυμπιακος ειναι ιδεα ειπε και το ενδιαφερον μου ειναι υπαρκτο,θα υπαρξη συναντηση με τον προεδρο αμεσως μετα την επιστροφη μου απο το εξωτερικο.Οι φιλοι των ερυθρολευκων αναθαρησαν απο αυτη την εξαγγελια γιατι τις τελευταιες μερες ειχαν πεσει σε βαθεια ανησυχια οσον αφορα το μελλον της αγαπημενης τους ομαδας.Ο βαγγελης μαρινακης ειναι γιος του μιλτιαδη μαρινακη ενος ακραιφνους ολυμπιακου ο οποιος ειχε κανει δωρο στην ομαδα πριν πολλα χρονια τον νικο βαμβακουλα ο οποιος μεγαλουργησε με τον ολυμπιακο αλλα και με τον παο και την εθνικη ομαδα.Μαλιστα τον ειχε παρει απο τη λευρεωτικη με την οποια ειχε πετυχει 78 γκολ σαν σεντερ φορ.Ο τοζα βεσελινοβιτς ομως κατι ειδε στον βαμβακουλα και τον γυρισε στην αμυνα κανοντας τον ενα απο τα καλυτερα μπακ των μεταπολεμικων χρονων.Εν αναμονη λοιπον των εξελιξεων στη λαοφιλη ομαδα απο βδομαδα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ


"ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ 10ΔΙΣ/ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΔΝΤ!!! ,ΣΑΡΩΣΑΤΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΤΕΡΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ , ΑΦΗΣΑΤΕ ΜΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΑ 28 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΤΕ ΑΛΛΑ 25 ΔΙΣ ΑΚΟΜΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ...








ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΑΠΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΝΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΚΡΑΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΕΤΑ .. ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΗ.. ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΦΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ .. ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ? ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ? ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ Η ΕΣΤΩ ΑΠΟ ΦΟΒΟ? "





ΟΜΑΔΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 8:09 μ.μ.

LADY GAGA ΤΟ.........ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ

ΟΧΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ?


Θα ήθελα κάποιος να μου λύσει μια απορία. Ποιος είναι ο Βγενόπουλος??Από που ήρθε?Τον ήξερε κανείς 2 χρόνια πριν?Από που ξεφύτρωσε ο μέγας δισεκατομμυριούχος που έχει...








τόσο ενεργό ρόλο στη πολιτική ζωή της χώρας?Ποιος είναι αυτός ο Βγενόπουλος που πήρε ολυμπιακή και marfin και κάνει κουμάντο?Ας μου απαντήσει καποιος που βρήκε τα λεφτά αυτός ο τεράστιος έλληνας εκατομυρριούχος που πρώτη φορά οι πολλοί τον ακούσαμε με την ολυμπιακή."



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:19 μ.μ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟ.gerolykos
Φιλε αναγωνστη δεν ειναι μυστικο απο που προερχοντε τα χρηματα που ρωτας.Ειναι κεφαλαια απο ντουμπαι και αλλα αραβικα εμιρατα,και ο βγενοπουλος ειναι διαχειριστης,ουτε καφε δεν αγοραζει αν δεν πουν το ναι  οι αραβες.

ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ


Αυτό που συμβαίνει με το troktiko ειναι πραγματικά μοναδικό και σίγουρα δεν ειναι τυχαίο. Το troktiko πέρασε ακόμα και το θηρίο του Yahoo σύμφωνα με το Alexa στην Ελλάδα. Βρίσκεται πλέον στην 6 θέση ενώ το yahoo στην 7η. Πιο πάνω που να πάει; Να περάσει τι, το facebook και το google (google, youtube, blogger); Μόνο αυτά έχουν μείνει.




Σίγουρα ομως η θέση αυτή δεν ειναι τυχαία. Δεν είναι τυχαία γιατί όλοι εσείς με όλη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει στο πολιτικό και οικονομικό σύστημα εχετε γυρίσει την πλάτη στους ομίλους και τα συμφέροντα. Τη διαπλοκή που έφερε την Ελλάδα στην κατάσταση που είμαστε τώρα. Ξέρετε οτι στο troktiko δε θα κρύψουμε και δε θα αλλοιώσουμε τίποτα. Ξέρετε οτι οποιαδήποτε στιγμή έχετε έναν τρόπο να κάνετε γνωστό το πρόβλημα σας τις σκέψεις σας. Ακόμα και αν θέλετε να ξεφύγετε λίγο θα βρείτε και κάτι απλό να σας διασκεδάσει.



Δε ξέρουμε να σας πούμε πως έγινε όλο αυτό. Πως δηλαδή ενα...



ελληνικό blog έχει φτάσει σε επίπεδα επισκεψημότητας αντίστοιχαο πασίγνωστων σελίδων του εξωτερικού. Ξέρουμε ομως οτι για αυτό δεν αρκεί ενας, δυο, τρεις ή τέσσερις. Χρειάζονται εκατομμύρια. Εκατομμύρια άνθρωποι που θα πιστέψουν σε μια προσπάθεια, θα την αγκαλιάσουν και θα την βοηθήσουν όπως μπορούν. Με τη διάδοσή της, σχόλια, συζητήσεις, παρατηρήσεις, βρισιές κλπ. Ολα αυτά μαζί έφτασαν το troktiko στο σημείο που βρίσκεται σήμερα. Το σημείο να μπορούν να έχουν όλοι οι Ελληνες συμμετοχή στη μεγαλύτερη σελίδα/blog/portal (όπως θέλετε πείτε το) της Ελλάδας και το μεγαλύτερο blogspot του κόσμου.



Για μια ακόμα φορά σας ευχαριστούμε όλους σας όχι τυπικά αλλά ουσιαστικά.



Share on Facebook





Διαβάστε Περισσότερα

Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:12 μ.μ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΕ


"Κ. Κόκκαλη είμαι ένας απλός φίλαθλος του ολυμπιακού και θα ήθελα να μοιραστώ τις απόψεις μου με όσους διαβάσουν αυτά που γράφω. Κ. Κόκκαλη πιστεύω ότι γνωρίζετε σε ποια χώρα βρίσκεστε και σε ποια ομάδα είστε πρόεδρος. Δεν μας...








ξέρετε εμάς τους Έλληνες; Όσο εύκολα σας κάναμε θεό τόσο εύκολα σας απαξιώνουμε. Έτσι είμαστε εμείς οι Έλληνες. Ένας από εμάς είστε και εσείς. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους είτε παίρνουμε 1000 ευρώ είτε εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μία δευτερογενής επιχειρηματική δραστηριότητα για εσάς η οποία στην πλειονότητα των επενδύσεων σας, σας προκαλεί χασούρα. Το ξέρουμε, δεν είμαστε Αγγλία οι ομάδες να έχει μία ΠΑΕ έσοδα πέρα από κάθε φαντασία. Είμαστε στην Ελλαδίτσα, την φτωχή και έτοιμη για χρεοκοπία. Άρα για να μην μακρήγορο θα προτείνω το έξης: δεν είναι ανάγκη να πουλήσετε τον Ολυμπιακό. Αν καταφέρετε να βρείτε κάποιο επιχειρηματία να σας βοηθήσει έχει καλός. Πράγμα δύσκολο θα έλεγα σε αυτούς τους καιρούς. Μόνος σας θα πρέπει να συνεχίσετε και πάλι. Άρα η λύση είναι να επενδύσετε σε ένα καλό προπονητή που να μπορεί να δουλέψει με τους νέους ποδοσφαιριστές από του Ρέντη. Επίσης να καταφέρετε να διώξετε τα μεγάλα συμβόλαια από τον Ολυμπιακό και να βάλετε σε ένα ισοζύγιο τα έσοδα με τα έξοδα. Φυσικά πιστεύω ότι κανένα Ολυμπιακό δεν θα πειράξει να μην πάρει τίτλο για τα επόμενα 2 με 3 χρόνια αρκεί να βλέπουμε προσπάθεια για το μέλλον. Βέβαια για να πετύχουν όλα αυτά πιστεύω ότι εσείς Κ. Κόκκαλη πρέπει να βγείτε και να τα πείτε. Να βγάλετε την πίκρα σας και να πείτε την αλήθεια σε όλους τους Ολυμπιακούς. Αν το κάνετε αυτό θα είμαστε μαζί σας. Αν δεν το κάνετε αυτό θα είμαστε απέναντι σας. Ο Έλληνας δεν αντέχει άλλα ψέματα. Διαλέξτε και αποφασίστε!"



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 3:30 μ.μ.

ΣΣΣΣΣΣΣΣΩΩΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΠΑΑΑΑΑ

Σε μια δήλωση σοκ προέβη το πρωί o Αρης Σπηλιωτόπουλος στην εκπομπή «Mega Σαββατοκύριακο» και σε συνέντευξη που παραχώρησε στους Μανόλη Αναγνωστάκη, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Γιάννη Σαραντάκο. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρώην υπουργός Τουρισμού και πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε ότι αισθάνεται στοχοποιημένος, ενώ υποστήριξε ότι πριν μία δεκαετία είχαν επιχειρήσει να τον παρουσιάσουν ως... γκέι προκειμένου να πληγεί το πρόσωπο του Κώστα Καραμανλή.




«Όταν ξεκίνησα την ενασχόλησή μου ρομαντικά με την πολιτική, ήμουν σε ένα σπίτι που είχε κεντρογενή παράδοση. Ο παπούς μου με είχε αποτρέψει από το να ασχοληθώ με την πολιτική, λέγοντάς μου ότι “στην πολιτική, αν ασχοληθείς παιδί μου, θα σε πουν ή αδελφή ή κλέφτη”. Πριν δέκα χρόνια κάποιοι επιχείρησαν να πουν το πρώτο και δημιούργησαν αυτά τα κέντρα μια ολόκληρη ιστορία με στοχο να πλήξουν το κύρος του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και μετέπειτα πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή. Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, μου λένε το δεύτερο; Και τι λένε; Πόσα ξόδεψα στο υπουργείο Τουρισμού, χωρίς να αναρωτηθεί κανείς πόσα περισσότερα λεφτά έφερα πίσω στην χώρα δημιουργώντας περισσότερες προϋποθέσεις πλουρισμού της».



Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε ουσιαστικά την συνέντευξή του στο Mega ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, προκαλώντας μεγάλη αίσθηση στους τρεις δημοσιογράφους, που μάλλον δεν περίμεναν τέτοια απάντηση. Ο ίδιος ο πρώην υπουργός τόνισε με έμφαση ότι υπήρξε και εξακολουθεί να είναι θύμα στοχοποίησης επειδή είναι αυτοδημιούργητος και δεν προέρχεται από οικογενειακό τζάκι.αισθάνεται αγανάκτηση και οργή για όσα λέγονται σε βάρος του, κάνοντας λόγο για «ανεμιστήρα που τον έχει θέσει σε λειτουργία το ΠΑΣΟΚ και πετάει λάσπη στο σύνολο των πολιτικών του αντιπάλων, γιατί θέλει να κατασκευάσει ενόχους για να μην πάρει το πολιτικό χρέος που του αναλογεί για την κρίση και τα σκληρά μέτρα». Πρόσθεσε ακόμα ότι



Πηγή : star.gr







Αναρτήθηκε από kosmonaytis στις 10:30 π.μ.
Ετικέτες Lifestyle

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Μια  δυναστεια στην πολιτικη που αρχισε απο το γερο της δημοκρατιας και εφτασε στις μερες μας με εναν αλλον παπανδρεου με το ιδιο ονομα.Με το ιδιο ονομα αλλα με διαφορετικα μυαλα σε οτι αφορα τη δημοκρατια.Εκεινος ο Γεωργιος παπανδρεου ειχε βαθεια ριζωμενο μεσα του το δημοκρατικο συναισθημα του Περικλη του ιδρυτη της δημοκρατιας.Εσυ κυριε προεδρε το εχεις?Και αν απαντησεις ναι η επομενη ερωτηση θα ειναι,τοτε γιατι αφηνεις τα κοματοσκυλα να εξαπολυουν πολεμο εναντια στη φωνη στην πραγματικη φωνη του λαου που ειναι τα blog της αληθειας?Εχεις απαντηση σε αυτο κυριε πρωθυπουργε?Γιατι δεν αμφιβαλουμε για τη δημοκρατικοτητα σου και τη θεληση σου να πας την ελλαδα λιγο πιο μπροστα απο τους προκατοχους σου,εκεινο για το οποιο αμφιβαλουμε ειναι το αν μπορεις να κανης σωστη επιλογη προσωπων για την κυβερνηση σου.Και αυτο το τελευταιο μαλλον ειναι ενα σημειο στο οποιο υστερεις.Γιατι πως αλλοιως θα μπορουσε καποιος να δικαιολογησει την υστερια που εχει πιασει το κοματοσκυλα σου να επιτιθεντε εναντιον των blogs.Γιατι κυριε πρωθυπουργε επειδη δεν εξαρτωντε απο κανεναν και απλα κανουν το κεφι τους η τη λοξα τους αν θες?Γιατι δεν εχουν κανενος ειδους εξαρτηση απο κανεναν ειτε οικονομικη ειτε πολιτικη και γραφουν αληθειες?Ως φαινεται ομως κυριε πρωθυπουργε της ελλαδας καποιοι εδω την αληθεια την εννοουν μονο με το δικο τους τροπο και θελουν να βγαινει προς τα εξω οπως την εννοουν αυτοι την αληθεια τους.Υπαρχουν ανθρωποι γυρω σας κυριε πρωθυπουργε που προτιμουν μια ελλαδα αμιλητη,εναν λαο μουγκο να ακολουθει τον κατα καιρους τσοπανη της πολιτικης οπως αυτος η οι γυρω του επιθυμει.Ο καιρος ομως που η αληθεια εβγαινε προς τα εξω προς το λαο με φερετζε εχει περασει ανεπιστρεπτει κυριε Γεωργιε Ανδρεα Παπανδρεου.Ο φερεντζες ταιριαζει σ αυτους που σε περιτριγυριζουν και οχι στον απο καταβολης κοσμου αδουλωτο ελληνα που δεν κιοτεψε ποτες.Γι αυτο αγαπητε κυριε πρωθυπουργε μαζεψε τα σκυλια σου και ασε ησυχα τα blogs γιατι αν αρχισει πολεμος μαζι τους ο χαμενος και ηττημενος θα ειναι ενας.ΕΣΥ.

ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ,ΚΑΤΕ ΚΑΛΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ.ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΑΠ?

Οι “ρυθμίσεις” που ετοίμαζε η κυβέρνηση του Καραμανλή και προετοίμαζε το έδαφος ο ανεκδιήγητος Σανιδάς (ο “δικαστής” με το αυθαίρετο, όπως είχε καταγγείλει ο Θόδωρος Πάγκαλος), τώρα γίνονται νόμος στην Ιταλία του Berlusconi.


Αλλά, κι εδώ ορισμένοι αρχίζουν να “διαλογίζονται” για το ρόλο των blogs…

Τώρα, αν ορισμένοι δημοσιοκάφροι, έχουν blogs και ορισμένοι μεγαλο επιχειρηματίες στο χώρο των ΜΜΕ έχουν αγοράσει (ναι έτσι συμβαίνει) κάποια blogs, δεν θα είναι δικαιολογία φίμωσης των ελληνικών blogs!



Εμείς, ήδη είχαμε από καιρό (την περίοδο του καταλληλότερου) εντοπίσει το θέμα

blog στην Κούβα!Έτσι, έχουμε ετοιμάσει και blogs για τους ορισμένους Ιταλούς φίλους και συντρόφους μας, πέρα από το ότι θα κάνουμε αναρτήσεις για όσα δεν επιτρέπει η ακροδεξιά κυβέρνηση της Ιταλίας.

Θα δώσουμε όλοι μαζί δυναμικές απαντήσεις σ’ όσους ελπίζουν να φιμώσουν τα blogs (βέβαια, blogs που έχουν αγοράσει μεγιστάνες των ελληνικών ΜΜΕ, ή ακόμη αυτών που "ταΐζουν" με κρατική, ή μαύρη διαφήμιση και ακόμη χειρότερα με χρήμα από κομματικά ταμεία, είναι υπόθεση όλων μας να τους απομονώσουμε)!

Και… ελπίζουμε ο πρωθυπουργός να μην πέσει σε παγίδες κουφιοκεφαλάκηδων υπουργών και συμβούλων του. Να μην ακολουθήσει το δρόμο του Berlusconi…

ΠΗΓΗ.ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ

Η ΝΕΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΠΙΔΟΞΩΝ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΒΙΖΙΤΟΥΔΕΣ?

ΚΥΤΑ Ο ΠΟΥΡΟΓΕΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΚΟΖΑΡΕΙ ΤΟ ΤΡΥΦΕΡΟΥΔΙ


ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΠ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΡΦΩΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ?

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΩΝ ΦΕΤΙΝΩΝ ΚΑΛΙΣΤΕΙΩΝ PLAYMATE


Η Κάτια Δέδε αποτελούσε το φαβορί στα καλλιστεία και με ευκολία κέδρισε τον τίτλο. Ποια είναι όμως η ζωή της νέας Playmate;




Το 22χρονο μοντέλο γεννήθηκε στην Αθήνα και σπουδάζει Γραφιστική στο ΤΕΙ Αθηνών και είναι ένα κορίτσι προσγειωμένο και με διάθεση για μάθηση. Ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ και ονειρεύεται μια μεγάλη καριέρα στις πασαρέλες του εξωτερικού.



Η φυσική της ομορφιά και το σεξαπίλ είναι κάτι εμφανές, ελάχιστοι όμως γνωρίζουν ότι σε ηλικία δεκαπέντε ετών αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που της άλλαξε όλη της τη ζωή. "Σε ηλικία δεκαπέντε ετών μπήκα στο νοσοκομείο γιατί είχα πρόβλημα με την καρδιά μου. Βρήκα την δύναμη το αντιμετώπισα και τώρα είναι καλά", δηλώνει η ίδια σε ελληνική εφημερίδα.



Η Κάτια υποστηρίζει πως είναι παιδί μιας απλής, καθημερινής οικογένειας της διπλανής πόρτας. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, παντρεμένο με παιδάκι. Αγαπάει τηνν ζωγραφική και την τέχνη γενικότερα ενώ δηλώνει πειθαρχημένη και παθιασμένη με τη δουλειά της. Είναι μανιώδης συλλέκτης μαγιό, κι ανάμεσα στα χόμπι της είναι το σκι και το snowboard.



Όσον αφορά τα σχόλια για την "στημένη" στέψη της, η Κάτια απαντά: "Βγήκα με την αξία μου"! Το άγχος της ήταν έντονο όταν έπρεπε να χαμογελάσει μπροστά στην κάμερα αλλά το στέμμα της έδωσε μεγάλη χαρά. "Αισθάνομαι υπέροχα, το είχα βάλει στόχο και τα κατάφερα", τονίζει η ίδια.



Σημαντική λεπτομέρεια στην ζωή της νέας Playmate είναι ο αγαπημένος της Τίτος Αντύπας. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ κι ένα χρόνο και συγκατοικούν. "Όταν είμαι μαζί της με ανεβάζει ψηλά", σχολιάζει ο κοσμικογράφος για την διαφορά ύψους που έχει με την αγαπημένη του.



ΠΡΟΒΕΣ ΚΑΝΕΙ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΩΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ?

Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΜΟΥΣ ΤΩΝ GAY

Η βασίλισσα της pop έσπευσε να υπερασπιστεί τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια με αφορμή την πρόσφατη καταδίκη ενός από αυτά.




Η Madonna παίρνοντας πήρε θέση για ότι έχει να κάνει με τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων, με αφορμή από τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε εις βάρος ενός gay ζευγαριού από το Μαλάουι της Αφρικής.



Η τραγουδίστρια έχει στενούς δεσμούς με την χώρα της Αφρικής αφού έχει υιοθετήσει τα παιδιά της από εκεί, David και Mercy. Επίσης, είναι γνωστό ότι έχει καλή σχέση με τους ομοφυλόφιλους και γι' αυτό πολύ αυστηρή την απόφαση του δικαστηρίου.



"Είμαι σοκαρισμένη και λυπημένη με την απόφαση που πήρε σήμερα το δικαστήριο και το οποίο καταδίκασε δύο αθώους άνδρες", δήλωσε η Madonna. "Κατ 'αρχήν, πιστεύω στην ισότητα των δικαιωμάτων για όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το φύλο, τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία ή τις σεξουαλικές προτιμήσεις. Σήμερα, το Μαλάουι έκανε ένα τεράστιο βήμα προς τα πίσω", συνέχισε η ίδια.



ΕΜ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Η ΜΑΝΤΟΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ?ΣΟΒΑΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΤΖΑΚΡΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Εγω θα παω κοντρα στο ρευμα των ημερων που ειναι η ταση να ξεσκιζουν την υπουργο την θεοδωρα τζακρη.Τι να κανουμε ρε παιδια χουι ειναι αυτο,να εχω αδυναμια στις γυναικες,και ειδικα αυτη αν γινοταν αλλους 36 θα την αφηνα να διορισει προκειμενου να εχω την ευκαιρια να την...........καλαφατισω με καθε τροπο.Το ολο παρουσιαστικο του ΘΥΛΗΚΟΥ παραπεμπει σε αλλες σκεψεις πονηρες και οχι στην πολιτικη,το ολο παρουσιαστικο με κανει να σκεφτομαι οτι αυτο το στομα δεν ειναι για να βγαζει πολιτικους λογους ουτε να απολογειται γιατι εκανε ενα λαθος,αλλα με κανει να σκεφτομαι αλλες διαδικασιες πολυ πιο ευχαριστες.Την καπαναμε ολοι,γιατι κι εγω εκανα αναρτηση με την πατατα να διορισει το σοι της και τη περιφερεια της στο δημοσιο,αλλα ειναι μονο αυτη η θα ειναι η τελευταια?Και οσο σκεφτομαι τη στεναχωρια που θα τραβαει το μωρο μου αυτες τις μερες μουρχεται να τρεξω να τη βρω να την παρω αγκαλια και να της ψιθυριζω στα αυτακι της λογια παρηγοριας και..............αλλα.ΜΗΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΑΛΛΟ ΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΑΣ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ

Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ


"ΒΓΑΛΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ είπε...




ΒΡΕ ΠΕΤΑΛΩΤΗ, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ?ΤΙ ΕΓΝΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ? ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ...

ΕΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ! ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΟΛΥ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΣΕ ΟΛΙΣΘΗΡΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ, ΑΥΤΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑ.

ΓΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ, ΕΛΕΓΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΛΟΚ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

ΚΑΝΤΕ ΠΕΡΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ

ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥΣ . ΕΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΩΡΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ . ΈΧΟΥΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ , ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ Τ ΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ, ΕΧΘΕΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΥΠΕΡ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ, ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΈΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΝΕ. ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΜΟΙΡΟΣ ΤΟΥΣ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ ΣΑΝ ΤΗΣ ΠΟΡΝΕΣ!

ΜΟΛΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΈΤΣΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΗΣ , ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘ ΕΞΗΣ…….

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΓΙΑ ΚΑΤΙ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΚΛΕΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΛΑΟ, ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΗΣΑΝ ΠΙΚΡΑ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΕ ΤΑΞΗ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΣΙ ! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ , ΕΣΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΟΜΩΣ ΒΟΡΑ ΣΤΑ ΘΗΡΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ









Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 2:10 π.μ.

ΣΕΞ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Η χρήση του διαδικτύου αποτελεί πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Δεκάδες πληροφοριών, αλληλογραφία, αγαθά και τόσα άλλα διακινούνται και διεκπεραιώνονται μέσω ίντερνετ.


Πράγματι το ίντερνετ έχει ‘εισχωρήσει’ σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, ακόμη όμως και σε μια πολύ προσωπική: τη σεξουαλική μας συμπεριφορά. Η συνάντηση αυτή είναι πράγματι μοναδική! Η παρακολούθηση πορνό δεν απαιτεί πλέον καν τη μετακίνηση μέχρι το γειτονικό περίπτερο…Μπορεί κανείς να ‘συμμετέχει’ ανώνυμα σε σεξουαλικές δραστηριότητες της αρεσκείας του, με το άτομο που θα ‘επιλέξει’, όποτε ο ίδιος το επιθυμήσει, χωρίς καν να... απομακρυνθεί ποτέ από το σπίτι του…

Ο συνδυασμός είναι μάλλον εκρηκτικός! Δύο ‘ισχυρές δυνάμεις’ συναντιούνται σε κοινό δρόμο: το διαδίκτυο που από μόνο του ασκεί γοητεία και καθηλωτική επίδραση σε κάθε χρήστη -σε συνδυασμό με τη συναισθηματική αποστασιοποίηση και την ‘ψευδαίσθηση’ κοινωνικής αλληλεπίδρασης που προσφέρει- και η σεξουαλική μας συμπεριφορά, αν μη τι άλλο το πιο ουσιαστικό και κινητήριο κομμάτι της ζωής μας. Η εμπειρία δεν μπορεί παρά να είναι έντονη και καθηλωτική! Οι ευκαιρίες, τα ερεθίσματα, οι επιλογές τόσα πολλά που κανείς δεν μπορεί εύκολα να αρνηθεί και να ελέγξει. Πολλοί άνθρωποι αναπτύσσουν εξάρτηση ακόμη και από την απλή χρήση του διαδικτύου, πόσο μάλλον τώρα!

Και, πράγματι, στο σημείο αυτό αρχίζουν να δημιουργούνται σημαντικά προβλήματα: σημαντικός αριθμός ατόμων δεν μπορεί πλέον να ελέγξει τη σεξουαλική συμπεριφορά που αναπτύσσει στο διαδίκτυο και να σταματήσει! Δεν μπορεί να βάλει ένα όριο... Το cybersex, όπως κοινώς ονομάζεται, ‘ρουφά’ καθημερινά όλο και περισσότερες ώρες της ημέρας, όλο και περισσότερη ενέργεια, χρόνο από την εργασία, την οικογένεια, τις προσωπικές σχέσεις. Όπως συμβαίνει με τη χρήση άλλων ‘ουσιών’, π.χ. το αλκοόλ ή τα ναρκωτικά, η σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνεται στο διαδίκτυο μπορεί πλέον να μην ελέγχεται και να εξελίσσεται σε μια ψυχαναγκαστική ή εθιστική συμπεριφορά, ο έλεγχος της οποίας απαιτεί πλέον την αναζήτηση επαγγελματικής βοήθειας.



Η ιστορία του Π.

Ο Π. είναι 35 ετών, παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Εργάζεται ως στέλεχος μιας μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας και μας περιγράφει τη δική του εμπειρία…

‘Είναι 2.30 π.μ. και είμαι ακόμη εκεί... Εικόνες πορνό ‘ξεπηδούν’ διαρκώς στην οθόνη του υπολογιστή μου και εγώ δεν μπορώ να ξεκολλήσω… Νωρίτερα σήμερα το βράδυ, έβαλα για ύπνο τα δύο παιδιά μου και παρακολούθησα τηλεόραση με τη σύζυγό μου. Εκείνη σύντομα πήγε για ύπνο καθώς ήταν πολύ κουρασμένη από όλες τις υποχρεώσεις της ημέρας. Ενώ κι εγώ αισθανόμουνα το ίδιο -κυρίως γιατί περνώ τις ώρες της νύχτας μπροστά στον υπολογιστή- της είπα και πάλι ότι δεν νιώθω κουρασμένος και ότι θα διαβάσω λίγο… Μόλις βεβαιώθηκα ότι είχε κοιμηθεί, σηκώθηκα και πήγα στον υπολογιστή. ‘Εντάξει’, είπα στον εαυτό μου, ‘σήμερα θα καθίσω μόνο για μία ώρα και μετά θα πάω για ύπνο. Εξάλλου, δεν πάει άλλο, λόγω έλλειψης ύπνου δεν μπορώ πια να συγκεντρωθώ και στη δουλειά μου…’.

Τακτοποίησα την καρέκλα μου και την οθόνη του υπολογιστή έτσι ώστε να μπορώ να αντιδράσω άμεσα αν ξαφνικά εμφανιστεί στην πόρτα η γυναίκα μου… Δεν θα ήθελα να με πιάσει ξανά όπως την άλλη φορά… Τότε, της εξήγησα πως ήταν τυχαίο και ότι δεν θα συνέβαινε άλλη φορά. Μάλιστα τότε, θεώρησα ότι ήταν μια ευκαιρία και για μένα και έσβησα όλες τις διευθύνσεις πορνογραφικών ιστοσελίδων από τον υπολογιστή…

Η υπόσχεση αυτή όμως δεν κράτησε για περισσότερο από μια εβδομάδα. Μετά άρχισα πάλι τα ίδια. Αρχικά μπορούσα να κάθομαι μόνο μία ώρα, τουλάχιστον για να κοιμάμαι κανονικά, σταδιακά όμως άρχισα και πάλι να χάνω την αίσθηση του χρόνου: περνούσαν τρεις ή τέσσερις ώρες και νόμιζα ότι είχε περάσει μόνο μια ώρα… Περίμενα κάθε βράδυ με τόση ανυπομονησία και προσμονή… Ένιωθα κάτι να με ‘ρουφάει’ στο διαδίκτυο αλλά δεν με ενδιέφερε… Μετά όμως ένιωθα πάντα ενοχές, ένιωθα απαίσια. Τα συναισθήματα αυτά χειροτέρευαν όσο περνούσε ο καιρός και τώρα πλέον είναι ξεκάθαρο: Δεν μπορώ να σταματήσω!’.

Σας θυμίζει κάτι αυτή η ιστορία; Ο Π. δεν είναι βέβαια ο μόνος που νιώθει ‘εγκλωβισμένος’ στη σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνει στο διαδίκτυο. Και πολλοί άλλοι, σημαντικός αριθμός αντρών και γυναικών, νιώθουν μια παρόμοια εμπλοκή την οποία και δεν μπορούν να διαχειριστούν. Από τα 322 εκατομμύρια ανθρώπων που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο, τα 40 εκατομμύρια παραδέχονται ότι επισκέπτονται σε τακτική βάση ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού. Ο αριθμός αυτών των ιστοσελίδων μπορεί να ανέρχεται και στα 4,2 εκατομμύρια διακινώντας ετησίως περί τα 2,5 εκατομμύρια δολάρια. Πολλοί άνθρωποι σαν τον Π. παλεύουν καθημερινά με μια πληθώρα δύσκολων συναισθημάτων μην μπορώντας τελικά να ελέγξουν τη σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνουν στο διαδίκτυο. Νιώθουν πολλές ενοχές για να μπορέσουν να αναζητήσουν βοήθεια…

Ίσως κι εσείς έχετε νιώσει έτσι, ή δεν είστε ακόμη σίγουρος/ η, ή, μπορεί και να δυσκολεύεστε να το παραδεχτείτε… Μπορείτε να διαβάσετε στη συνέχεια μια σειρά κριτηρίων βάσει των οποίων θα μπορούσατε να αξιολογήσετε τη δική σας συμπεριφορά στο διαδίκτυο:



Έντονη ενασχόληση/εμμονή

Δεν σκέφτεσαι απλά το σεξ στο διαδίκτυο. Ουσιαστικά δεν μπορείς να μην το σκέφτεσαι. Οι σκέψεις σε ακολουθούν παντού. Σκέφτεσαι διαρκώς πώς θα οργανώσεις το χρόνο σου και το πρόγραμμά σου έτσι ώστε να ‘χωθείς’ και πάλι στο διαδίκτυο. Σκέφτεσαι τις εμπειρίες που έχεις ζήσει αλλά και μελλοντικές που θα ήθελες να πραγματοποιήσεις. Πιάνεις τον εαυτό σου ακόμη και να ονειρεύεται αυτές τις εμπειρίες. Συνειδητά ή ασυνείδητα είσαι πάντα εκεί, στο διαδίκτυο, σε έναν άλλο κόσμο…



Ασχολείσαι όλο και περισσότερες ώρες…

Είχες υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι αυτή τη φορά θα ήταν μόνο για μια ώρα αλλά, τώρα, κοιτάς το ρολόι σου και έχουν περάσει 3 ώρες. Δεν συνειδητοποιείς πώς πέρασε η ώρα… Ξεκίνησες να κάνεις χρήση μία ή δύο φορές την εβδομάδα και τώρα αυτό συμβαίνει καθημερινά και μάλιστα περισσότερες από μία φορά την ημέρα. Όπως συμβαίνει και με άλλες μορφές εξάρτησης: αναπτύσσεις ‘ανοχή’! Ξεκινάς με μια ‘μικρή δόση’ και σταδιακά έχεις την ανάγκη όλο και υψηλότερης προκειμένου να νιώσεις την ίδια ευφορία…

Έχεις προσπαθήσεις να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου ή να σταματήσεις, χωρίς επιτυχία

Ενώ κάποια στιγμή συνειδητοποίησες ότι αφιερώνεις πολύ χρόνο και προσπάθησες με πολλούς τρόπους να ελέγξεις τη συμπεριφορά σου, η χρήση του διαδικτύου σε ‘τραβούσε’ στους δικούς της ρυθμούς. Πάντα ένιωθες ότι το χρειάζεσαι, ότι χρειάζεσαι περισσότερο…

Νιώθεις ανησυχία και εκνευρισμό όταν προσπαθείς να ελέγξεις τον εαυτό σου

Μπορεί να μην το έχεις προσέξει, αλλά το έχουν παρατηρήσει οι άλλοι γύρω σου: η συμπεριφορά σου αλλάζει όταν προσπαθείς ‘να το κόψεις’. Όπως εκείνοι που προσπαθούν να κόψουν το τσιγάρο, τις πρώτες ημέρες ή εβδομάδες…

Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα προβλήματά σου και να νιώσεις ανακούφιση από αισθήματα άγχους, ενοχής, κατάθλιψης

Όλοι αντιμετωπίζουμε δύσκολα συναισθήματα σε διάφορες περιόδους της ζωής μας. Το άτομο όμως που έχει αναπτύξει εξάρτηση από τη σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνει στο διαδίκτυο θα καταφύγει σε αυτό στις δύσκολες στιγμές για να νιώσει καλύτερα και να εκτονώσει το άγχος που βιώνει.

Αναζητάς πιο έντονες εμπειρίες και εμπλέκεις τον εαυτό σου σε ‘επικίνδυνες’ συμπεριφορές

Οι προσδοκίες σου αλλάζουν! Ξεκίνησες από απλή περιέργεια και τώρα δεν διατηρείς καν την ανωνυμία σου. Κανονίζεις συναντήσεις με τα άτομα που γνωρίζεις, κλείνεις ραντεβού για σεξ σε ξενοδοχεία κοκ…

Λες ψέματα προκειμένου να αποκρύψεις τη σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνεις στο διαδίκτυο

Είναι φυσικό να θέλεις να διατηρείς ‘μυστική’ την προσωπική σου ζωή, εδώ όμως γίνεται λόγος για συστηματικά ψέματα και δικαιολογίες στην οικογένεια, σε φίλους ή ειδικούς προκειμένου να μην φανερωθεί το μέγεθος της ψυχολογικής εξάρτησης.



Εμπλέκεσαι σε παράνομες δραστηριότητες

Συγκεκριμένες πράξεις σχετικά με τη χρήση του διαδικτύου θεωρούνται παράνομες, όπως για παράδειγμα, η διακίνηση παιδικής πορνογραφίας κοκ. Καθώς οι ώρες μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή περνούν ανεξέλεγκτα, περνάς κι εσύ χωρίς να το συνειδητοποιείς πολλές φορές σε πράξεις που μπορεί να παραβιάζουν το νόμο.



Απώλειες

Έχει διαλυθεί μια σημαντική προσωπική σχέση, η οικογένειά σου, έχεις χάσει την εργασία σου, την καριέρα που είχες χτίσει με πολύ κόπο εξαιτίας της συμπεριφοράς που εκδηλώνεις στο διαδίκτυο και των αμέτρητων ωρών που σπαταλάς εκεί. Οι επιπτώσεις είναι πολλές κυρίως όταν νιώθεις ότι δεν ελέγχεις τη ροή των καταστάσεων…



Οικονομικές επιπτώσεις

Πολλές ιστοσελίδες πορνογραφικού υλικού λειτουργούν με μηνιαία χρέωση και έτσι εύκολα χάνεται ο έλεγχος των οικονομικών εξόδων. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ξαφνικά ‘ανακαλύπτουν’ τα τεράστια ποσά που έχουν χρεωθεί χωρίς να το έχουν συνειδητοποιήσει.

Διατηρείς την ψευδαίσθηση ότι πραγματικά κάνεις σεξ!

Όπως συμβαίνει και με εκείνους που θεωρούν ότι έχουν ‘φίλους’ και αλληλεπιδρούν κοινωνικά στο facebook κοκ., έτσι κι εσύ πιστεύεις ότι πραγματικά είσαι σεξουαλικά ενεργός! Η ουσία είναι ότι στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο!

Μπορεί το διαδίκτυο να έχει αυξήσει τις δυνατότητες επικοινωνίας σε πολλά επίπεδα, δεν παύει όμως να αποτελεί ουσιαστικά μια κατάσταση ‘εικονικής πραγματικότητας’, μια κατάσταση που παρέχει μια απόσταση ασφαλείας από όλα: από τα συναισθήματά μας, τους άλλους, την πραγματικότητα κοκ... Είναι σημαντικό να αναρωτηθεί κανείς γιατί αναζητά τη σεξουαλική εκτόνωση σε καταστάσεις στις οποίες ουσιαστικά αποφεύγει την αλληλεπίδραση με άλλους ανθρώπους στην πραγματικότητα… Γιατί νιώθει πιο απελευθερωμένος στο διαδίκτυο και όχι σε μια πραγματική σχέση… Οι απαντήσεις στις ερωτήσεις αυτές ίσως τον βοηθήσουν να κατανοήσει τι ακριβώς πρόβλημα αντιμετωπίζει σχετικά με τη σεξουαλική συμπεριφορά που εκδηλώνει στο διαδίκτυο και τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να κινηθεί προκειμένου να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια.



souitavip







Αναρτήθηκε από nick bats στις 11:58 μ.μ.

Ετικέτες Sex-Σχέσεις, Τεχνολογία


ΠΗΓΗ.Αlepou

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ


Η Ζαχία Ντεχάρ έγινε πασίγνωστη στην παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη όταν ξέσπασε το σκάνδαλο όπου αφορούσε τη σεξουαλική...σχέση της επί πληρωμής με τους Φρανκ Ριμπερί, Καρίμ Μπενζεμά και Σίντνεϊ Γκοβού, και τώρα φαίνεται πως θα εξαργυρώσει και με το παραπάνω τη μεγάλη δημοσιότητα που απέκτησε.




Διαβάστε περισσότερα »

ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙΣ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ,ΞΕΡΩ.ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ?ΟΧΙ.ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΚΛΕΒΕΙΣ.

Από το Αθηναϊκό αντίγραφο του troktiko, με το όνομα "σαρωτικό"






Η Θεοδώρα Τσαγκρή (Τζάκρη λέγεται η γυναίκα, ω άντρες Αθηναίοι, Τζάκρη, τόσο δύσκολο είναι να το μάθετε;) όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τους 36 νεοπροσληφθέντες στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας όλοι είναι συγχωριανοί της υφυπουργού εκ των οποίων 9 από αυτούς είναι συγγενείς της. Προσέξτε. Μιλάμε για νεοδιορισθέντες τη στιγμή που η Ελλάδα περνάει τον παθό της τον τάραχο.



Η λίστα της ντροπής:



Τσαγκρής Νεοκλής-ξάδελφος,





Καραμούζα Πολυξένη - ξαδέλφη,





Ναίτ Ηλιάδου - ξαδέλφη,





Στόγιος Γεώργιο - ξάδελφος,





Τομπάζη Μαρία - συγγενής,





Τσιαφτάνη Χριστίνα - ξαδέλφη,





Βλαδίτση Χρυσάνθη - ξαδέλφη,





Δούλη Ευαγγελία - ξαδέλφη,





Τσαγκρή Βασιλική - ξαδέλφη.







Είναι πραγματικά εξωπραγματικό πώς είναι δυνατόν να προσλαμβάνουν φίλους, ξαδέλφους, γείτονες κλπ. τη στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται με το ένα πόδι στον γκρεμό.



Η προκήρυξη του διαγωνισμού για το Μουσείο Πέλλας αναρτήθηκε από το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού στις 7 Απριλίου του 2010. Η ιστορία είναι μεγάλη, αλλά το θέμα είναι ότι η κα Τσαγκρή "έχωσε" στο Μουσείο της Πέλλας 36 συγχωριανούς της εκ των οποίων οι 9 από αυτούς είναι συγγενείς της. Καθαρά ρουσφέτια, τρελές καταστάσεις.







Αύριο το θέμα αυτό θα απασχολήσει όλα τα μέσα ενημέρωσης και θα αποτελέσει το πρωτοσέλιδο της σαββατιάτικης εφημερίδας "Αποκαλύψεις".





Διαβάστε περισσότερα: http://taxalia.blogspot.com



Αναρτήθηκε από aoratos στις 3:08 μ.μ.

Ετικέτες diolkos

0 σχόλια:

ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΛΗ.ΝΑΡΑΜΟΥ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΟΥΡΗΣ

Έναν αιώνα και κάτι μετά κι όμως σαν χθες ... σαν σήμερα... κι όπως το πάνε σίγουρα και σαν αύριο η Ελλάδα παραμένει ...σταθερή στις απόψεις της! Συμφωνείτε? αυτή δυστυχώς είναι η αλήθεια. Κρίμα μεγάλο, είμαστε για κλάματα


Γεώργιος Σουρής (1853-1919)

Σατυρικός ποιητής

Ποιός είδε κράτος λιγοστό

σ' όλη τη γη μοναδικό,

εκατό να εξοδεύει

και πενήντα να μαζεύει;

Να τρέφει όλους...







τους αργούς,

νά'χει επτά Πρωθυπουργούς,

ταμείο δίχως χρήματα

και δόξης τόσα μνήματα;

Νά 'χει κλητήρες για φρουρά

και να σε κλέβουν φανερά,

κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε

τον κλέφτη να γυρεύουνε;



*******



Κλέφτες φτωχοί και άρχοντες με άμαξες και άτια,

κλέφτες χωρίς μια πήχυ γη και κλέφτες με παλάτια,

ο ένας κλέβει όρνιθες και σκάφες για ψωμί

ο άλλος το έθνος σύσσωμο για πλούτη και τιμή.



*******



Όλα σ'αυτή τη γη μασκαρευτήκαν

ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,

οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν

δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.



*******



Ο Έλληνας δυό δίκαια ασκεί πανελευθέρως,

συνέρχεσθαί τε και ουρείν εις όποιο θέλει μέρος.



*******



Χαρά στους χασομέρηδες! χαρά στους αρλεκίνους!

σκλάβος ξανάσκυψε ο ρωμιός και δασκαλοκρατιέται.



*******



Γι' αυτό το κράτος, που τιμά τα ξέστρωτα γαϊδούρια,

σικτίρ στα χρόνια τα παλιά, σικτίρ και στα καινούργια!



*******



Και των σοφών οι λόγοι θαρρώ πως είναι ψώρα,

πιστός εις ό,τι λέγει κανένας δεν εφάνη...

αυτός ο πλάνος κόσμος και πάντοτε και τώρα,

δεν κάνει ό,τι λέγει, δεν λέγει ό,τι κάνει.



*******



Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,

ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.

Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,

λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,

κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.

Κι από προσπάππου κι από παππού

συγχρόνως μπούφος και αλεπού.

Και ψωμοτύρι και για καφέ

το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».

Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς

σαν πιάσει πόστο: δερβέναγας.

Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-

να παριστάνει τον ευρωπαίο.

Στα δυό φορώντας τα πόδια που'χει

στο 'να λουστρίνι, στ'αλλο τσαρούχι."

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 1:05 π.μ.

ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ

Ξανα μανα απο την αρχη με το βατοπεδι.Αραγε τι μας ετοιμαζουν και βγαλανε ολοι πρωτη ειδηση περσινα ξινα σταφυλια?Γιατι ουδεις πιστευει οτι εχει καμια σημασια αν εκαναν εξεταστικη για δευτερη φορα για το ιδιο θεμα,ουτε εχει σημασια αν την κανουν προανακριτικη.Γιατι ο κοσμος δεν ξεχναει οτι ο μπουλης πρωην πρωθυπουργος εκλεισε αρον αρον τη βουλη για να παραγραφουν τα αδικηματα.Οποτε και να αποδοθουν ευθυνες οι ευθυνομενοι απλα θα γελανε οταν ακουσουν την ετυμηγορια.Ασε που οι ρεζιληδες ετοιμαζοντε να βγαλουν 5 διαφορετικα πορισματα,οσα και τα κοματα δηλαδη.Ακομα και τωρα δηλαδη εξακολουθουν να μας δουλευουν,παρ ολο που βλεπουν τον αναβρασμο που υπαρχει και μοιαζει καζανι που ειναι ετοιμο να εκραγει.Η πλακα η μεγαλη ειναι οτι οι δημοσιογραφοι μιλανε για παπαγαλακια ενω αυτοι οι ιδιοι ειναι οι παπαγαλοι και τα φερεφωνα της κυβερνησης.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΓΙΑ 3 ΜΕΡΕΣ.ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Γνωρίζει η αστυνομία τα ονόματα των τεσσάρων της δολοφονικής επίθεσης στη Μαρφίν στη Σταδίου, που είχε σαν αποτέλεσμα να πεθάνουν τέσσερα άτομα. Πρόκειται για δύο Έλληνες (η μία γυναίκα) και δύο αλλοδαπούς. Οι δράστες...








...δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, όμως αστυνομία θεωρεί ότι είναι θέμα ημερών η σύλληψή τους.



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:30 μ.μ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ


Ουσιαστικά αυτό το οποίο προέκυψε από την χθεσινή ανακοίνωση του Σ. Κόκκαλη ενώπιον του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, είναι ότι ο πρόεδρος προσβλέπει σε ένα μοντέλο Παναθηναϊκού. Νομίζω πως είναι ξεκάθαρο αυτό.




Η προτεραιότητα του Κόκκαλη δεν φαίνεται να είναι να πουλήσει την ΠΑΕ. Όχι ότι αν του γίνονταν μία πολύ καλή προσφορά δεν θα το σκεφτόταν. Αλλά προτεραιότητα είναι άλλη: να βρει συμπαίκτες. Όπως ο Βαρδινογιάννης βρήκε τον Γιαννακόπουλο, τον Βγενόπουλο, τον Πατέρα, αλλά και τους άλλους μετόχους, που πήγαν κι έβαλαν τα ωραία τους τα λεφτά στον Παναθηναϊκό κι ασκούν κι αυτοί διοίκηση.



Κάτι τέτοιο πράγμα θα ήθελε κι ο Κόκκαλης. Να βρίσκονταν κάποιοι άνθρωποι να μπουν στον Ολυμπιακό, να βοηθήσουν οικονομικά και να συνδιοικήσουν μαζί του. Δεν έχει πρόβλημα να είναι αυτός σώνει και καλά μπροστά. Το αντίθετο. Μάλλον από πίσω θα ήθελε να είναι. Άλλος να βρίσκεται στην προεδρία, όπως συμβαίνει στον ΠΑΟ με τον Πατέρα. Κι από την πλευρά του ο Κόκκαλης να προσφέρει στους νέους ανθρώπους της διοίκησης την γνώση και την εμπειρία του.



Είναι σαφές πως ο άνθρωπος δεν θέλει να το πάει άλλο μόνος του το καράβι. Γιατί και (άλλα) λεφτά χρειάζονται και το κράξιμο του κόσμου υπάρχει στην στραβή.



Πόσο εφικτό μπορεί να είναι κάτι τέτοιο στον Ολυμπιακό; Μόνο ο χρόνος θα δείξει. Ένας χρόνος, που μοιάζει αυτή την στιγμή σαν τον πιο επικίνδυνο εχθρό για τον Ολυμπιακό…

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ

"Γιωργάκη δεν μας τα λες καλά.. Τι από όλα να απαριθμήσουμε.. Μας έχετε εξαθλιώσει οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά. Μας τάξατε πολλά προεκλογικά αλλά αντί αυτού μας πήρατε περισσότερα. Έχουμε τόσα προβλήματα να αντιμετωπίσουμε καθημερινά και αντί να κοιτάξετε να διορθώσετε κάπως την κατάσταση της χώρας, προσπαθείτε με αντιδημοκρατικούς τρόπους να.. κλείσετε την φωνή των πολιτών. Τα blogs.. Δεν έχετε...




καταλάβει ότι με αυτή σας την στρατηγική το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μας πεισμώσετε περισσότερο και όχι να μας φιμώσετε!! Μολών λαβε..."



http://trelokouneli.blogspot.com/2010/05/blog-post_5151.html





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 4:55 μ.μ.

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΜΜΕΣΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?

Καθολου καλα δε μας καθεται η παραιτηση πατερα σημερα απο τον προεδρικο θωκο του παο.Σαν να μας μυριζει οτι προκειται για εκβιαστικη κινηση για να καταφερει να αυξηθη το μεταγραφικο μπατζετ το οποιο συρικνωθηκε φετος στα 5 μολις εκ ευρω.
Γιατι περυσι γνωρισε την αποθεωση εχοντας για ξοδεμα περιπου 20 εκ ευρω φερνοντας τον σισε,τον κατσουρανη και αρπαζοντας το λετο απο τα χερια του κοκκαλη.Ομως οι μετοχοι που ναι μεν ειναι λεφταδες αλλα τα λεφτα δεν ταχουν για πεταμα φετος εσφιξαν τα λουρια,και με την οικονομικη κριση πλεον ορατη και γι αυτους ακομα,ειπαν στοπ στις πολυδαπανες μεταγραφες,και καθορισαν το μπατζετ στα 5 εκ.Οταν ομως ο προεδρος εχει κανει επαφες και κρουσεις για μεταγραφες περιπου 15 εκ του ηρθε δυσκολο να κανει τον προεδρο με αυτα τα λεφτα.Και αφου εχει και μικρο ποσοστο ειπε να ριξη μια παραιτηση να ξαφνιαστουν οι αλλοι,ν αρχισουν τη γκρινια οι οπαδοι,και να αναγκαστουν οι μετοχοι να ανεβασουν το μπατζετ.Και θελοντας να επαναλαβει την φετινη επιτυχια,ελειψει και σοβαρου αντιπαλου θελει πιο υψηλο ποσο για μεταγραφες για να ξαναγνωρισει την αποθεωση των οπαδων αλλα και να συμμαζεψει την αμυνα της ομαδας του γιατι φετος το εβλεπε και τυφλος η αμυνα ηταν σουρωτηρι.Εν αναμονη λοιπον του νεου δ.σ την επομενη βδομαδα,που εμεις πιθανολογουμε οτι θα υπαρξη ανακληση της παραιτησης.ΙΔΩΜΕΝ.

ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΚΟΛΠΑ ΚΑΙ ΝΑΖΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ?


Super League


Παναθηναϊκός

Διαβάστε επίσης

Χωρίς Παύλο το Δ.Σ;

Το... σπίτι του Ερασιτέχνη!

Δ.Σ. με «εικονική» παραίτηση

Τώρα το Conn-x βάζει γκολ στη διασκέδαση!

Βόμβα στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς ο Νίκος Πατέρας ανακοίνωσε την οριστική και αμετάκλητη παραίτηση του από την προεδρία, δηλώνοντας ότι δέχθηκε πόλεμο! Στήριξη από τον Θανάση Γιαννακόπουλο ενώ δεν έγινε δεκτή η παραίτηση. Μάλιστα προγραμματίστηκε νέο Δ.Σ. την επόμενη Παρασκευή. Το gazzetta.gr βρίσκεται στην ΠΑΕ και σας μεταφέρει ό,τι συμβαίνει.





Αποχώρησε από την προεδρία ο Πατέρας!



Παρελθόν από την προεδρία του Παναθηναϊκού αποτελεί εδώ και λίγη ώρα ο Νίκος Πατέρας. «Αποφασίσαμε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου 15 εκ. και ο κ. Αντωνίου έκανε τον ποδοσφαιρικό απολογισμό της χρονιάς που πέρασε», δήλωσε αρχικά ο Νίκος Πατέρας. Στην συνέχεια ο εκπρόσωπός, Στέφανος Ησαϊας διάβασε την επιστολή παραίτησης.



Σε αυτήν κάνει μεταξύ άλλων λόγο για πόλεμο που δέχθηκε αλλά και έναν απολογισμό για το πως βρήκε και πως παραδίδει την ομάδα στην επόμενη διοίκηση. Μέχρι να εκλεγεί ο επόμενος πρόεδρος το πόστο θα έχει ο Αντώνης Αντωνιάδης.



Στήριξη Θ. Γιαννακόπουλο



Ξεκάθαρη θέση υπέρ της παραμονής του Νικόλα Πατέρα πήρε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος κατά την αποχώρησή του. «Βεβαίως και μας ενημέρωσε ο κ. Πατέρας για την απόφασή του. Εγώ είπα πως δεν πρέπει να γίνει αποδεκτή η παραίτησή του. Διότι έχω την δοξασία πως ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Πως μπορείς να φύγει ένας πρόεδρος μετά από νταμπλ; Προσωπικά τον παρακάλεσα να μην φύγει.



Του είπα πως αν φύγει θα αποχωρήσω και εγώ από εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Εγώ και όλο το Δ.Σ. τον παρακαλέσαμε να ανακαλέσει την απόφασή του και είπαμε να μην γίνει αποδεκτή η παραίτησή του.



Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό κάνουμε και στο μπάσκετ. Αν επιμείνει στην απόφασή του εγώ δεν θα μείνω. Ποτέ δεν θα αναλάμβανα πρόεδρος. Είναι οξύμωρο σχήμα να φύγει ένας άνθρωπος που έχει πέτυχει και να πάω εγώ.



Άλλο σημαίνει Παύλος και άλλο Θανάσης. Εγώ εκφράζω την άποψή μου και τον εαυτό μου. Όλοι λένε τα καλά λόγια για τον πολυμετοχικό. Για μένα όμως η πολυμετοχικότητα δεν κάνει καλό. Έπρεπε να υπάρχει μία κεφαλή και να παίρνει αυτή τις αποφάσεις με όλα τα σωστά και τα λάθη.



Κάθε ένας από τους ανθρώπους που είναι στην ΠΑΕ είναι δυναμικός. Είναι τέσσερις άνθρωποι που θέλουν να περάσει το δικό τους. Είτε θα είμαστε όλοι μαζί, τώρα που ο Ολυμπιακός πέφτει, είτε όχι. Για τον Πατέρα αυτό που λέω δεν το λέω για να κάνω τον καλό. Πιστεύω ότι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό να μείνει», υπογράμμισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.



- Περίπου 40 λεπτά πριν το πράσινο Διοικητικό Συμβούλιο δεν υπάρχει κανένας φίλαθλος του Παναθηναϊκού έξω από τα γραφεία.



- Επίσης κανένας από τους μετόχους δεν έχει δώσει το «παρών».



- Στις 13:25 ο Νικόλας Πατέρας έφτασε στα γραφεία μαζί με τον Παναγιώτη Δάβαρη, μέλος του Δ.Σ.! Περίπου δέκα φίλαθλοι του τριφυλλιού τον αποθέωσαν λέγοντας του: «Ελα Προεδράρα. Εσένα θέλουμε».



- Οσο περνάει η ώρα ο κόσμος αναμένεται να πληθαίνει ενώ ο Πατέρας χαιρέτησε δια χειραψίας και δύο – τρεις από τους παρευρισκόμενους φιλάθλους.



- Στις 14:02 έφτασε στα γραφεία και ο Γιάννης Ξυλάς ενώ ήδη μέσα στο κτίριο βρίσκεται ο Θανάσης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μπήκε από την πίσω πόρτα.



- Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται και μια διμοιρία των ΜΑΤ για παν ενδεχόμενο.



-Την ώρα που ξεκίνησε το Διοικητικό Συμβούλιο έξω από το κτίριο βρίσκονται καμιά 50αριά φίλαθλοι.



- Στο Δ.Σ. που ξεκίνησε λίγα λεπτά μετά τις 14:00, βρίσκονται όλοι οι μέτοχοι (όσους δεν αναφέραμε μπήκαν από την πίσω πόρτα), ενώ όπως έγραψε το gazzetta.gr από χθες, ο Παύλος Γιαννακόπουλος δεν μπόρεσε να δώσει το παρών. Απών είναι και ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Φάνης Βουτσαράς.



-Στις 14:30 οι φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν φτάσει τους 100 και περιμένουν τις εξελίξεις. Όσο περνάει η ώρα ο αριθμός θα αυξάνεται

ΠΗΓΗ.gazzetta.gr

ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΣΤΗ ΒΙΖΙΤΑ

Συνεληφθη κι αλλο μοντελο που εξασκουσε το επαγγελμα της λαιδας της κορινθιας.Τιμη εκκινησης τα 200 ευρω εως 1000.Τι διαολο  νομιζουν οτι τοχουν χρυσο και ζητανε αυτα τα λεφτα?επειδη ειναι μοντελα?Ε και τι εγινε?Πιο πολυ δουλεμενα ειναι τα δικα τους απο την πιο απλη υπηρετριουλα η οποια δε ζηταει και τιποτα,παρα μονο μια βολτα και ενα σουβλακι,αντε και κανενα παγωτο.Εμαθε τωρα το καθε τσουλι επειδη της εδωσε ο θεος ενα σχετικα καλο σωμα να ζηταει τη μανα της και τον πατερα της,και την προπελα του βαποριου για μια βιζιτα 5-10 λεπτων, για μια πιπα.Ρε αει στο διαολο τσουλακια.

ΤΟ ΣΥΜΜΑΖΕΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ

10.000 Ευρω φοεμα για μια εκδηλωση η κυρια θεοδωρα τζακρη μελος της κυβερνησης που θα συμμαζεψει τα οικονομικα της χωρας.ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΗΣ της κυβερνησης.

ΠΗΓΗ.SKEFTOMASTE ELLHNIKA

ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΧΞΗ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ

Το παρακάτω πρόγραμμα δεν μου αρέσει καθόλου. Πρόκειται για κάτι πρωτοφανές. Κάτι που εφαρμόζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως και που αποφάσισε η Ελληνική κυβέρνηση (οι αρχές). Η ένσταση βρίσκεται στο εάν θα φτάσει μέχρι το τέλος από το παρόν πολιτικό σύστημα που καταρέει και εγκλωβίζει την χωρα σε ισόβια Δεσμα της υπανάπτυξης




Και πολύ κρίσιμο το εάν θα το αντέξει ο κόσμος που είναι ήδη εξαργιωμένος.



Ενώ είναι καλό να κατατεθεί η εκτίμηση, ότι κάποιοι εάν αποτύχουν θα καταλήξουν στην εκτέλεση. Άλλωστε η ιστορία είναι γεμάτη από ηγέτες και πολιτικούς που εκτελέστηκαν. Πιστέψτε με “ο δρόμος για την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις” και εδώ κάτω γίνεται Ο ΧΑΜΟΣ.





Καθώς ο καιρός περνά πολύ γρήγορα και η Ιστορία συμπυκνώνεται, γίνεται όλο και πιο σαφές οτι όλη αυτη η περιοδος θα τελειώσει με κάτι εντυπωσιακό. Κάτι που θα μείνει στην συλλογική μνήμη του έθνους για αιώνες…

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ

Να, που το ΔΝΤ έκανε ένα καλό… Αρχίσαμε να σηκωνόμαστε από τους καναπέδες! Παρήλθαν ανεπιστρεπτί οι εποχές, που στις διαδηλώσεις συμμετείχαν μόνο οι συνδικαλιστές μετά των συγγενών και φίλων τους. Τώρα, ο κόσμος, παρότι δεν έχει σε καμιά υπόληψη τα συνδικάτα νοιώθει έμφυτη την ανάγκη να βγει στους δρόμους.




Εξω από τη Βουλή και χθες η ίδια σκηνή. Χιλιάδες διαδηλωτές να μουντζώνουν και να φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους «κλέφτες» και «να καεί το μπ… η Βουλή».



Τέτοια συνθήματα στο παρελθόν ακουγόταν μόνο από πολιτικά περιθωριακές ομάδες. Τώρα, χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας και ιδεολογίας, που διαδηλώνουν χωρίς κουκούλες, πάλλονται με πρωτοφανές πάθος στο .........

ρυθμό αυτών των συνθημάτων, τα οποία φωνάζουν ακόμα και συνδικαλιστές του κυβερνώντος κόμματος.



Οι φραστικές επιθέσεις, τα «γιουχαΐσματα», οι ύβρεις και οι προπηλακισμοί που τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν ένα μάλλον σπάνιο φαινόμενο, το τελευταίο διάστημα πυκνώνουν όλο και περισσότερο, ενώ και οι ίδιοι οι πολιτικοί δεν διστάζουν να εκφράζουν δημοσίως τους φόβους τους.



Φαντάζεσθε, τι θα γίνει από το Φθινόπωρο όταν η αδικία και η φτώχεια θα θολώσουν το μυαλό πολύ περισσότερων συμπολιτών μας, που δεν ενέδωσαν στις «πουτανιές» του διεφθαρμένου και ένοχου πολιτικού συστήματος, ούτε έμαθαν να κλέβουν «στο ζύγι»;



Οσο πιο γρήγορα το αντιληφθούμε τόσο καλύτερα: Τούτο το πολιτικό σύστημα είναι ανίκανο να αποτρέψει την καταστροφή, διότι είναι αυτό το ίδιο που οδήγησε σ αυτή.

Αναρτήθηκε από kafeneio στις 1:10 μ.μ.

ΤΑ BLOG ΣΑΣ ΚΑΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΤΣΙ?

Το βίντεο είναι από την πρωϊνή εκπομπή της ΝΕΤ, την Τρίτη 4 Μάη 2010. Ο βουλευτής Β' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Πάνος Καμμένος, κάνει φοβερές αποκαλύψεις για τα ΜΜΕ:


1) Στο 1:20 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο Διοικητής του ΟΤΕ Παναγιώτης Βουρλούμης είναι μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ, γι' αυτό τον κράτησε στην θέση του ο Τζέφρυ, αν και ήταν διορισμένος από τον Καραμανλή.

2) Στο 0:12 του βίντεο μαθαίνουμε ότι τα Πρακτικά της Siemens (που αποκαλύπτουν σαφώς ποιοί πολιτικοί τα άρπαξαν) δημοσιεύονται μόνο στα μπλόγκς, διότι όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ αρνούνται να τα δημοσιεύσουν, για να μή χάσουν Κρατική Διαφήμιση!..

3) Στο 1:40 του βίντεο μαθαίνουμε ότι ο ξάδερφος του Καραμανλή, Μιχάλης Λιάπης, κάνει πανάκριβα ταξιδάκια από το Λάς Βέγκας στο Θιβέτ.

4) Τέλος, στο 1:48 του βίντεο, ο Πάνος Καμμένος δηλώνει ανοιχτά ότι οι Έλληνες δικαίως θα μπουκάρουν στην Βουλή και δεν θ' αφήσουν τίποτε όρθιο!.

ΠΗΓΗ.anemos

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

ΠΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΦΙΛΙΠΟΠΠΟΥΛΟΥ

Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε μια κωμόπολη η Χώρα…


Τα γύρω χωριά… με άλογα πιο παλιά, και με μηχανάκια αγροτικά που έσερναν ‘’καρότσες‘’ και κουβαλούσαν ανθρώπους στη συνέχεια την επισκέπτονταν τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

Βλέπεις εδώ υπήρχε το Γυμνάσιο,η Τράπεζα,η Αστυνομία,

το Νοσοκομείο,το Φαρμακείο,τα Γραφεία του ΟΤΕ,οι Συνεταιρισμοί…

τα Μαγαζιά…

Ότι ακριβώς τους έλειπε…

Και εμείς οι Χωραΐτες … καμαρώναμε για την τύχη μας να γεννηθούμε σε τούτο το Μεγαλοχώρι…

Καμαρώναμε και τα αρχαιολογικά μας ευρήματα, το Παλάτι του Νέστωρα, το Μουσείο μας…

Βέβαια μας τα χάλαγε λίγο το ότι ο Νέστωρας ήταν Βασιλιάς της Πύλου αλλά δεν βαριέσαι το προσπερνάγαμε… Άλλωστε δικό μας ήταν το Παλάτι…

Θυμάμαι ακόμα τις καλύβες το καλοκαίρι στη Βοιδοκοιλιά και στο Ρωμανού…

Τότε…

Νοσταλγώ αυτό το παρελθόν…αλλά είναι μακρινό παρελθόν…



Σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα , μα τόσο γρήγορα, θα περίμενε κανείς οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά να έχουν την διορατικότητα που επιβάλει η εποχή μας…



Οι αγκυλώσεις στο χθες εγγυώνται μετά βεβαιότητας το ίδιο μίζερο αύριο.

Είναι τουλάχιστον ουτοπικό να πιστεύει κανείς πως η ανάπτυξη θα επιτευχθεί αν η Χώρα συνεχίσει να αποτελεί ένα κομμάτι της επαρχίας Τριφυλίας.

Ένα Δημοτικό διαμέρισμα που έχει σχεδόν το μισό πληθυσμό από τα υπόλοιπα που θα απαρτίσουν το νέο Δήμο και απέχει 40 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα του Δήμου όσο σχεδόν από την πρωτεύουσα του Νομού.

Το γεγονός ότι διοικητικά η Χώρα ανήκε κάποτε στην Τριφυλία δεν λέει τίποτα απολύτως.

Μια τέτοια επιλογή μάλιστα θα οδηγούσε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου μας που ανήκαν σε άλλη επαρχία ν’ ακολουθήσουν την επαρχία τους και το δήμο που επιθυμούν. Έτσι το Ρωμανού η έξοδος μας στην Θάλασσα,θα επέλεγε φυσικά το Δήμο Πύλου…

Απέχουμε μόλις 17 χιλιόμετρα. Πληθυσμιακά είμαστε περίπου ισότιμοι, διατηρούμε δημοτικά διαμερίσματα που θα χάναμε σε άλλη περίπτωση Κορυφάσιο, Ρωμανού κλπ.



Αν το παρόν και το Μέλλον της πόλης μας εξυπηρετούνται από μια ισότιμη συμμετοχή στο νεοσύστατο Δήμο Πύλου – Νέστορος που το πρόβλημα..?

‘’ Στους φόβους όλων των ορθά (sic) σκεπτόμενων κατοίκων του δήμου μας ‘’….

για το Νερό που θα μας πάρουν,

για το Μουσείο που θα μεταφερθεί στην Πύλο…

ή για την ‘’ αγνωμοσύνη’’ που δείχνουμε στους αγώνες των προ 50ετίας και βάλε Δήμαρχων και τοπικών παραγόντων ?



Έλεος…



Βαρβάρα N. Φιλιπποπούλου

Μία ‘’μη ορθά’’ και ορθώς σκεπτόμενη Χωραΐτισσα



Αναρτήθηκε από bf στις 3:45 π.μ. 0 σχόλια

ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ?

Ειμαι ο υπευθυνος ενος απο τα μεγαλυτερα οπαδικα site του ΠΑΟΚ. Το fcpaok.gr. Με αφορμη αυτο το εμετικο και προπαγανδαστικο αρθρο που ανεβηκε στο blog σας http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_4079.html θα ηθελα να κανετε κατι αμεσα να αποκαταστησετε την αληθεια γιατι αλλιως θα ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΕΜΟΣ που ουτε στα τρελλα σας ονειρα δεν εχετε δει. Ενας μασερ, ενας απλος ανθρωπακος, πηγε στο γηπεδο Χαριλαου και καποιοι φουσκωτοι καραφλοι ασβερκοι, του ορμηξαν και τον προπηλακισαν. Αν δεν αποκαταστησετε αμεσα αυτο το εμετικο αρθρο που ανεβασετε...




θα γινει πραγματικα χαμος. Βραζουν απο οργη οι εκατινταδες χιλιαδες οπαδοι μας, που ειναι αναγνωστες του blog σας. Δεν μπορουν να πιστεψουν πως σε ενα τετοιο blog σαν τον τρωκτικο, δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στα κειμενα που ανεβαινουν. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ και ερχεται πληρη αντιθεση με οσα πρεσβεβεται. Περιμενουμε οχι απλα να κατεβασετε το αρθρο αλλα και την ηθικη τμιωρια αυτου το γελοιου καραγκιοζη που γεμιζει με βια τις αθωες ψυχες. Αθωοι ανθρωποι δεχτηκαν επιθεση εξω απο το γηπεδο Χαριλαου και μη μου πειτε οτι δεν τα ειδατε!!! ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ 360 μοιρες και τιμωρηστε παραδειγματικα αυτη την βεβηλωση που προξενησατε σε αυτον τον αθωωο ανθρωπο. ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!! Περιμενω αμεση απαντηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"



Kyriakos



fcpaok.gr ADMIN



troktiko: Αν αυτός ο εκβιαστής Admin εκπροσωπεί τον ΠΑΟΚ τότε η ομάδα αυτή είναι για τα πανηγύρια! Μακάρι να υπάρξει διάψευση πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τραμπούκους...





Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 10:47 μ.μ.

ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΤΕΛΟΣ ΑΠΠΟ ΤΟΝ ΟΣΦΠ

Ολα δειχνουν οτι ο σωκρατης κοκκαλης ηδη αποτελει παρελθον απο τον ολυμπιακο,στο τιμονι του οποιου βρισκοταν τα τελευταια 17 χρονια.Μετα τον τεραστιο νικο γουλανδρη ο αμεσως επομενος μεγαλος προεδρος που περασε απο την ομαδα του μεγαλου λιμανιου υπηρξε αναμφιβολα ο σωκρατης κοκκαλης.Ειναι αυτος που εσωσε τον ολυμπιακο απο την καταστροφη της πτωχευσης που εφερε παιχτες παγκοσμιου βεληνεκους,που καταφερε να κανη πραγματικοτητα το ονειρο εκκατομυριων οπαδων της λαοφιλους ομαδας,με την αποκτηση δικου της γηπεδου,εστω και για 49 χρονια.Ειναι ο προεδρος που με προσωπικο κοστος εφερε παιχτες που κανενας οπαδος οποιασδηποτε ελληνικης ομαδας δε θα τολμουσε ουτε καν να σκεφτει οτι μπορουν να ερθουν στο ελληνικο πρωταθλημα.Ριβαλντο,Ζιοβανι,Ζαχοβιτς,Καρεμπε,Ζε ελιας, ειναι μερικα απο τα μεγαλυτερα ονοματα που επαιξαν  στον οσφπ και στο ελληνικο πρωταθλημα.Ομως καποια στιγμη για ολους ερχεται το τελος,και ο κοκκαλης που διανυει ηδη το 72 ετος της ηλικιας του,επομενο ειναι να κουραστηκε απο την πιεση που ασκει αυτη η ομαδα σε οποιον ασχολειται μαζι της.Οι οπαδοι απογοητευτηκαν απο το σημερινο Δ.Σ κατα το οποιο δεν παρθηκε καμια αποφαση  για το μελλον της ομαδας,αλλα πρεπει να σταθουν στο πλευρο  της ομαδας οπως εχουν κανει παμπολλες φορες στο παρελθον οταν η ομαδα περνουσε δυσκολες στιγμες.Πρεπει να παρουν αποφαση οτι οι μερες της τρελας κοκκαλη περασαν,και τωρα η ομαδα βρισκεται στην αναζητηση του νεου επενδυτη.Το μονο που πρεπει να απευχοντε οι οπαδοι ειναι η πολυμετοχικοτητα γιατι απ οτι ειδαν το μοντελο αυτο μονο επιφανειακη ευρωστια εχει και πολλα προβληματα κρυβει,αν παρουν παραδειγμα απο τον μεγαλο τους αντιπαλο τον παο.Γιατι οταν ξεκινησε η πολυμετοχικοτητα στον παο ολοι χειροκροτησαν το φαινομενικα σπουδαιο αυτο μοντελο αλλα δεν κρατησε παρα μονο δυο χρονια,και αυτη τη στιγμη εχουν προεδρο ο οποιος ουσιαστικα ειναι διορισμενος απο τους υπολοιπους,αλλα παρ οτι δεν τυγχανει της αμεριστης υοστηριξης των υπολοιπων μετοχων,εχει γαντζωθει στην εξουσια και κρατιεται εκει με καθε τροπο.Και ο πολυς βγενοπουλος με τις στομφωδεις αρχικες δηλωσεις μετα το ναυαγιο της κατασκευης γηπεδου εχει εξαφανιστει απο τα δρωμενα της παε παο.Ενα τετοιο μοντελο πρεπει να το απευχοντε ο οπαδοι του οσφπ γιατι μονο προβληματα θα φερει στα ηδη συσωρευμενα.Τωρα ειναι η ωρα λοιπον των επιφανων ολυμπιακαρων να δειξουν αν αγαπουν την ομαδα με τα κοκκινα αλλα και αν θελουν να επενδυσουν σε μια επιχειρηση που τουλαχιστον στην αρχη θα μοιαζει με βαρελι χωρις πατο απο οικονομικης πλευρας.Βεβαια περναμε μια οικονομικη κριση αλλα ειναι πολλοι αυτοι που θελουν να επενδυσουν και να ακουστουν αλλα και να εχουν οφελη απο μια τετοια επενδυση.Γιατι κακα τα ψεματα ευκολα στην εποχη μας παραγοντες σαν τον κοκκαλη και τους Γιαννακοπουλεους αλλα και εσχατως Αγγελοπουλους δεν βρισκοντε ευκολα.Ο κοκκαλης κατηγορηθηκε για πολλα απο εχθρους αλλα και απο φιλους αλλα κανεις δε μπορει να του προσαψη οτι δεν προσεφερε στον οσφπ και μαλιστα πολλα.Εμεις γωνριζουμε πολλα για το παρασκηνιο της αποχωρησης κοκκαλη αλλα δεσμευομαστε και σεβομενοι προσωπικα δεδομενα δεν μπορουμε να βγαλουμε πραγματα προς τα εξω,αλλα δειχνουμε κατανοηση στην αποφαση του να τα παρατησει.Προεδρε οι οπαδοι του οσφπ σε ευχαριστουν και θα σε τιμουν παντα,αλλα και οι αντιπαλοι θα ζηλευουν παντα τα επιτευγματα σου.

ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ

1400 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2004

Το μεγα σκανδαλο το οποιο ειναι διακοματικο και διαχρονικο ειναι οι προσληψεις υπαλληλων της βουλης.Και το ΠΑΣΟΚ που παρουσιαζεται σαν αρχαγγελος της καθαρσης διορισε 210 μετα τις εκλογες και μαλιστα πρωην στελεχη κυβερνητικα και κοματικα και οπαδους του.Και αυτη την ωρα ο πρωην υπουργος του ΠΑΣΟΚ ευθυμιου προσπαθει να δικαολογηση τα αδικαιολογητα στο ΜΕΓΑ και απο την αλλη ο βουλευτης Τασιουλας της ΝΔ προσπαθει να ριξη τα βαρη στο ΠΑΣΟΚ αφου κανει μια αοριστη αναδρομη στο παρελθον.Τους πειραξε που ο λαος φωναζε εξω απο τη βουλη κλεφτες κλεφτς,γιατι ρε σας πειραξε?Μηπως δεν κλεψατε δεν φαγατε δεν ρεμουλιασατε?Και αφο το περασαν επιδερμικα το θεμα των προσληψςων στη βουλη πηγαν στο θεμα της εξεταστικης για το βατοπαιδι για να μας πουν οτι τα 5 πορισματα της εξεταστικης ειναι μερικως δικαιολογημενα.ΟΥΣΤ ΡΕ

ΔΝΤ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ 13-14 ΜΙΣΘΟΥ

Ξεκαθαρα το ΔΝΤ ειπε οτι δεν εχει τεθει θεμα με το 13-14 μισθο στον ιδιωτικο τομεα,αλλα οι εδω οσφυοκμπτες τυπου ΤΡΕΜΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ ΤΣΙΜΑ οι απολυτοι και χωρις αιδω υποστηρικτες της κυβερνησης εξακολουθουν να συντηρουν το θεμα,γιατι πολυ απλα αυτο τους εντελουν τα αφεντικα τους.Και φυσικα τις επομενες μερες θα βγαλουν τους βιομηχανους και αλλους εργοδοτες να πουν οτι οι επιχειρησεις δεν βγαινουν κ.λ.π.Δεν ξερουν και στην κυβερνηση πως να το περασουν το μετρο αυτο και βαζουν μπροστα οχι παπαγαλακια αλλα παπαγαλους τυπου ΤΡΕΜΗ κ.λ.π.Αλλα οπου ναναι ερχεται και η σειρα η δικη σας ρε λαμογια και κει θα δειτε γιαουρτια και ντοματες.

ΑΥΤΗ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ


Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, που κράτησε σχεδόν δύο ώρες και ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 17:30 της Πέμπτης (20/5), έθεσε τους «ερυθρόλευκους» σε διαδικασία «επόμενης μέρας» όσον αφορά το ιδιοκτησιακό. Μόνο...








...που αυτή η «επόμενη μέρα», δεν μοιάζει να είναι και τόσο αισιόδοξη για τον κόσμο της ομάδας.



Όπως ανακοίνωσε στους δημοσιογράφους ο Γιάννης Μώραλης, μέχρι τις 14 Ιουνίου, που θα γίνει έκτακτη γενική συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου, τα μέλη του υπάρχοντος Δ.Σ. θα έχουν επαφές με επιχειρηματίες που θα θελήσουν να αγοράσουν μετοχές, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην υπάρχει στην επόμενη μέρα ο Σωκράτης Κόκκαλης!



Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι μέχρι τότε δεν μπορεί να ληφθεί καμία απόφαση για προπονητή αλλά και μεταγραφές και αποδεσμεύσεις! Δηλαδή, ο Ολυμπιακός αναμένεται να ξεκινήσει προετοιμασία στις αρχές του Ιουνίου, χωρίς να έχει νέο προπονητή, παίκτες και με διοίκηση προσωρινή, η οποία ακόμη δεν έχει αποφασίσει να θα συνεχίσει...



«Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε τη σύγκληση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης την 14η Ιουνίου 2010 με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Εν τω μεταξύ θα υπάρξουν εκ νέου επαφές του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του, με ενδιαφερόμενους που προτίθενται να συμμετάσχουν στο μετοχικό κεφάλαιο της εταιρίας», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός.



Μώραλης: «Καμία σοβαρή απόφαση ως τις 14 Ιουνίου»



«Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, στην οποία αποφασίστηκε να διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μέχρι τότε και ο πρόεδρος και τα υπόλοιπα μέλη θα έχουν επαφές με ενδιαφερόμενους που θα θελήσουν να μπουν μετοχικά στην ΠΑΕ Ολυμπιακός», τόνισε αρχικά ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ στους δημοσιογράφους.



Όταν ρωτήθηκε για το αν ο Σωκράτης Κόκκαλης θα θέσει υποψηφιότητα για να είναι πρόεδρος και στο νέο Δ.Σ., απάντησε: «Θα δούμε στις 14 του μηνός».



Και πρόσθεσε: «Μέχρι τότε τα τρέχοντα θέματα τα διαχειρίζεται η υπάρχουσα διοίκηση, ωστόσο είναι προφανές ότι δεν μπορούν να παρθούν αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη νέα διοίκηση η οποία θα εκλεγεί στις 14 Ιουνίου. Ως τότε μένουν κανονικά τα μέλη και η διοίκηση, συνεχίζουμε και λειτουργούμε ως ομάδα, αλλά ξαναλέω ότι δεν μπορούμε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που θα δεσμεύσουν τη νέα διοίκηση που θα αναδειχθεί. Τα μέλη της τωρινής διοίκησης θα έχουν επαφές με ενδιαφερόμενους».



Για το πώς θα λειτουργήσει το αγωνιστικό τμήμα ως τότε και τι επιπτώσεις θα υπάρχει στην προετοιμασία της νέας σεζόν, ξεκαθάρισε: «Οι παίκτες πήραν σήμερα τα προγράμματα που πρέπει να ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια των διακοπών. Μαζεύονται ξανά στις 14 του μηνός (σ.σ. Ιουνίου)».



Για το αν μέχρι τότε η τωρινή διοίκηση θα μπορεί να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή ή μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων, επεσήμανε: «Η τωρινή διοίκηση θα κάνει επεξεργασία για να υπάρχουν οι προδιαγραφές για λήψη αποφάσεων από την επόμενη διοίκηση, αλλά δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις για να δεσμεύσει τη νέα διοίκηση για τα επόμενα χρόνια. Αυτό αφορά τα σημαντικά στοιχεία στο αγωνιστικό τμήμα, όπως αυτά που αναφέρατε».



http://www.sentragoal.gr



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:28 μ.μ.

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΤΗ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ?ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΓΩΝΙ.


Τότε ο Γιωργάκης μας διαδήλωσε μαζί με τους εργαζόμενους για να μην περάσει ένα ασφαλιστικό νομοσχέδιο, που μοιάζει με παιδική χαρά μπροστά στο σημερινό. Για να μην ξεχνάμε λοιπόν πόσο αδιανόητα και προκλητικά απατεώνες...








είναι,απολαύστε 2 φωτογραφίες από τις.. 38 που έχει στο site του Παπανδρέου από αυτή την πορεία.

Και επειδή θα πληρώνουμε πια και τον αέρα ο Γιωργάκης μας παρέχει τις φωτογραφίες όπως γράφει στο site του ΔΩΡΕΑΝ! Για να περνάμε προφανώς την ώρα μας ως άνεργοι χαζεύοντας.

http://trelokouneli.blogspot.com



Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 7:08 μ.μ.

ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΤΟΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΑ.

"Ο υφυπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης καταγγέλει πως ο υπουργός, δύο υφυπουργοί, δύο γενικοί γραμματείς και ένας ειδικός γραμματέας της Ν.Δ είχαν 64 γραμμές κινητού τηλεφώνου. Από τα τηλεφωνήματα που πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 2006-2008 μόνο για τα συμβατικά ο λογαριασμός ανήλθε στα 20.000.000€...




Το πιο εξωφρενικό είναι ότι στον αναλυτικό λογαριασμό φαίνονται πολύωρα προσωπικά τηλεφωνήματα, κλήσεις σε αριθμούς 090, τηλέφωνα τηλεπαιχνίδια, τηλεκληρώσεις κτλ. Οι κατηγορίες αυτές είναι πολύ σοβαρές γιατί δεν μπορεί από τη μία να δανειζόμαστε λεφτά και από την άλλη να έρχεται ένας λογαριασμός 20.000.000€ ! και ανάμεσα στις κλήσεις να υπάρχουν και... περίεργα τηλέφωνα."





http://www.tlife.gr/Article/FN/0-9-959.html

Share on Facebook



Αναρτήθηκε από troktiko στις 5:04
 
Ναι καρχιμακη το απεραντο μισος σου για καθε τι δεξιο το ξερουν απαντες οι παροικουντες στην ιερουσαλημ.Εμεις τα δεχομαστε ολα οσα καταμαρτυρας στους υπουργους με τα κινητα και τα ροζ τηλεφωνα.Αλλα ποτε μα ποτε δε μας ειπες το παραμικρο για καποιο στελεχος του κοματος σου.Και παντα οταν σκαει ενα σκανδαλο στο πασοκ κατα κανονα θα βγεις αμεσως την επομενη να μιλησεις για κατι που αφορα τη ΝΔ.Καρχιμακη σε φτυνουν και συ νομιζεις οτι ψιχαλιζει.Τα προβληματα δεν ειναι και δεν αφορουν αυτη τη στιγμη τη ΝΔ αλλα το κομα σου αν δεν το εχεις καταλαβει.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ