ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

KAI MYΞΟΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΙΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ......Α ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ

Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010


Ρεκόρ ακρίβειας στη Μύκονο- Διπλές τιμές σε σχέση με Ίμπιζα και Μαγιόρκα!


Το πιο ακριβό νησί στην Ευρώπη είναι το νησί των ανέμων που φαίνεται δεν καταλαβαίνει από κρίση.Στα 243 ευρώ διαμορφώνονται οι... τιμές των ξενοδοχείων την ώρα που στην Ίμπιζα δεν ξεπερνούν τα 146 για ένα δίκλινο ή τα 135 στη Μαγιόρκα.

Κάπως έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Το Βήμα” η Μύκονος αναδείχθηκε πρωταθλήτρια από 50 πρακτορεία καθώς είναι πιο ακριβή και από το ακριβότερο θέρετρο στη Γερμανία όπου οι τιμές είναι στα 215 ευρώ για ένα δίκλινο.

Σε σχέση με τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα και ενώ παντού οι ξενοδόχοι ρίχνουν τις τιμές λόγω κρίσης οι Μυκονιάτες έκαναν αυξήσεις 2%.

Οι μόνοι καλοκαιρινοί προορισμοί που ... συναγωνίζονται σε ακρίβεια το νησί των ανέμων είναι τα ιταλικά νησιά Κάπρι (235 ευρώ), Ισκια (211 ευρώ) και Σαρδηνία (185 ευρώ).

Η σύγκριση με τα υπόλοιπα ελληνικά νησιά δείχνει ότι όποιος επιλέξει τη Μύκονο θα πρέπει να βάλει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού στην Κω ο μέσος όρος είναι είναι στα 95 ευρώ, η Οία δεν είναι φθηνή, αλλά και πάλι οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 177 ευρώ, ενώ στην Κρήτη τα Χανιά έχουν μέσο όρο τα 95 ευρώ για μια διανυκτέρευση.
 

ΑΝΕΚΔΟΤΟ

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ!

Ήταν ένας τύπος που πίστευε ότι η γυναίκα του τον απατούσε Αποφάσισε λοιπόν ένα βράδυ να την παρακολουθήσει για να το διαπιστώσει με τα μάτια του.

Έτσι όταν βγήκε αυτή με το αυτοκίνητο μπήκε αυτός σε ένα ταξί...
και την ακολούθησε. Σύντομα αντελήφθη ότι η γυναίκα του εργαζόταν σε ένα οίκο ανοχής.

Λέει ο τύπος στον ταξιτζή: "Θες να βγάλεις 100 ευρώ;"

Ο ταξιτζής αμέσως απαντάει: "Σίγουρα, τι θες να κάνω;"

Ο τύπος του απάντησε ότι το μόνο που είχε να κάνει ήταν να μπει στον οίκο ανοχής, να αρπάξει τη γυναίκα του και να την φέρει στο ταξί.

Έτσι πάει ο ταξιτζής μέσα και δυο λεπτά αργότερα...
η πόρτα του οίκου ανοίγει με μια δυνατή κλωτσιά και εμφανίζεται ο ταξιτζής τραβώντας μια γυναίκα που κλωτσάει, ρίχνει μπουνιές και τσακώνεται σε όλη τη διαδρομή μέχρι το ταξί με τον ταξιτζή.

Ο ταρίφας ανοίγει την πόρτα, πετάει τη γυναίκα μέσα στο ταξί και λέει στον τύπο: "Κράτα την!"

Ο άντρας την κοιτάει και φωνάζει στον ταξιτζή: "Τι έκανες ρε ηλίθιε; Αυτή δεν είναι η γυναίκα μου!"

"Το ξέρω", απαντάει ο ταξιτζής, "Αυτή είναι η δικιά μου... Τώρα πάω πίσω για τη δικιά σου..."!!!

ΠΗΓΗ.AUTOCAR .NET.BLOG

ΜΟΝΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ

Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 

Ο ιστός
 
 
 

Μόνικα Μπελούτσι: "Τώρα απολαμβάνω καλύτερα το σεξ"


«Το σεξ σε αυτή τη φάση της ζωής μου είναι το καλύτερο, γιατί νιώθω χαλαρωμένη και δεν έχω πια στον νου μου την τεκνοποίηση». Τάδε έφη Μόνικα Μπελούτσι και φυσικά προκάλεσε ρίγη συγκίνησης στον ανδρικό πληθυσμό της Ιταλίας και ζήλια στον γυναικείο.





Μιλώντας στο περιοδικό «Io Donna», η πανέμορφη παρά τα 45 της χρόνια σταρ επιβεβαίωσε ότι απολαμβάνει μια υπέροχη προσωπική ζωή και μια επιτυχημένη καριέρα.

Στη ζωή της η Μόνικα Μπελούτσι στάθηκε τυχερή, αλλά δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια. Με την προσήλωσή της σε ό,τι καταπιάνεται, αλλά και με τη θετική της ενέργεια έχει καταφέρει να κατακτήσει τους περισσότερους από τους στόχους της. Ο μεγαλύτερος φυσικά είναι ότι κατάφερε να δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με τον άντρα της ζωής της, τον Γάλλο ηθοποιό Βενσέν Κασέλ. Η Ντέβα, η μεγαλύτερη κόρη της, και η νεογέννητη Λεονί αποτελούν πηγές ευτυχίας των γονιών τους.

Το ζευγάρι παρ’ ότι αναγκάζεται να μένει συχνά χωριστά, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, έχει καταφέρει να διατηρεί αναμμένη τη φλόγα του έρωτά του. Τώρα μάλιστα που αποφάσισαν ότι δεν θέλουν να μεγαλώσει άλλο η οικογένειά τους, απολαμβάνουν καλύτερα την ερωτική τους ζωή.

Η Μόνικα είναι πολυάσχολη. Πριν από τη δεύτερη εγκυμοσύνη της γύρισε την ταινία «Mαθητευόμενος μάγος» με τον Νίκολας Κέιτζ, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της γύρισε την ταινία «Whistleblower» όπου συμπρωταγωνίστησε με τις Βανέσα Ρεντγκρέιβ και Ρέιτσελ Βάις, ενώ αυτό το διάστημα βρίσκεται στα γυρίσματα της ταινίας «Un Ete Brulant» του Φιλίπ Γκαρέλ. Πρόκειται για μια ιστορία πάθους, ανάμεσα σε μια ηθοποιό κι έναν ζωγράφο, που εκτυλίσσεται στο Παρίσι και τη Ρώμη, τις δύο πόλεις που η Μόνικα αγαπά και μοιράζει τη ζωή της.
 
ΠΗΓΗ.e-gossiproom

ΣΥΛΒΙΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ.ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΑΓΡΙΟΜΟΥΝΟ...............

Σύλβια Παπαδάκη: Το όνειρο κάθε άντρα!!

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

Η playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις ούτε κολακείες. Αρκεί κάποιος να δει τις φωτογραφίες της για να καταλάβει τον ορισμό της ομορφιάς. Το μοντέλο μίλησε και αποκάλυψε λεπτομέρειες που της αρέσουν στην προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στο στήθος της δήλωσε: “Δάφοροι μου λένε ότι είναι το πιο ωραίο φυσικό στήθος που έχουν δει. Κι αυτό αρκετά κολακευτικό είναι” δήλωσε η Σύλβια Παπαδάκη και συνέχισε απαντώντας στο αν νιώθει ξεχωριστή που έχει ένα τόσο όμορφο και φυσικό στήθος λέγοντας: “Σίγουρα νιώθω ξεχωριστή και βλέπω τη διαφορά αλλά από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι.” Όσο για το αν το “φτύσιμο” πιάνει σε εκείνη δήλωσε: “Όλοι μας μπορεί να κολλήσουμε στο φτύσιμο, αλλά όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ωραίο αυτό. Είναι καλύτερο να εστιάζω σε ανθρώπους που μου φέρονται καλά.”
Δείτε τις φώτο:


ΠΗΓΗ.Alepou
Πηγή

OXI ΑΠΛΑ ΗΟΤ.......................ΦΩΤΙΑ ΣΚΕΤΗ

Midnight Hot...Alicia Machado!!!

Αναρτήθηκε από Peiratis | 1:12 π.μ. | , | 0 σχόλια » OkokoraS

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΑΜ......ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ ΑΠΟ ΤΟ EGKLIMATIKOTITA BLOG

ΘΑ ΑΠΟΜΕΙΩΣΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ! (αναδιατύπωση Δ.Π.Γ.)

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010


ο tempora ! o mores ! ω καιροί ! ω ήθη ! … Λέγανε παλιά . Τώρα μπερδεύουν τις έννοιες για να πετύχουμε την διαφθορά των ηθών της εποχής μας : «Κράτος Δικαίου και Πρόσφυγες» τιτλοφορεί το άρθρο της. Και τα δύο λάθος είναι ακόμα και αν ακολουθήσουμε την Ιδεολογία της : «Κράτος Πρόνοιας και Λαθρομετανάστες» έπρεπε να έλεγε αν ήταν εισέτι ειλικρινής. Η αλήθεια όμως είναι δύσκολο πράγμα και να την αποδεχτείς αλλά και να τη βρεις. Μερικοί άνθρωποι ακόμα και αν την βρουν δεν την αποδέχονται. Και τότε αρχίζουν τα ευτράπελα. Διαβάστε αυτούσιο το άρθρο της κυρίας Ευρωβουλευτού- Πανεπιστημιακού, παρακαλώ, ήτοι πολύ βαριά η ευθύνη της γι αυτά που γράφει.. ( Στο Έθνος).

Εμείς 4 ερωτήσεις θέλουμε να θέσουμε….

Άλλωστε ( http://eglimatikotita.blogspot.com/2010/08/blog-post_2684.html ) αυτά που λέγονται είναι ορθά…

Οι ερωτήσεις …
1) Από πού και ως που πρόσφυγες και όχι λαθρομετανάστες ; Παίζουμε με τις λέξεις επειδή δεν μας βγαίνει η «κουστουμιά» της ιδιωτικής μας Ιδεολογίας ; Τι φθηνό madam Καθηγήτρια…
2) Ήταν έτσι «πρόσφυγες» οι Έλληνες της διασποράς (μπαίνανε με φουσκωτά στη Γερμανία) που τους ταυτίζετε για το Ιδεολογικό, Πολιτικό η και ίσως οικονομικό σας κέρδος ;
3) Όταν η Ελληνική οικονομία αιμορραγεί, Συνταξιούχοι δεν έχουν να φάνε, εσάς σας ψηφίσανε να τρέχετε να μαζέψετε κονδύλια και δικαιώματα για άλλους Ανθρώπους ; Σε ποιο Ιερό Βιβλίο και για ποιο Κράτος ορκιστήκατε madam (Διεθνής ορολογία για τις «κυρίες» είναι διεθνίστρια άρα τις κάνουμε και compliment της madam).
4) Πάντα φταιει η προηγούμενη κυβέρνηση. Σας είναι το ποιο βολικό να λετε έτσι δεν το διατυπώνετε ρητά στο άρθρο σας ; Θα πείτε ένα μπερδεμένο όχι γιατί έτσι έχετε ορίσει την «βολικότητα» της ειλικρίνειας σας να απαντά (ως προς τι σας είναι βολικό).

Νομίζετε ότι θέλει παραπάνω διάλογο ; Δηλαδή αν κάποιος σας πει ότι είναι ο Ιούλιος Καίσαρας θα κάνετε παραπάνω διάλογο ;

ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΟΜΩΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ !
Εις βάρος μάλιστα του κράτους που λέγεται Ελλάδα.
Οι κάτοικοι λ.χ. του Α. Παντελεήμωνα ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ από την εγκληματικότητα και τούτη τρέχει για τα δικαιώματα των αλλοδαπών στην …. παιδική χαρά του! Τι να πεις ; ότι εδώ ο κόσμος καίγεται…

ΧΑΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΕ ΕΠΑΡΜΕΝΕΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.


Και σας λεει σε εσάς ΑΝΟΗΤΟΙ ψηφοφόροι (μερικών) ότι κάνει αγώνα για ΕΣΑΣ και τα δίκαια συμφέροντα σας ! (με επίφαση ετοιμοκατάρευστες εννοιολογικά δήθεν ακαδημαϊκές προτάσεις)

Αναφέρει και τον Κολοκοτρώνη… ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ τις δώσανε το δικαίωμα αυτό να κάνει τέτοιου είδους σουρεαλιστικές συγκρίσεις σε έναν «παράδεισο» που έχει πλάσει στο μυαλό της μόνο και θέλει να μας τον επιβάλλει…

Αυτό δεν το καταλαβαίνετε ;


ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ πως ότι δε της αρέσει το βαφτίζει ακροδεξιό ;

Αν δεν καταλαβαίνετε αυτό το «επίπεδο» τότε ποιο είναι το δικό σας ;


Δημήτρης Π. Γ.

Από http://free-apopsis.blogspot.com/

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΑΣ ΜΑΝΤΑΜ.ΑΝΑΝΤΑΜ ΠΑΠΑΝΤΑΜ ΙΣΩΣ?

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh5-Y_bSV5ZnXKkZ1CyOXBUThXkHIfNOYYcZH7F5mynr7b1Nz0DjWaSatjD0MkoJk_8HxrmGWmUORwLN1eAdsF9njoC4F1bJ2pqTJwLk1jEmZ-l2XBiMWdxL21i7pu0qf0dhT8EWipF73A/s1600/KOPPA+1.jpg

ΦΑΡΣΕΣ ΤΟΥ............ΚΩΛΟΥ.ΚΩΛΟΦΑΡΣΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..........

ΡΑΝΤΕΒΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΡΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ

Παρασκευή, 13 Αυγούστου 2010

ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 300 ΧΛΜ/ΩΡΑ - 789.000 ΕΥΡΩ ΠΡΟΣΤΙΜΟ

Δεν τον "έπιαναν" ούτε τα ραντάρ. "Νόμιζα ότι χάλασε το κοντέρ" ειπε στους αστυνομικούς για να δικαιολογηθεί.
Εδώ κανονικά η είδηση είναι ότι ένας 37χρονος οδηγός, έλαβε κλήση ύψους 789.000 ευρώ στη Σουηδία. Διαβάζοντας όμως παρακάτω, το κείμενο της Telegraph έλεγε ότι οδηγούσε με... 300 χλμ/ώρα. Η δυσπιστία εξανεμίστηκε όταν η πληροφορία διασταυρώθηκε από παντού. MSNBC, Daily Mail, Herald Sun, Epoch Times, όλα έγραφαν για 300 χλμ την ώραΟ 37χρονος Σουηδός οδηγούσε σε αυτοκινητόδρομο, με ταχύτητα υπερδιπλάσια του επιτρεπτού ορίου, με μια Mercedes... 570 αλόγων.
Μάλιστα, λόγω της “υπερβολικής” ταχύτητας με την οποία πήγαινε, τα ραντάρ...
δεν μπορούσαν να καταγράψουν τίποτα, αφού πολύ απλά δεν τον προλάβαιναν και εξάλλου δεν μπορούν να μετρήσουν έτσι κι αλλιώς τις ταχύτητες άνω των 200 χλμ/ώρα.

Τελικά η “ζημιά” έγινε από ένα ραντάρ νέας τεχνολογίας που μέτρησε αυτά τα περίφημα 300 χλμ!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί ισχυρίζονται πως για να μπορέσει να σταματήσει στο σήμα τους χρειάστηκε μισό χιλιόμετρο μέχρι να ακινητοποιηθεί το αμάξι.

Το καλύτερο απ' όλα ήταν η δικαιολογία του όταν συνελήφθη και του κόπηκε η κλήση των 789.000 ευρώ:
“Νομίζω ότι ο μετρητής ταχύτητας του αυτοκινήτου είναι ελαττωματικός!”.
seleo.gr

Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

ΟΔΟΚΑΘΑΡΑΣΤΗΣ ΜΕ ΑΓΟΡΑ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ.............ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Αναταράξεις για την εκποίηση εκκλησιαστικής περιουσίας στη Βουλιαγμένη


ΑΝΑΤΑΡΑΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ κόλπους της Εκκλησίας της Ελλάδος προκαλεί εν μέσω θέρους η δικαστική εξέλιξη με αφορμή τη σκανδαλώδη - όπως τουλάχιστον χαρακτηρίζεται- εκποίηση εκκλησιαστικής περιουσίας στη Βουλιαγμένη. Είναι χαρακτηριστικό ότι πηγές της Αρχιεπισκοπής τόνιζαν χθες ότι ο κ. Ιερώνυμος δεν γνώριζε τίποτα για την ύποπτη μεταβίβαση και όπως αναφέρει στους συνεργάτες του, την απόλυτη ευθύνη έχουν οι...

αρμόδιες Οικονομικές Υπηρεσίες της Εκκλησίας.

Η περίεργη συναλλαγή- σύμφωνα με τις καταγγελίες που προκάλεσαν την εισαγγελική παρέμβαση- πραγματοποιήθηκε στις 15 Ιουνίου 2009 στα γραφεία της Εκκλησιαστικής Κεντρικής Υπηρεσίας Οικονομικών, παρουσία του διευθυντή της υπηρεσίας Αντ. Ζαμπέλη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα μετά την εκλογή Ιερωνύμου. Εκεί πουλήθηκε οικόπεδο 4 στρεμμάτων, που βρίσκεται στο Λιμανάκι Μαλτσινιώτη της Βουλιαγμένης, σε οδοκαθαριστή του Δήμου Βουλιαγμένης (με μηνιαίο μισθό 1.300 ευρώ) αντί 14 εκατομμυρίων ευρώ και σε χρόνο ρεκόρ, στο ίδιο γραφείο, ο νέος ιδιοκτήτης το μεταπώλησε σε τρεις κυπριακές off shore αντί ποσού 15,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρενέβη αυτεπαγγέλτως με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου και επί 12 μήνες ερευνούσε την υπόθεση. Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξετάστηκαν μάρτυρες απ΄ όλες τις πλευρές, ενώ 12 πρόσωπα κλήθηκαν ως ύποπτα προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις.

Η έρευνα κατέληξε στην άσκηση ποινικής δίωξης από την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου κατά παντός υπευθύνου για μια σειρά κακουργηματικών πράξεων, όπως απιστία εις βάρος του Δημοσίου, ηθική αυτουργία σε αυτή και άμεση συνέργεια, καθώς και ψευδή βεβαίωση εις βάρος ΝΠΔΔ. Σημειώνεται ότι τα αδικήματα διώκονται με βάση τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος.

Οι κατηγορίες θα προσωποποιηθούν από τον ανακριτή που θα χειριστεί την υπόθεση, αν και η κλήση ορισμένων προσώπων ως υπόπτων προοιωνίζεται ενδεχομένως και την εξέλιξη. Οι ίδιοι, σύμφωνα με πληροφορίες, υπεραμύνθηκαν της νομιμότητας της διαδικασίας, ωστόσο τα ερωτηματικά που γεννώνται παραμένουν αναπάντητα. Κατ΄ αρχάς γιατί έγινε η διπλή αγοραπωλησία και δεύτερον γιατί ακολουθήθηκε η οδός της συμβιβαστικής εκποίησης και δεν προηγήθηκε δημόσιος διαγωνισμός, όπως συμβαίνει στις περιπτώσεις πώλησης περιουσιακών στοιχείων της Εκκλησίας.

Οι εξηγήσεις που έχουν δοθεί επ΄ αυτών περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα, καθώς ο αρχικός αγοραστής είχε καταπατήσει την έκταση και η μεταξύ του ιδίου και της Εκκλησίας αντιδικία είχε δικαιώσει την Εκκλησία. Με αφορμή τη δικαστική απόφαση, ο δημοτικός υπάλληλος απομακρύνθηκε από τον χώρο, αλλά στη συνέχεια προσέφυγε κατά της απόφασης. Ενώ η υπόθεση εκκρεμούσε και όλα έδειχναν ότι ο καταπατητής θα έχανε τελικά την έκταση, η ΕΚΥΟ προχώρησε στη συμβιβαστική εκποίηση του οικοπέδου, αντί να περιμένει να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να ακολουθήσει τις νόμιμες διαδικασίες.

http://prezatv.blogspot.com.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΧΑΚΕΡ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Ο χάκερ απο την Πάτρα..

Η αστυνομία ανακάλυψε ποιος ήταν ο υπεύθυνος για την επίθεση στα υπολογιστικά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων του Υπουργείου Οικονομικών, κατά τη διάρκεια της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένας 39χρονος δημοτικός υπάλληλος απο την Πάτρα, φέρεται ως ο χάκερ της σελίδας του Υπουργείου..

Εναντίον του σχηματίστηκε δικογραφία για "Παραβίαση Απορρήτων", ενώ σε αιφνιδιαστική έρευνα που έγινε στο.. χώρο εργασίας του, κατασχέθηκε ένας σκληρός δίσκος και πλήθος από έντυπο υλικό που σχετίζεται με τη δράση του.

Υπενθυμίζεται ότι αποτέλεσμα των επιθέσεων στη σελίδα της απογραφής ήταν να μειωθεί η απόδοση των Υπολογιστικών Συστημάτων και να πέσει η ποιότητα των ηλεκτρονικών υπηρεσιών σε όσους δημοσίους υπαλλήλους συμμετείχαν στη διαδικασία, με κίνδυνο να μην τηρηθούν οι σχετικές προθεσμίες της απογραφής.
trelo kouneli

LESLIE EASTERBROOK.ΑΠΟ ΤΗΝ POLICE ACADEMY

LAUREN HOLLY ΑΠΟ ΤΟ NCIS

LAUREN HOLLY

COTE DE PABLO Η ΑΛΛΟΙΩΣ ΖΙΒΑ ΝΤΑΒΙΝΤ ΑΠΟ ΤΟ NCIS




POPI H..........ΠΟΠΑΡΑ?










Muy linda popita una verdaderea sexyfanatica !!!

ΑΠΟ ΔΑΣΚΑΛΑ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ

Παρέμεινε δασκάλα (Pic)

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Έχασε τη δουλειά της στο σχολείο, λόγω μερικών πικάντικων φωτογραφιών με μπικίνι και μετά από ώριμη σκέψη και τη συμβουλή ενός φίλου, αποφάσισε να συνεχίσει να διδάσκει λίγο μεγαλύτερα παιδιά
Η 31χρονη δασκάλα βιολογίας Tiffany Shepherd είχε για πρώτη φορά τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας, όταν απολύθηκε από το λύκειο Port St. Lucie High School στη Φλόριντα.
Αιτία απόλυσης ήταν μερικές πικάντικες φωτογραφίες με μπικίνι που είχαν κυκλοφορήσει στο σχολείο.
Η άτυχη Tiffany χτυπημένη από την αδικία της κοινωνίας, έμεινε άνεργη, χώρισε και έχασε και την επιμέλεια των τριών παιδιών της. Πόσα να αντέξει μια μεγάλη καρδιά;
Αφού έστειλε περίπου 2,500 αιτήσεις για δουλειά σε σχολεία και φυλακές, χωρίς να βρει δουλειά, αποφάσισε από δασκάλα βιολογίας να γίνει δασκάλα του έρωτα.

Η κα Sheferd λοιπόν, αποφάσισε να αρχίσει μια νέα καριέρα ως πορνοστάρ, παρά το γεγονός ότι μισεί το συγκεκριμένο επάγγελμα.
"Δεν είμαι περήφανη γι' αυτό" δήλωσε και πρόσθεσε ότι "είμαι μια καλλιεργημένη γυναίκα και ποτέ δεν είχα φανταστεί ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Κανείς δεν μεγαλώνει προσδοκώντας να κάνει αυτή τη δουλειά".
Η πρώην δασκαλα βιολογίας υιοθέτησε το όνομα "Leah Lust" και ήδη έχει γυρίσει πέντε ταινίες με... υπόθεση (αν της άρεσε πόσες θα γύριζε;), μεταξύ των οποίων μια με τίτλο "Η πρώτη μου δασκαλα του έρωτα".
"Οι συνθήκες εργασίας είναι πολύ καλές. Όλοι περνάνε από τεστ για AIDS και άλλες ασθένειες" δηλώνει η Shepherd.
Η δασκάλα μπήκε στο επάγγελμα μετά από πρόταση του καπετάνιου του πλοίου πάνω στις οποίες είχε τραβήξει τις φωτογραφίες, που οδήγησαν στην απόλυσή της.
Ο συγκεκριμένος κύριος, μαζί με τη γυναίκα του είναι ιδιοκτήτης στούντιο, όπου γυρίζονται αισθησιακές ταινίες και συγκινημένος από το δράμα και τα προσόντα της, της έκανε την πρόταση.
Όταν του είπε ότι δεν μπορούσε να βρει πουθενά δουλειά ως δασκάλα, της είπε κοιτώντας τα στήθη της: "Χρησιμοποιησέ τα πριν σου φτάσουν στο έδαφος" (!) και εκείνη ακολούθησε την συμβουλή του
Γι' αυτό άλλωστε είναι οι καλοί φίλοι. Για να δίνουν σοφές συμβουλές όταν τους έχεις ανάγκη...
Πηγή.A;eou news

M........ΝΑΡΑ Η MEGAN FOX

Megan Fox... Νέα καυτή φωτογράφιση που αποκαλύπτει και το.... μπραζίλιάν της....

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

Άκρως καυτή φωτογράφιση για την Μegan Fox η οποία μάλλον δεν πήρε χαμπάρι ότι θα γινόταν και τόσο αποκαλυπτική...
Αποκαλυπτική για την προτίμηση της ""κάτω" κόμμωσης αν θέλετε... Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν αλλά και το video.... και καλού κακού ας έχετε και κανένα μπουκάλι δροσερό νερό δίπλα σας.. Αν δε διψάτε τουλάχιστον θα σβήσετε...
Δείτε τις φώτο:




Δείτε το video:


Πηγή.Alepoy news

ΙΤΑΛΙΔΕΣ.................

Οι sexy Ιταλίδες Melita Toniolo και Raffaella Fico χορεύουν

Τετάρτη, 11 Αυγούστου 2010

okokoras.blogspot.com/

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ http://exypno.blogspot.com/2010/08/sexy-melita-toniolo-raffaella-fico.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FWqvwC+%28%CE%88%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%BD%CE%BF++++++blog%29#ixzz0wJuF80UV

ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΑΛΙΟ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΟ........................

Φτάνει σε οργασμό μόνο με τη... σκέψη!

Θα μπορούσε να είναι ιδεώδης σύντροφος για κάθε άντρα, αφού θα του πρόσφερε όχι μόνο σεξουαλική ευχαρίστηση, αλλά και την ικανοποίηση πως την οδήγησε σε πολλούς οργασμούς. Μόνο που η Σάρα Κάρμεν δεν χρειάζεται καν συντροφιά στο κρεβάτι της -ή όπου αλλού βρίσκεται- για να... νιώσει την υπέρτατη ηδονή. Αρκούν ακόμα και καθημερινοί ήχοι, όπως το τρένο στις ράγες, το σεσουάρ των μαλλιών, το φωτοτυπικό μηχάνημα, για να τη φέρουν σε οργασμό. Μετρά ως και διακόσιους οργασμούς, κάθε μέρα.

Μπορεί να προκαλεί γέλιο, ωστόσο είναι μάλλον πρόβλημα να έχει κανείς τόσες κορυφώσεις. Η 24χρονη κοπέλα πάσχει από το σύνδρομο μόνιμης σεξουαλικής διέγερσης, συνέπεια του οποίου είναι η υπεραιμάτωση των γεννητικών οργάνων, με αποτέλεσμα να προκαλούνται οργασμοί. «Κάνω τόσο πολύ σεξ, μήπως και καλμάρω, που το έχω βαρεθεί πια, ενώ οι άντρες που κοιμούνται μαζί μου δεν χρειάζονται και πολλή προσπάθεια στο σεξ, αφού έχω συνέχεια οργασμούς» λέει η νεαρή κοπέλα, που ακόμα και την ώρα που απλώς συζητάει για το θέμα νιώθει τα κύματα του οργασμού να την πλημμυρίζουν. Το σύνδρομο εμφανίστηκε πρώτη φορά αφότου ο γιατρός της χορήγησε αντικαταθλιπτικά χάπια. Σήμερα αλλάζει τους εραστές σαν τα πουκάμισα, αφού όλοι τους φεύγουν μετά από λίγο καθώς δεν αντέχουν να καλύπτουν τις ανάγκες της στο σεξ.

http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz0jKbg1X8p

ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ.....................

11.8.10

Το "καυτό" όνειρο κάθε άντρα!

Η playmate 2008, Σύλβια Παπαδάκη δεν χρειάζεται ούτε συστάσεις ούτε κολακείες. Αρκεί κάποιος να δει τις φωτογραφίες της για να...
καταλάβει τον ορισμό της ομορφιάς. Το μοντέλο μίλησε και αποκάλυψε λεπτομέρειες που της αρέσουν στην προσωπική της ζωή. Αναφερόμενη στο στήθος της δήλωσε:

“Δάφοροι μου λένε ότι είναι το πιο ωραίο φυσικό στήθος που έχουν δει. Κι αυτό αρκετά κολακευτικό είναι” δήλωσε η Σύλβια Παπαδάκη και συνέχισε απαντώντας στο αν νιώθει ξεχωριστή που έχει ένα τόσο όμορφο και φυσικό στήθος λέγοντας: “Σίγουρα νιώθω ξεχωριστή και βλέπω τη διαφορά αλλά από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι.” Όσο για το αν το “φτύσιμο” πιάνει σε εκείνη δήλωσε: “Όλοι μας μπορεί να κολλήσουμε στο φτύσιμο, αλλά όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ ότι δεν είναι ωραίο αυτό. Είναι καλύτερο να εστιάζω σε ανθρώπους που μου φέρονται καλά.”
Πηγή: Max

IRINA SHAYK..ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ RONALDO!

Μοιραστείτε 

>> Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010

Tην θεωρώ μια απο τις πιο όμορφες γυναίκες που έχω δει αν όχι η πιο όμορφη!σπάνια βλέπεις τόσο όμορφο πρόσωπο..




2004, έξι χρόνια πριν: O τοπικός διαγωνισμός ομορφιάς για την «Miss Chelyabinsk» στη Ρωσία (πώς λέμε «Miss Γαργαλιάνοι») μόλις έχει τελειώσει. Νικήτρια μια επαρχιώτισσα 18 ετών, με υπέροχα γαλαζοπράσινα μάτια, η Ιρίνα. Το κορίτσι αυτό έχει κάτι το ξεχωριστό: Παρ’όλο που η ρωσική επικράτεια παράγει κοπάδια ολόκληρα από πανέμορφες καλλονές, εκείνη μοιάζει περισσότερο με βραζιλιάνα. Θα μπορούσες να την πεις πρώτη ξαδέλφη της Αντριάνα Λίμα, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποτελεί προσόν. Ωστόσο τι καριέρα μπορείς να κάνεις όταν το επώνυμό σου είναι μακρόσυρτο όπως ο υπερσιβηρικός; Irina Shaykhlislamova. Άντε να κάνεις καριέρα με αυτό…





Μόνο που η καριέρα της Irina θα απογειωνόταν πολύ πιο γρήγορα, καθώς το όνομά της θα κοβόταν εν μια νυκτί σε “Shayk” και θα έφευγε πακέτο για Παρίσι το 2005। Οι scouters των μοντελάδικων είχαν χτυπήσει κελεπούρι. Το 2007 εκπαραθύρωσε με συνοπτικές διαδικασίες την περίφημη Βραζιλιάνα Ana Beatriz Barros, ως η «πρέσβειρα» της κορυφαίας εταιρίας εσωρούχων Intimissimi, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ενώ παράλληλα σάρωνε τις πασαρέλες για λογαριασμό της Victoria’s Secret. Αλλά η εκτόξευσή της ήρθε φέτος, όταν την ανακάλυψαν τα λαγωνικά του εμβληματικού για όλο τον αντρικό πληθυσμό του πλανήτη περιοδικού Sports Illustrated, με σκοπό να την συμπεριλάβει στις κορυφαίες ημίγυμνες φωτογραφήσεις του.





Η Irina Shayk έχει μια φυσική έλξη με το φακό, που δεν περιλαμβάνεται μέσα στα ρώσικα γονίδιά της. Από πού το κληρονόμησε, μόνο εκείνη γνωρίζει. Δεν στέκεται αριστοκρατικά αγέρωχη και απόμακρη, όπως η πλειοψηφία των συμπατριωτισσών της. Αντίθετα, φλερτάρει, με μια ηδονική αθωότητα, που δεν περνά απαρατήρητη από κανένα αντρικό μάτι।Μέχρι τώρα, η 24χρονη πλέον super model έχει αποσπάσει την ερωτική εξομολόγηση του ρόκερ Rob Bourdon, ντράμμερ του συγκροτήματος Linkin Park. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να περάσει απαρατήρητη από τον νούμερο ένα καρδιοκατακτητή των γηπέδων, τον playboy της μπάλας Cristiano Ronaldo; Σύμφωνα με την έγκυρη (λέμε τώρα) βρετανική εφημερίδα The Sun, το ζευγάρι τα έψησε σε σιγανή φωτιά μόλις πριν δυο εβδομάδες। Oι ολιγοήμερες διακοπές που αναλογούσαν στον άσο της μπάλας, προτού πάρει το αεροπλάνο για τη Νότια Αφρική, πέρασαν ειδυλλιακά σε ένα τεράστιο γιοτ, παρέα με την Irina, τα κύματα και τ’ αστέρια, με φόντο τις ακτές της Κορσικής. Είμαστε σίγουροι πως το να έχεις δίπλα σου έναν τέτοιο «αμαρτωλό» άγγελο, αξίζει και με το παραπάνω τα 50.000 ευρώ τη βραδιά που ακούγεται πως έδωσε ο Πορτογάλος άσος για την ενοικίαση της θαλαμηγού. Αλλά προφανώς ο Ronaldo, που αποτελεί την πιο ακριβοπληρωμένη μεταγραφή, δεν "ακούει" από ποσά.


Eλπίζουμε μόνο να μπορεί να πάρει τα πόδια του στα ματς της Εθνικής Πορτογαλίας από την Παρασκευή…

Διαβάστε περισσότερα: http://allostyle.blogspot.com/2010/06/irina-shayk.html#ixzz0wJnOFdec

ΠΗΓΗ.Allostyle

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ