ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Η ΚΑΣΕΤΑ ΚΟΥΓΙΑ

παρέχεται από
Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 

Ο ιστός
 
 
 

Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Αποκαλύψεις Κούγια για κασέτες, Πατέρα


Αποκαλύψεις για τη… διαδρομή που ακολούθησαν οι κασέτες μέχρι να βρεθούν στα χέρια του έκανε ο Αλέξης Κούγιας με χθεσινοβραδινές δηλώσεις του. Ταυτόχρονα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής έλυσε πολλές απορίες για το πώς ακριβώς αξιοποίησε το υλικό τους, καθώς δήλωσε ότι τις άκουσε μαζί με το Νικόλα Πατέρα, ενώ μίλησε και για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν από την πλευρά του.
Πως βρέθηκαν οι κασέτες στα χέρια του; «Ήρθαν με έναν φάκελο στο γραφείο μου και κρίναμε πως έπρεπε να τις ακούσουμε. Προσπαθούν να με μπλέξουν με τους Πατεραίους. Τις κασέτες μου τις έστειλαν στο γραφείο μου», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».
Τι έκανε στη συνέχεια; «Πήρα τηλέφωνο τον Πατέρα με τον οποίο είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια και τις ακούσαμε μαζί στο γραφείο του. Όταν τις άκουσα, μετά τις άκουσα μαζί με τον κ. Πατέρα και άλλους ανθρώπους».
Ο Κούγιας δεν έκρυψε και τι έπρεπε να γίνει μετά από αυτό: «Για εμένα θα έπρεπε να βγει και ο κ. Πατέρας και άλλοι επιφανείς παράγοντες μπροστά για να... καθαρίσουμε την ιστορία. Αυτοί είναι παράγοντες που τους εκμεταλλεύονται διάφοροι. Θα περίμενα από τον Πατέρα να τα λέει αυτά, γιατί εγώ δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπέος και η παρέα του δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να ανέβει. Αν μπορεί ο Μπέος να διορίζει διαιτητή στο Άρης-Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε τί γίνεται;»
Τι θα κάνει ο ίδιος; «Θα πάω στην Εισαγγελέα, κυρία Ράικου το πρωί και θα παραδώσω τις κασέτες που έχω στην διάθεσή μου».
Αναφερόμενος στο περιεχόμενο των συνομιλιών που υπάρχουν στις κασέτες δήλωσε: «Από αυτές που άκουσα, προκύπτουν απίστευτα πράγματα. Θα πρέπει ο Εισαγγελέας και η δικαιοσύνη να μεριμνήσει ώστε να τελειώσει η ιστορία με τα λαμόγια του ποδοσφαίρου. Είναι μία οργανωμένη υπόθεση παράγκας. Αυτοί εκτελούν συμβόλαια ανάλογα με το ποιοί είναι οι ισχυροί. Αυτό ξεκινάει από τις πιο μικρές κατηγορίες και φτάνει μέχρι την Σούπερ Λίγκα».
Παράλληλα προχώρησε και σε σύγκριση της τωρινής υπόθεσης με αυτή της παράγκας: «Τότε κόπηκαν οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν ακούστηκαν οι κασέτες. Το θέμα ατόνησε και η Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχε Ομερτά. Τότε υπήρχε ο Θωμάς. Τώρα υπάρχει ο Μπέος. Είναι ένα κύκλωμα που πουλάει υπηρεσίες σε διαφορετικά αφεντικά. Η υπόθεση συνδέεται και με τα στημένα. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα έκανα Πειθαρχική Επιτροπή και δεν θα λειτουργούσα ως Πόντιος Πιλάτος. Επιτυχημένοι παράγοντες θεωρούνταν παλιότερα οι Μητροπουλαίοι, οι Γκαγκάτσηδες και τώρα οι Μπέοι».
Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που δίνει στην Πάτρα: «Ο λόγος που την παραχωρώ στην Πάτρα είναι γιατί θέλω να μιλήσω ως πρόεδρος της Παναχαϊκής και όχι ως δικηγόρος του Δαλούκα».
Και κατέληξε με την εξής απορία: «Μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως ο Δαλούκας κρύβεται όλο αυτό το χρονικό διάστημα».
ΠΗΓΗ: Theplayer.gr

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ?

Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

Όλα για τους δανειστές μας...

Μονόδρομος είναι η χρεοκοπία για τη χώρα μας μετά τη νέα υποβάθμιση από την Moody's,ενώ και διεθνή ΜΜΕ χαρακτηρίζουν απίθανο να βγει η χώρα από την εντατική. Από την αρχή ήταν γνωστή η κατάληξη, η οποία ίσως ήταν και η μοναδική λύση εξ'αρχής. Ωστόσο μέλημα της κυβέρνησης ήταν να σωθούν τα χρήματα που επένδυσαν...



megaloi Έλληνες επιχειρηματίες σε ελληνικά ομόλογα και να πάρουν χρήματα οι δανειστές μας. Από την πρώτη στιγμή αυτός ήταν ο σκοπός της δοσίλογης κυβέρνησης Παπανδρέου. Αυτός ήταν ο σκοπός και ο στόχος της. Να δοθούν όσα χρήματα στους δανειστές και Έλληνες επιχειρηματίες που είχαν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα να πάρουν τα χρήματα πίσω. Στη συνέχεια οι μικροί ξενόφερτοι μάγοι, διαπίστωσαν πως μπορούσαν να βγάλουν χρήματα επενδύοντας και στην πτώση της χώρας μέσω ομολόγων.

Και να σου ο "Τιτανικός" και να σου "η διεφθαρμένη Ελλάδα" και να σου ο περιοδεύον θίασος ανά την Ευρώπη, όπου στόχο είχε τον εξευτελισμό της χώρας που πρωθυπουργεύει. ( Χρόνια πολλά κ.Παπανδρέου, απόκριες είχαμε). Συγχαρητήρια, τον πετύχατε τον στόχο σας πρωθυπουργέ μου. Έπεσε το σήμα να επενδυθούν κεφάλαια στην πτώση της χώρας, έγιναν και όλες οι απαραίτητες ενέργειες από τον οργανισμό Διαχείρισης Χρέους, και το μεγαλύτερο παιχνίδι έχει στηθεί. Μεγαλύτερο και πιο καλοστημένο το πάρτι από το γνώριμο Χρηματηστήριο...

Πώς ο Παπανδρέου διέλυσε την κοινωνία

"Μαζί τα φάγαμε", "όλοι φταίμε" και άλλα τέτοια ωραία πράγματα διοχέτευαν κυβερνητικοί και τα γνωστά τους παπαγαλάκια. Η δημιουργία ενοχών σε μία κοινωνία σε συνδυασμό με την "γιγαντομένη διαφθορά που βρήκαμε" αποτελεί το ιδανικό άλλοθι για την δοσίλογη και επικίνδυνη κυβέρνηση Παπανδρέου. Μαζί με το άλλοθι του "τεμπέλη Έλληνα" κλπ σου κόβουν μισθούς, συντάξεις, κοινωνικό κράτος και πάει κλαίγοντας. Άραγε θα υπάρξει καλύτερη παιδεία ; Καλύτερη υγεία; Καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη; Άρα για ποιά αλλαγή μιλά ο Παπανδρέου;

Μα βεβαίως για την αλλαγή στο πορτοφόλι των δανειστών μας και όσων είχαν επενδύσει σε ελληνικά ομόλογα.Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια : Το χρέος από τότε που ανέλαβε το ΠΑΣΟΚ-πριν κάποιους μήνες- εκτινάχθηκε άνω του 35% που ήταν όταν παρέδωσε η ΝΔ.

Το ιστορικό χρέος του Σαμαρά και της κυβέρνησής του

Ο επόμενος πρωθυπουργός, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο Σαμαράς, έχει υποχρέωση να βγάλει την χώρα από το μνημόνιο. Η επαναδιαπραγμάτευση,δεν λέει τίποτα. Ο λόγος; Το χρέος θ'αυξάνεται όσο δεν υπάρχει ανάπτυξη. Επίσης η χώρα δύσκολα θα βγει από τον φαύλο κύκλο έχοντας στην πλάτη το μνημόνιο. Η Τουρκία, η Ρωσία, η Ουρουγουάη έδειξαν τον δρόμο.

"Πόσο χρωστάμε κύριοι; Αυτά έχουμε, αν θέλετε να πάρετε τα χρήματά σας θα πάτε με τους δικούς μας κανόνες".Επομένως το κράτος πτωχεύει χωρίς να υπάρχει καμία επίπτωση στην κοινωνία.Αυτό όμως πριν την υπογραφή του μνημονίου.Στην εφημερίδα του κ.Μπόμπολα, διάβασα πως ο κ.Παπανδρέου εξομολογείται πως "δεν θέλει να γίνει Καραμανλής". Ε, λοιπόν στοιχιματίζω πως δεν θα φύγει νύχτα. Όταν ο εξαγριωμένος λαός, αντιληφθεί το παιχνίδι που έπαιξε ο κ.Παπανδρέου ( ακόμη δεν έχει αντιληθεί πλήρως την καλοστημένη απάτη), δεν θα τον αφήσει να φύγει από τη χώρα. Ο Καραμανλής μπροστά του, έφυγε σε ηλιόλουστη μέρα...
politicsnews.gr

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ