ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ................


#govGR #xounta Οι πραξικοπηματίες κατηγορούν τον λαό για… πραξικόπημα!

Προφανώς στην Ελλάδα έχει απωλεσθεί η έννοια του αυτονόητου. Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί όλα τα μέσα που διαθέτει για να προστατευθεί από τον λαό που «διέσωσε»(!), ενώ δεν διστάζει να διατάσσει την ύπαρξη ελεύθερων σκοπευτών για να προστατεύσει τα μέλη της από τον λαό!!!

Ζούμε φοβερές στιγμές, ως έθνος, ως λαός, ως άνθρωποι…Βιώνουμε μία αριστερά στο πλευρό μίας δικτατορίας, μία αριστερά που αναλαμβάνει να διατηρήσει την τάξη που επιθυμούν εκείνοι που διασάλευσαν το πολίτευμα, που κατέλυσαν το Σύνταγμα, που μετέτρεψαν την χώρα σε χώρο προς πώληση και εργοστάσιο προς εκποίηση, ενώ δεν δίστασαν να παραβιάσουν κάθε έννοια δικαίου (Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς) παραβιάζοντας κατά σύστημα τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών.

Μία κυβέρνηση που τρέμει τον λαό, φυσικά δεν είναι κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον λαό. Μία κυβέρνηση που ταμπουρώνεται πίσω από χιλιάδες αστυνομικούς, που χρησιμοποιεί ελεύθερους σκοπευτές, που νομιμοποιεί την βία της αστυνομίας, που στηρίζεται στο ψέμα και την παραπληροφόρηση, που χρησιμοποιεί την κυβερνητική τρομοκρατία για να επιβάλει την παράνομη παρουσία και εξουσία της, φυσικά δεν είναι παρά μία εκτός νόμου συμμορία που λυμαίνεται μία χώρα και εξυπηρετεί τους εντολείς της και τα συμφέροντά τους.

Όταν τραγελαφικές φιγούρες τολμούν να μιλούν για μειοψηφίες που καταλύουν το κράτος (βλ. τελευταίες δηλώσεις Χρυσοχοΐδη), γίνεται απολύτως κατανοητό πως έχουμε ξεπέσει τόσο πολύ σαν λαός, που ανεχόμαστε ανδρείκελα και τυχάρπαστους, ανίκανους και εγκάθετους, να ορίζουν τις ζωές μας και να επαναπροσδιορίζουν την νομιμότητα και την λογική σύμφωνα με τα προσωπικά τους συμφέροντα ή σύμφωνα με τα συμφέροντα των εντολέων τους.

Οι πραξικοπηματίες της κυβέρνησης Παπαδήμου, οι συγκυβερνώντες με αυτήν και τα κάθε είδους δεκανίκια της δοτής κατοχικής ψευδοκυβέρνησης, χρησιμοποιούν την βία –κυρίως την ψυχολογική- ως όπλο πειθαναγκασμού και καταστολής των αντιδράσεων των πολιτών. Δεν διστάζουν, μάλιστα, ξεδιάντροπα να εγκαλούν τους πολίτες για επικίνδυνη χρήση (ή πιθανή χρήση) βίας που απειλεί την κλεπτοκρατική ψευδοδημοκρατία τους. Η άσκηση βίας με την ανεργία, την φτώχεια, την εξαθλίωση, για τους ίδιους σημαίνει «αναγκαστικά και δυσάρεστα μέτρα» που πρέπει να βιώσει ο λαός, επειδή οι ίδιοι καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη που τους επεδείχθη και καταλήστευσαν τα ταμεία της χώρας και γκρέμισαν την οικονομία της προκειμένου να δημιουργήσουν ένα σαθρό πελατειακό και διεφθαρμένο κράτος που θα διατηρούσε τους ίδιους στους θώκους (και στα οφέλη) της εξαγορασμένης εξουσίας.

Πρόσφατα, δεν δίστασε ένας από τους τοποθετημένους κυβερνο-μεταπράτες, να χαρακτηρίσει την πατρίδα μας ως «οικόπεδο», μεγάλης μάλιστα αξίας. Προφανώς αγνοεί την έννοια της λέξης πατρίδα ή έστω τι σημαίνει χώρα και συγχέει τα μεσιτικά του καθήκοντα με άλλα, τα οποία ποτέ δεν ενστερνίσθηκε και τα οποία αφορούν μεγαλύτερες αξίες από όσες έχει ποτέ διαννοηθεί. Ετούτη η πατρίδα, όμως, έχει καταντήσει χέρσο χωράφι, γεμάτο ζιζάνια, πέτρες και αγριόχορτα, επιμελώς παραμελημένο για να μπορέσει να ξεπουληθεί. Αυτή είναι η αλήθεια που κρύβεται πίσω από το «οικόπεδο γωνία» -όρος που τελευταία όλο και πιο συχνά καταγράφεται σε «πολιτικούς» χαρακτηρισμούς- που ακόμη λέγεται Ελλάδα.

Περιδιαβαίνουν τα κυβερνο-προπαγανδιστικά οι λαλητάδες του μνημονιακού δοσιλογισμού, προσπαθώντας να μας πείσουν πως μας σώζουν. Και λησμονούν, φυσικά, να μας υπενθυμίσουν πως κάθε φορά που μας σώζουν αυξάνονται τα μέτρα εις βάρος του λαού και μειώνονται τα δικαιώματα που το Σύνταγμα της πατρίδας μας, οι βασικές συνθήκες δημιουργίας της Ε.Ε. και το Διεθνές Δίκαιο στηρίζουν. Πιστοί ακόλουθοι του μηδενισμού, μίσθαρνα όργανα της παγκοσμιοποίησης, ομολόγησαν και συνεχίζουν να συνομολογούν πως αποδέχθηκαν η χώρα να καταστεί πεδίο πειραματισμού που αφορά όχι την διάσωση αλλά την εξολόθρευση ενός λαού, την ισοπέδωση μίας χώρας, με οικονομικά όπλα και τους κατάλληλους εντόπιους εφιάλτες.

Στην Ελλάδα του σήμερα δεν έχουν εκλείψει οι ριψάσπιδες, ούτε οι εφιάλτες. Στην Ελλάδα του σήμερα έχουν εξαφανιστεί οι Κολοκοτρώνηδες και οι Παπαφλέσηδες. Και, δυστυχώς, έχουν περισσέψει οι «κιοτήδες». Γιατί, κιοτήδες είμαστε όλοι μας, αφού ανεχόμαστε και τρέμουμε μαριονέτες και ανδρείκελα. Ριψάσπιδες είμαστε εσύ κι εγώ, προτιμάμε την σιγουριά του καναπέ μας και δεν βγαίνουμε να αποκαθηλώσουμε τους πραξικοπηματίες και να διώξουμε τις δυνάμεις της σύγχρονης κατοχής που ζούμε.

Περιμένουμε, άραγε, να μας βομβαρδίσουν με πραγματικές βόμβες για να καταλάβουμε πως μας πολεμούν με σκοπό να μας εξοντώσουν και να μας καθυποτάξουν πλήρως;
Η δυστυχία, η πείνα, η εξαθλίωση και οι καθημερινοί νεκροί δεν κραυγάζουν το οφθαλμοφανές;
Προφανώς όχι. Και αν κάποιοι κατανοούν τι συμβαίνει, εμμένουν στο να ψάχνουν σωτήρες που θα αναλάβουν να κάνουν το χρέος που οι ίδιοι αρνούνται.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, είτε θέλουμε να το κατανοήσουμε, είτε όχι, ετούτη η χώρα, η πατρίδα των προγόνων μας και των αγέννητων παιδιών μας, κραυγάζει ζητώντας την βοήθειά μας. Την βοήθεια που έπρεπε να της είχαμε προσφέρει από χθες, απαιτείται να την δώσουμε σήμερα. Αν το αφήσουμε για αύριο, θα είναι πολύ αργά, αφού οι άφρονες υπάλληλοι (πολιτικοί και τραπεζικοί) δεν σκοπεύουν να διασώσουν ούτε το πλοίο που βουλιάζει, αλλά ούτε και το πλήρωμα… Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το εμπόρευμα που κρύβεται στα σπλάχνα του καραβιού που λέγεται Ελλάδα…
γράφει ο Κωνσταντίνος


Διαβάστε περισσότερα εδώ: http://apneagr.blogspot.com/2012/03/govgr-xounta_24.html#ixzz1q3EyeP6P

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Ε ΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!


Image
Συντριπτικά για ΝΔ και ΠΑΣΟΚ είναι τα αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης που πραγματοποιεί το οικονομικό site, capital.gr με πραγματικά εκπληκτικό αποτέλεσμα ως προς τα δύο πρώτα κόμματα: Την πρώτη θέση, λοιπόν, στην ηλεκτρονική δημοσκόπηση την καταλαμβάνουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ποσοστό 21% και την δεύτερη θέση το εθνικό κόμμα της "Χρυσής Αυγής" με 18%!
Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η δημοσκόπηση διεξάγεται από ένα μέσο ενημέρωσης, έγκυρο μεν και με υψηλή επισκεψιμότητα, αλλά το οποίο θεωρείται ότι εκφράζει ως πολιτική γραμμή τις "σκληρές" δυνάμεις του Μνημονίου. 
Σίγουρα οι ψηφοφόροι του capital.gr εκφράζουν την αγορά, όχι μόνο στην στενή της έννοια όπου "αγορά" θεωρούνται οι τραπεζίτες, οι χρηματιστές, οι broker κλπ, αλλά στην ευρύτερη, των δεκάδων χιλιάδων μικρών και μεσαίων επιχειρηματιών. Δηλαδή εκεί που κτυπά η καρδιά της ελληνικής οικονομίας. Και τι λέει η πραγματική ελληνική οικονομική αγορά στα δύο μεγάλα κόμματα του Μνημονίου; "Αντίο και να μην σας ξαναδούμε"! 
Χαρακτηριστικό είναι ότι το δείγμα είναι εξαιρετικά μεγάλο (ξεπερνά τις 16.000 ηλεκτρονικές ψήφους) και αποτυπώνει πολύ ικανοποιητική αποδοχή από τους ψηφοφόρους του site (το οποίο επαναλαμβάνουμε, ως πολιτική γραμμή, βρίσκεται στον "σκληρό πυρήνα" της μνημονιακής πολιτικής) και στις δυνάμεις της Αριστεράς, δεδομένης βέβαια της γενικότερης κοινωνικο-πολιτικής κατεύθυνσης των αναγνωστών του: 6% λαμβάνει ο Συνασπισμός και 4% το ΚΚΕ, 3% οι Οικολόγοι, 5% η ΔΗΜΑΡ κλπ
Αλλά είναι πραγματικά απίστευτη η αποδοχή από την ελληνική οικονομική αγορά των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" και των "σκληρών" της δεξιάς.
Η "Χρυσή Αυγή", ένα κόμμα που ακόμα και σήμερα προσπαθεί να "ενηλικιωθεί", περνώντας από την φάση του πολιτικού σχηματισμού διαμαρτυρίας, σε ένα κόμμα ευρύτερης αποδοχής (και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αμβλύνει ορισμένες πολιτικές του θέσεις), εν τούτοις οι ψηφοφόροι όπως δείχνουν και τα πανελλαδικές δημοσκοπήσεις, επιβραβεύουν την "καθαρότητα" και την πρακτικότητα των θέσεων της. Κάποιοι στην παραδοσιακή συντηρητική παράταξη δεν κατάλαβαν ότι η Ιστορία τους προσπέρασε και οι εθνικές και κοινωνικές ανάγκες τους έχουν ξεπεράσει. Ως μέλη του συστήματος δεν μπορούν να το προδώσουν και αυτή θα είναι η ήττα τους.
Για τους "Ανεξάρτητους Έλληνες", αν δεν κάνουν λάθη στην προεκλογική εκστρατεία, αυτές οι εκλογές μπορεί να τους ανήκουν, κληρονομώντας το κόσμο που έδιωξε η πολιτική της ηγεσίας της ΝΔ.
Το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει πλεόν το δρόμο χωρίς επιστροφή. Κατέρρευσε, μαζί με το κράτος που είχε στήσει. Γιατί το ΠΑΣΟΚ, πάνω απ'όλα ήταν το κράτος. Το οποίο τώρα δεν υπάρχει...
Ας δούμε όλα τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της διαδικτυακής δημοσκόπησης του capital.gr
•  ΠΑΣΟΚ
 1648 ψήφοι 10 %
•  ΝΔ
 1415 ψήφοι 9 %
•  ΚΚΕ
 685 ψήφοι 4 %
•  ΛΑΟΣ
 147 ψήφοι 1 %
•  ΣΥΡΙΖΑ
 1040 ψήφοι 6 %
•  Δημοκρατική Αριστερά
 834 ψήφοι 5 %
•  Οικολόγοι Πράσινοι
 448 ψήφοι 3 %
•  Δημοκρατική Συμμαχία
 684 ψήφοι 4 %
•  Ανεξάρτητοι Έλληνες
 3411 ψήφοι 21 %
•  Κοινωνική Συμφωνία
 171 ψήφοι 1 %
•  Χρυσή Αυγή
 2992 ψήφοι 18 %
•  Άλλο
 2055 ψήφοι 13 %
•  Λευκό
 825 ψήφοι 5 % 

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Διαβαστε περισσοτερα : http://www.volos247.eu/2012/03/1-2_23.html#ixzz1pxC7qvuB

Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΔΩ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ

"Έλα να ψηφίσεις Βενιζέλο και θα σε κάνουμε συμβασιούχο"


Επώνυμη συγκλονιστική καταγγελία "έλα να ψηφίσεις και θα σε κάνουμε συμβασιούχο" Στις 10 περίπου και ενώ πραγματικά είχε έρθει αρκετός, για την ώρα, κόσμος να ψηφίσει άρχισαν τα «παρατράγουδα»…


Εμφανίστηκε κάποιος κύριος χωρίς ταυτότητα και ήθελε να ψηφίσει, εννοείται πώς εγώ αντέδρασα και του εξήγησα ότι... δεν ψηφίζουμε χωρίς ταυτότητα ή δίπλωμα, και τότε αφού ο κύριος αυτός παραπονέθηκε στο γραμματέα της Ν.Ε. Κοζάνης, Ρούση Αλεξανδρή, ο γραμματέας είχε την απαίτηση να τον αφήσω να ψηφίσει και να είμαι ελαστική με όσους θυμούνται τον αριθμό ταυτότητάς τους και ας μην έχουν κανένα αποδεικτικό στοιχείο ταυτοπροσωπίας.

Ο γραμματέας παρόλα αυτά, με αγνοούσε και έδινε εντολές στα υπόλοιπα μέλη της εφορευτικής να τους δέχονται και μάλιστα παρενέβη όταν αρνήθηκα να αφήσω κάποιον κύριο να ψηφίσει και για την σύζυγο του η οποία δεν ήταν παρούσα, φυσικά με τις συχνές του παρεμβάσεις στο έργο της εφορευτικής, μας έφερνε σε δύσκολη θέση και αναγκαζόμασταν να διαφωνούμε μπροστά στους ψηφοφόρους. Τέτοιου είδους παρεμβάσεις υπήρχαν και από άλλα «πρωτοκλασάτα» στελέχη του ΠΑΣΟΚ της περιοχής.

Σε κάποια στιγμή ανάμεσα στους ψηφοφόρους διέκρινα έναν γνωστό ο οποίος είναι σε απελπιστική οικονομική κατάσταση και φυσικά όλη μέρα αναθεματίζει το πολιτικό σύστημα, αφού ψήφισε ο γνωστός από περιέργεια και μόνο, τον πλησίασα μακριά από τον υπόλοιπο κόσμο, και τον ρώτησα πώς και ήρθε να ψηφίσει.

Ο γνωστός μου αυτός μου απάντησε αυθόρμητα : « Να μωρέ , με πήρε τηλέφωνο (όνομα γνωστού προσώπου της τοπικής αυτοδιοίκησης) και μου είπε να έρθω, με πίεσε πολύ και μιας και έκανα και τα χαρτιά μου για μια σύμβαση είπα να έρθω μπας και με βοηθήσουν!!!». Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ;;;

Για αυτό το ΠΑΣΟΚ τρέχαμε και αγωνιζόμασταν, για ένα ΠΑΣΟΚ που παίζει με τον ‘’πόνο’’ του κόσμου για μια σύμβαση;;; Με πραγματική απέχθεια για αυτά που άκουσα ξαναγύρισα στη θέση μου και προσπαθούσα να μην το σκέφτομαι!!! Όταν έφτασε η ώρα να κλείσουμε τις κάλπες, τις μεταφέραμε όλες στην αίθουσα συνεδριάσεων να αρχίσει η καταμέτρηση.

Μέλη της εφορευτικής της κάλπης που ήμουνα και εγώ μου ανέφεραν πώς το τελευταίο δεκάλεπτο που εγώ έλειπα, κάποιος κύριος με την ανοχή της κεντρικής εφορευτικής έριξε 10 μαζεμένα ψηφοδέλτια στην κάλπη τα οποία δεν αντιστοιχούσαν σε κανένα όνομα και φυσικά δεν θα μπορούσαν να καλυφθούν από τον αριθμό των εγγεγραμμένων στις λίστες ψηφισάντων. Κάτι έπρεπε να κάνουν για να το καλύψουν, και βρήκαν τον τρόπο αμέσως…

Ενώ στην άλλη κάλπη της Κοζάνης είχαν ψηφίσει 667 και είχε αποτυπωθεί στη μνήμη τη δική μου και όχι μόνο, γιατί ο τελευταίος ψηφοφόρος περίμενε να ψηφίσει κάποιος άλλος για να μην είναι ο 666ος , το έλεγε δυνατά μέσα στο χώρο. Ξαφνικά ο αριθμός των ψηφισάντων στη συγκεκριμένη κάλπη είχε γίνει 69.. κάτι… Το είπα διακριτικά στον γραμματέα αλλά δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται και πολύ και συνέχισε τη διαδικασία καταμέτρησης!!

Μέχρι εκεί ξέρω, μέχρι εκεί άντεξα να δω!!! 15 χρόνια αγώνα μέσα στο ΠΑΣΟΚ, διαλύθηκαν σε μια στιγμή… Το τοπίο ξεκαθάρισε… Πλέον έβλεπα καθαρά… Πλέον μου λυνόταν όλες οι απορίες… Σε αυτές τις εκλογές το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ήταν το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και παρόλο που δεν υπήρχε λόγος να κάνουν λοβιτούρες κάποιοι το έκαναν για να δείξουν καλή διαγωγή.

Ήταν η τελευταία προσπάθεια που μπορούσε να γίνει με σκοπό την εξυγίανση του κόμματος, ήταν μοναδική ευκαιρία να είναι όλα «καθαρά», η τελευταία ευκαιρία να βάλει το κόμμα άλλους όρους στις συνδιαλλαγές του με τους φίλους και τα μέλη του!

Αλλά δεν έγινε… Δεν πειράζει, φαίνεται κάποιοι, για να εξυπηρετήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα και τις μωροφιλοδοξίες τους ξεπουλάνε ακόμη και την μοναδική ελπίδα που είχε απομείνει για λίγη αξιοκρατία και δημοκρατία σε αυτό το κόμμα… Ας αναλογιστούν λοιπόν όλοι αυτοί, γιατί στις δύο κάλπες της Κοζάνης το ποσοστό των ψηφιζόντων κάτω των 30 ετών δεν ξεπέρασε το 10%.

Ας αναλογιστούν γιατί με ένα πρόχειρο υπολογισμό το μέσο όρο ηλικίας των ψηφιζόντων ήταν 52+

… Ας αναλογιστούν λοιπόν αυτοί, γιατί το μεγάλο ΠΑΣΟΚ θα καταλήξει κόμμα των λίγων και εκλεκτών…

Σταμάτη Μαρία Αναπληρώτρια Γραμματέας Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Νομού Κοζάνης

http://se-blepo.blogspot.com/2012/03/blog-post_821.html

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ