ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΜΑΝΑ ΠΡΟΤΥΠΟ.ΑΛΛΑ ΑΝ ΖΟΥΣΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΒΑΖΑΝΕ ΦΟΡΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.


Δείτε πώς είναι σήμερα η γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα

Η ιστορία και η φωτογραφία της Nadya Suleman έκανε το γύρο του κόσμου το 2009, όταν έφερε στον κόσμο οκτάδυμα. Έχοντας ήδη έξι παιδιά, η γυναίκα των δεκατεσσάρων πλέον παιδιών μιλά σήμερα για το πώς επέστρεψε στο βάρος που είχε πριν γεννήσει τα οκτάδυμα αφού έχασε περισσότερα από… 63 κιλά!




Τα οκτάδυμα είναι πλέον τριών και η Nadya είναι περίπου όπως ήταν πριν από τρία χρόνια. Ποζάροντας γυμνή για βρετανικό περιοδικό, η νεαρή γυναίκα μιλά με περηφάνια για τη ζωή της, λέγοντας πως είναι πολύ καλή μητέρα και πως τραβά πάρα πολύ την προσοχή των ανδρών. 



«Τα παιδιά έχουν πειθαρχία και κανόνες και τρώνε μόνο υγιεινές τροφές, δεν ξέρουν τι θα πει γλυκό», λέει, «έχω κάνει πολύ καλή δουλειά μαζί τους». 



Η Nadya λέει πως δεν έχει κάνει σχέση εδώ και 13 χρόνια και πως όλα τα παιδιά της προέρχονται από δωρητή σπέρματος, καθώς εκείνη απλά δεν έχει χρόνο για ένα άνδρα…

«Τραβώ πολύ την προσοχή των ανδρών αλλά δεν πρόκειται να βγω ραντεβού μέχρι τα οκτάδυμα να γίνουν 18, ζω γι’ αυτά», λέει. «Ξέρω πως σε πολλές γυναίκες αρέσει η ανδρική προσοχή αλλά εγώ βγαίνω ντυμένη πρόχειρα και άβαφη,
φοράω περούκα ακόμα και ψεύτικη κοιλιά εγκυμοσύνης για να τους απωθήσω».

Η επιστροφή της στην προ οκταδύμων σιλουέτα είναι πραγματικά εντυπωσιακή. «Μάζεψα σαν λάστιχο, δεν ξέρω πώς έγινε, τρώω σαν άλογο, δεν μετράω τις θερμίδες».

Το βάρος της στην εγκυμοσύνη αυξήθηκε κατά… έναν ολόκληρο άνθρωπο, δηλαδή 63 κιλά. 



Δύο μήνες μετά τη γέννα είχε ήδη χάσει πολύ βάρος και σήμερα η 36χρονη έχει ένα φυσιολογικό σώμα.

Μπορεί να μην την απασχολούν τα σημάδια στην κοιλιά της αλλά, όπως λέει, άρχισε να ασκείται λίγο μετά τη γέννα και μετά έγινε φανατική της γυμναστικής, κάνοντας προπόνηση ακόμα και μέσα στη νύχτα, όταν μία φίλη της κρατούσε τα παιδιά.

«Δεν πίστεψα ποτέ στις δίαιτες, απλά τρώω υγιεινά. Τρώω δεκαπέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα!. Τρέχω σαράντα μίλια την εβδομάδα, όταν η μαμά μου ή κάποιος φίλος μπορεί να κάνει μπέιμπι σίτινγκ, μερικές φορές έρχεται μαζί μου και ο μεγάλος μου γιος», λέει.

Η Nadya δεν αποκλείει μία ερωτική σχέση στο μέλλον. «Αλλά τώρα, όταν οι άνδρες με κοιτούν εγώ κοιτάω αλλού και καταλαβαίνουν πως πρέπει να κρατηθούν μακριά. Ξέρω πως είμαι όμορφη, δεν χρειάζομαι έναν άνδρα να μου το πει αυτό», καταλήγει.

newsbeast

Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΟΔΑ


 ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ  ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,ΕΞΟΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ,ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΚΟΥΠΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΞΗ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΞΟΔΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΡΟΗΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΧΡΟΝΙΑ (ΛΕΠΡΑ ΨΩΡΑ Κ.Λ.Π)ΑΛΛΑ ΚΑΙΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΑΛΛΩΝ ΟΠΩΣ ΕΗΤΖ ΦΥΜΑΤΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ.ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΚΑΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΕ ΟΣΟΙ ΣΥΛΑΜΒΑΝΟΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ.ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΝΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΛΗΦΘΕΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΛΑΘΕΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ.

ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΦΥΛΑΚΗ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΦΥΛΑΚΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΣΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΦΑΣΟΝ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΦΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΓΙΑΤΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΑΝΤΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.ΕΤΣΙ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΟΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΜΕΓΑΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ (ΕΥΚΟΛΟ Μ ΕΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ)ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΗΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΘΑ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ.


ΟΙ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΠΟΣΟ 8-10  ΕΥΡΩ  ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΔΑ ΕΧΟΥΝ Π.Χ ΤΣΙΓΑΡΑ  ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ,ΑΦΟΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΩΡΟ 1000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΝΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝ ΞΑΝΑΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΥΛΑΚΗ 10 ΧΡΟΝΙΑ.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 7000 ΑΛΟΔΑΠΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΣΥΝΟΛΟ 12,000 ΔΙΟΓΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΟΛΩΝ.ΑΥΤΟΙ ΟΙ 7000 ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΙΚΗ "ΜΑΓΙΑ" ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 30.000 ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΦΥΛΑΚΕΣ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΦΥΛΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ Η ΑΡΘΡΟΑ ΕΙΣΡΟΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΘΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ.

ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΨΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΜΟΡΑΓΟΝ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ  ΠΟΥΘΕΝΑ.

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΗΛΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΗ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠ ΟΨΙΝ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ ΝΤΕ ΚΑΛΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΤΩΝ,ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΟ ΕΠΙΛΥΣΗΣ ΕΝΟΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ (ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ)


ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΩ ΤΟ ΟΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ.






Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΡΟΙΚΑ (ΤΟΜΣΕΝ),ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΧΑΖΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ











Ηρθαν οι πουτανες της τροικας και βρεθηκαν με τις αλλες εδω και τι ειπαν?Μαλακα ελληνα δουλευε και μη μιλας.Και ο μαλακας ο ελληνας δουλευει και δε μιλαει,γιατι φοβαται μην τον διωξουν και δεν εχει δουλεια.Ναι μπορει να δεχτω αυτο αλλα οταν εχεις να κανης με κλεφτες εργοδοτες δεν υποχωρεις τους κανεις μηνυση και αγωγη και καταγγελιες στο φουλ.Γιατι δε μπορει  μαλακα ελληνα να δουλευεις και να περιμενεις τη συνταξη της μανας του πατερα και της γιαγιας για να ταισης τα παιδια να πληρωσης το νοικι και το φως.Και καθεσαι και δουλευεις και ο εργοδοτης σου ο κλεφταρας σε δουλευει και δε σε πληρωνει για μηνες.Δηλαδη εσυ μαλακα ελληνα δουλευεις για να πληρωνει ο κλεφτης εργοδοτης  τις υποχρεωσεις του και παιρνεις δανεικα για να ζησης επειδη το λαμογιο δε σε πληρωνει.ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΑΛΑ ΕΛΛΗΝΑ.Αυτο ειπε σημερα η λουγκρα ο τομσεν ουσιαστικα,και απο κοντα τα εγχωρια λαμογια να λενε οτι πρεπει οι μισθοι του ιδιωτικου τομεα να μειωθουν κατα 10% για να επελθει ισσοροπια στην αγορα.Ποια ισσοροπια ρε λαμογια θα επελθει οταν ο αλλος δεν εχει λεφτα να ψωνισει να φαη αλλα μονο να πληρωνει τους γαμημενους τους φορους που επιβαλει καθε φορα αυτη η ξεφωνημενη λουγκρα ο τομσεν μαζι με σας ρε ξευτυλες.Αφου ο μαλακας ο εργαζομενος δε σας εχει πλακωσει στα μπουνιδια και στις κλωτσιες καλα κανετε εσεις ρε λωποδυτες και ζητατε και ζητατε και ζητατε.Και οι πολιτικαντηδες που σε λιγες μερες θαρθουν παλι με μηνυματα με γραματα και τηλεφωνα και θα ζητανε να τους  ψηφισουμε,και θα τρεξη μια μεγαλη πλιεοψηφια ελληνων να ξαναψηφισει ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ μπας και δεν παρουν αυτοδυναμια και δεν αποτελειωσουν το θεαρεστο εργο τους.Αλλα οταν βλεπεις τον ελληναρα να τρεχει απο το πρωι να αγοραση το IPAD3 Η ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ τι καλο να περιμενεις απο αυτον τον ελληναρα?Που μαλιστα απογοητευτηκε που δεν βρηκε και το παραγγειλε.Θα φας ρε ελληναρα αυτο το μπιχλιμπιδι στο τελος γιατι ε ενα χρονο απο σημερα δε θαχης ρε μαλακα ψωμι,ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΠΛΑΚΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΧΩΝΟΝΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΗ Η ΛΟΥΓΚΡΑ Ο ΤΟΜΣΕΝ.

ΕΝΑ ΓΡΑΜΑ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥ.ΑΠΑΙΧΤΟΟΟΟΟΟ


Το καλύτερο γράμμα χωρισμένου!

Αγαπημένη μου Άννα,
Ξέρω πως ο σύμβουλος γάμου είπε να μην επικοινωνήσουμε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα ανάμεσά μας, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Τη μέρα που έφυγες, ορκίστηκα να μην σου ξαναμιλήσω ποτέ, μα αυτά ήταν απλώς τα λόγια του μικρού, πληγωμένου παιδιού μέσα μου.

Ωστόσο, σίγουρα δεν ήθελα να έρθω πρώτος σε επαφή μαζί σου. Στις φαντασιώσεις μου, εσύ ήσουν αυτή που σερνόταν πίσω σε μένα. Μάλλον αυτό χρειαζόταν η περηφάνια μου. Τώρα, όμως, βλέπω πως αυτή η περηφάνια μου κόστισε πολλά. Βαρέθηκα να προσποιούμαι πως δεν μου λείπεις. Δεν με πειράζει να ρίξω τα μούτρα μου, δεν με νοιάζει ποιος θα κάνει το πρώτο βήμα, αρκεί να συμβεί. Ίσως ήρθε η ώρα να αφήσουμε τις καρδιές μας να μιλήσουν όσο και ο πόνος μας. Και να τι μου λέει η καρδιά μου: «Δεν υπάρχει καμιά σαν εσένα, Άννα. Σε γυρεύω στα μάτια και τα στήθη κάθε γυναίκας που βλέπω, αλλά καμιά δεν είναι εσύ. Ούτε κατά διάνοια.»

Πριν δυο βδομάδες, γνώρισα μια κοπέλα στο Φλαμίνγκος και την έφερα σπίτι. Δεν το λέω για να σε πληγώσω, απλώς για να δείξω το απύθμενο βάθος της απελπισίας μου. Ήταν νέα, ίσως 19 χρονών, με ένα από εκείνα τα τέλεια κορμιά που μόνο η νιότη, και ίσως χρόνια προπόνησης στο πατινάζ, μπορούν να χαρίσουν. Μιλάω για το τέλειο κορμί. Βυζι@ απίστευτα και ένας κ*λος που δεν το έβαζε κάτω με τίποτα. Το όνειρο του κάθε άντρα, ε; Ενώ καθόμουν στον καναπέ και μου έπαιρνε πίπ@ αυτή η μουν@ρ@, σκέφτηκα: «Κοίτα τι πράγματα θεωρούμε σημαντικά στη ζωή. Είναι όλα τόσο επιφανειακά. Τι σημαίνει αλήθεια ένα τέλειο σώμα; Την κάνει, μήπως, καλύτερη στο κρεβάτι;» Σ' αυτήν την περίπτωση ναι, βέβαια, αλλά καταλαβαίνεις τι εννοώ. «Την κάνει καλύτερο άνθρωπο; Έχει καλύτερη καρδιά από την μετρίως ελκυστική Άννα μου; Πολύ αμφιβάλλω.» Και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ αυτό. Δεν ξέρω τι να πω, ίσως είναι που μεγαλώνω λίγο. Αργότερα, αφού την είχα φιλοδωρήσει με μισό λίτρο σπέρμ@, έπιασα πάλι τον εαυτό μου να σκέφτεται: «Γιατί νιώθω τόσο στραγγισμένος και άδειος;» Δεν ήταν η τέλεια τεχνική της, ούτε η πρόστυχη, ξεδιάντροπη πείνα της, μα κάτι άλλο. Ήταν ένα επίμονο αίσθημα απώλειας. Γιατί ένιωθα τόσο ατελής; Και τότε μου ήρθε: Δεν ήταν το ίδιο γιατί δεν ήσουν εκεί για να βλέπεις. Καταλαβαίνεις; Τίποτα δεν είναι ίδιο χωρίς εσένα. Θεέ μου, Άννα, τρελαίνομαι χωρίς εσένα. Και, ότι και αν κάνω, απλώς μου θυμίζει εσένα.

Θυμάσαι την Χριστίνα, την ανύπαντρη μητέρα που γνωρίσαμε πέρυσι; Ε, πέρασε την περασμένη βδομάδα από δω με ένα ταψί λαζάνια. Φαντάστηκε, λέει, πως δεν τρώω καλά χωρίς γυναίκα στο σπίτι. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε εκείνη τη στιγμή, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα. Τέλος πάντων, πίνουμε λίγο κρασί και, λίγο αργότερα, την πηδ@ω στην παλιά μας κρεβατοκάμαρα. Και η κ@ριόλ@ είναι αχόρταγη στο κρεβάτι. Μου τα δίνει όλα, σαν μια αληθινή γυναίκα που δεν έχει ζήτημα με το βάρος της ή την καριέρα της, ή με το αν μας ακούνε τα παιδιά. Και τότε εκείνη βλέπει τον καθρέφτη πάνω στην παλιά τουαλέτα της μητέρας σου. Τον ακουμπάει στο πάτωμα, και πηδιόμαστε από πάνω του, για να κοιταζόμαστε. Κι αυτό με γεμίζει κ@ύλ@, αλλά και θλίψη, γιατί λέω: «Γιατί δεν έβαλε ποτέ η Άννα τον καθρέφτη στο πάτωμα; Τόσα χρόνια, ποτέ δεν τον χρησιμοποιήσαμε στο ερωτικό μας παιχνίδι.»

Το Σάββατο, πέρασε και η αδερφή σου για να μου φέρει την δικαστική εντολή περιοριστικών μέτρων. Βέβαια, η Βίκυ είναι ακόμη παιδί, μα σκέφτεται πολύ ώριμα, και με βοήθησε πολύ σ' αυτή τη δύσκολη στιγμή. Με συμβούλεψε πολύ για σένα, και για τις γυναίκες γενικά. Προσπαθεί να μας τα ξαναφτιάξει. Άννα, αλήθεια προσπαθεί. Πίνουμε λοιπόν σφηνάκια κάνοντας ένα ζεστό αφρόλουτρο, και μιλάμε για καλύτερες μέρες. Κοιτάζω αυτή την κοπέλα με το ίδιο DNA με σένα και το μόνο που σκέφτομαι είναι πόσο μοιάζει με σένα όταν και εσύ ήσουν 19. Και αυτό με κάνει να κλάψω, σχεδόν. Και τότε μας προκύπτει η Βίκι να γουστάρει το γ@μήσι από τον κ*λο, και αυτό με κάνει να σκεφτώ πόσες φορές σε πίεσα να το δοκιμάσεις, και πόσο αυτό ενίσχυσε την αποξένωσή μας.

Βλέπεις όμως ότι ακόμη και τότε, τη στιγμή που σπρώχνω μέσα στο σφιχτό ρο***κι της αδερφούλας σου, το μόνο που κάνω είναι να σε σκέφτομαι; Είναι αλήθεια, Άννα. Και αν ψάξεις στην καρδιά σου, θα δεις πως και εσύ το ξέρεις. Δεν νομίζεις πως μπορούμε να τα ξαναβρούμε; Να σβήσουμε όλες μας τις διαφορές και να αρχίσουμε από την αρχή; Εγώ νομίζω πως ναι. Αν νιώθεις το ίδιο, σε παρακαλώ, σε θερμοπαρακαλώ, να μου το πεις. Ειδάλλως, μπορείς να μου πεις πού είναι το γαμημένο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης;

Με αγάπη,
Μήτσος

από την ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

 

ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.ΝΑ ΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ.


Μπαλάκι η «βόμβα» του 1 εκατ. μεταναστών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ στα ΝΕΑ: Στέλιος Βραδέλης
Αγώνας δρόμου για να μη χαθούν τα 250 εκατ. ευρώ της Ευρωπαϊκής Ενωσης
Καβγάς ξέσπασε με την ανακοίνωση της πρόθεσης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να δημιουργήσει κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών σε όλες τις περιφέρειες της χώρας. Την ώρα που η λαθρομετανάστευση αποτελεί βόμβα για τον κοινωνικό ιστό τόσο τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες μεγάλες πόλεις, οι περιφερειάρχες άρχισαν το παιχνίδι της κολοκυθιάς: «γιατί να έρθουν εδώ και να μην πάνε αλλού;». 

Μπροστά στην αρνητική αντίδραση των περισσότερων περιφερειαρχών, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε διορία μιας εβδομάδας προκειμένου να κάνουν τις προτάσεις τους, διαφορετικά όπως δήλωσε το ζήτημα της χωροθέτησης τριών χώρων κράτησης ανά περιφέρεια θα διευθετηθεί με νομοθετική ρύθμιση. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα, ακόμη κι αν ξεπεραστούν οι αντιδράσεις, αποτελούν τόσο το κόστος κατασκευής όσο και το κόστος λειτουργίας αυτών των κέντρων. Οπως εκτιμάται, απαιτούνται πάνω από 250 εκατ. ευρώ και, σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, θα εξασφαλισθούν από ευρωπαϊκούς πόρους.
«Αφού η Αθήνα αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση, τότε για ποιο λόγο δεν ξεκινάτε τη λειτουργία των κέντρων κράτησης από το Λεκανοπέδιο. Με τον τρόπο αυτό το κράτος θα εξοικονομήσει και πολλά χρήματα που θα ξοδευτούν στις μεταγωγές των κρατουμένων στην επαρχία» ήταν η απάντηση πολλών περιφερειαρχών, από τους οποίους ζητήθηκε συναίνεση για τη δημιουργία των χώρων. Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός πρότεινε να δημιουργηθεί στην Αττική ο πρώτος πιλοτικός χώρος, ώστε να πεισθούν και οι τοπικές κοινωνίες στην περιφέρεια για την αποτελεσματικότητα του μέτρου. Ζήτησε ωστόσο από τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην επόμενη σύσκεψη να συμμετάσχουν και όλοι οι συναρμόδιοι υπουργοί διότι, όπως επεσήμανε, «είναι σίγουρο πως θα προκύψουν πολλά προβλήματα τα οποία θα πρέπει να λυθούν εξ αρχής».
Εντονα αρνητική στάση κράτησε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ενώ ο αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Ευθύμης Φωτόπουλος επισήμανε ότι η περιφέρεια δεν πρόκειται να σταθεί απέναντι στη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Επιφυλακτικός ήταν και ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Κατσιφάρας, ο οποίος είχε αντιδράσει πέρυσι στο σχέδιο που είχε εξαγγείλει ο Χρήστος Παπουτσής και προέβλεπε ίδρυση χώρου κράτησης στο Στανό Αιτωλοακαρνανίας.
Η ΑΠΕΙΛΗ. «Τα κέντρα θα λειτουργήσουν παρά τις όποιες αντιδράσεις», υποστήριξε ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης, ο οποίος, προειδοποίησε πως το σχέδιο θα προχωρήσει με αποφάσεις που θα ληφθούν σε κεντρικό επίπεδο εάν δεν υποδειχθούν οι κατάλληλοι χώροι από τους περιφερειάρχες.
Ο υπουργός επισήμανε ότι θα υπάρξουν ανταποδοτικά οικονομικά οφέλη για τις τοπικές κοινωνίες από τη λειτουργία των κέντρων, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των οποίων θα δημιουργηθεί από ένα επιπλέον αστυνομικό τμήμα με δύναμη 150 ανδρών που θα τοποθετούνται με κριτήρια και την εντοπιότητα. Σε κάθε κεντρο υπολογίζεται πως θα χρειαστεί να απασχοληθούν επιπλέον 250 άτομα για διαφορετικές εργασίες, ενώ 70 από αυτούς θα αποτελούν τη δύναμη εσωτερικής φύλαξης του χώρου που θα ανατεθεί σε ιδιωτικές εταιρείες φύλαξης.
Σύμφωνα μάλιστα με το υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου, η τοπική οικονομία όπου θα δημιουργηθεί το κεντρο κράτησης θα τονωθεί κατά 600.000 ευρώ κάθε μήνα δεδομένου ότι το κόστος συντήρησης ανά κρατούμενο είναι περίπου 20 ευρώ ημερησίως.
Με τα δεδομένα αυτά, το κόστος λειτουργίας του κάθε κέντρου θα ανέρχεται ετησίως στα 7,5 εκατ. ευρώ χωρίς να υπολογίζεται σε αυτό το κόστος κατασκευής τους που θα πρέπει να πληρούν συγκεκριμένα στάνταρ ποιότητας ύστερα από οδηγίες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Επικριτικός όμως στις εξαγγελίες Χρυσοχοΐδη ήταν ο προκάτοχός του Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος υποστήριξε ότι «στο πρόγραμμα που συμφωνήσαμε με την επίτροπο κ. Malmstrom δεν προέβλεπε στρατόπεδα της αστυνομίας για τη συγκέντρωση των μεταναστών».

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΤΟΦΑΓΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ


Του ανέθεσε ειδική αποστολή ο Σαμαράς για την προεκλογική περίοδο. Ο Άδωνις μέχρι σήμερα δεν είχε κάποιο ρόλο στο κόμμα της ΝΔ αφού πλέον δεν είναι ούτε υπουργός αλλά ούτε καν και βουλευτής.
Η πρώτη εντολή ήρθε κατευθείαν απο ψηλά. "Ρίξε λάσπη στον Καμμένο!".... 

Είδαν τα ποσοστά των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη Συγγρού και ετοιμάζουν ολομέτωπη επίθεση λάσπης απο πολλά στελέχη με πρωτοστάτη τον Άδωνι Γεωργιάδη. Το παράδοξο στην απόφαση της Συγγρού είναι οτι συμβουλεύουν τα στελέχη της ΝΔ να μην φτάνουν στα άκρα την αντιπαράθεση τους με το ΠΑΣΟΚ, αφού η απόφαση για συγκυβέρνηση μετά τις εκλογές είναι οριστική. 

ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΩΝ.ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΑΕΡΙΖΕΤΑΙ.

Διαβασα καπου οτι στο διαγωνισμο για τα πετρελαια δεχτηκαν και τουρκικες εταιρειες.Δηλαδη ο παπαδημος ο φυτευτος πρωθυπουργος το πρωην τσιρακι της λημαν μπραδερς και της ΕΚΤ θελει να ξεπουλησει και υποδουλωσει την ελλαδα για τα καλα στους επι 400 χρονια δυναστες της.Ηθελα να ξερω αυτο το χαιβανι ο πολυς σαμαρας με τα ζαπεια 1 και 2 που αμολαγε κορωνες τι διαολο ηπιε ξαφνικα και εγινε κοτα λυρατη?Καλα για τον μεγα κωλοτουμπα καρατζαφυρερ δε συζηταμε αυτος την κωλοτουμπα την εχει κανει εθνικο σπορ.Αλλα ρε ξευτυλα παπα μητρα που κυβερνας ενα κρατος εσυ παιδια δεν εχεις και κοντινους συγγενεις?Η νομιζεις ρε οτι οι νεοταξιτες που με τοση προσοχη ακους τα προσταγματα τους οταν δε θα σε εχουν αναγκη και θαχης εκπληρωσει το σκοπο για τον οποιον σε τοποθετησαν εκει θα ε υπολογισουν εσενα η την οικογενεια σου? Σα στημενη λεμονοκουπα θα σε πεταξουν ρε κακομοιρη αλλα θα ειναι αργα για μετανοια.πουληατε ρε αχρηστοι πολιτικοι τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εν μια νυκτι ανοιξατε τα συνορα και κανατε ξεφραγγο αμπελι την ελλαδα και την αθηνα χωνευτηρι του καθε κλεφτη φονια νταβαντζη,και θαρθειτε μετα ενα μηνα να ζητησετε την ψηφο του κοσμου?Και γιατι να σας ψηφισσει ρε σιχαμερα σκουληκια ο κοσμος?για να αποτελειωσετε το θεαρεστο εργο ξεπουληματος της ελλαδας?Μπορει να λαμογια ο ελληνας να αργει να ξεσηκωθει αλλα οταν το κανει τοτε και τα βραχια της πειραικης τρεμουν την οργη του,ποσο μαλλον εσεις τα ανθρωπαρια της λαμογιας ψευτιας λοβιτουρας.Εμπρος λοιπον τρεξτε να μπασετε τον τουρκαλα μεσα στην ελλαδα,πουλατε το σκορπιο,δωστε του φυσσικο αεριο και πετρελαια και μαλιστα στο ιονιο,πουλησστε του και τα ακινητα του δημοσιου και στο τελος στηστε του και κ@λο να ευχαριστηθειτε,γιατι εμεις αποκλειεται να του στηθουμε.Ποσο ξευτυλες θα γινετε ρε ακομα για μια καρεκλα στη βουλη ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ.

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

ΛΑΓΚΑΡΝΤ Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΑΜΗΣΙΑ


ΛΑΓΚΑΡΝΤ Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΛΕΟΝ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.ΤΗΝ ΤΡΩΕΙ Η ΑΓΑΜΗΣΙΑ

Η ΠΛΕΟΝ ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ  ΠΟΥ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΤΟΥΖΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΡΑ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΗ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΚΑΛΑ ΔΕ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙ ΤΗΣ ΞΕΚΩΛΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΔΕ ΓΑΜΙΟΥΝΤΕ ΑΛΛΑ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΝ?


Κριστίν Λαγκάρντ: να διαλυθεί η παιδεία και η υγεία στην Ελλάδα

ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΓΛΑΝΤΕΣ;;; 

Νέα εντολή Λαγκάρντ...Να διαλυθεί η ΠΑΙΔΕΙΑ και η ΥΓΕΙΑ για να "ορθοποδήσει" η χώρα...

Στην οικονομική κρίση, που ταλανίζει την ευρωζώνη γενικότερα και την Ελλάδα ειδικότερα, αναφέρθηκε η Κριστίν Λαγκάρντ, σε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ABC 7.30 Report, υπογραμμίζοντας ότι «για να επανέλθει η χώρα στον δρόμο της ανάπτυξης, είναι απαραίτητο να εφαρμοστούν επώδυνα μέτρα, με τη μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη τόσο σε κυβερνητικό και κοινοβουλευτικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό». 

Με άλλα λόγια, όπως είπε, απαιτείται «πολιτική και κοινωνική αποδοχή, στήριξη των εφαρμοζόμενων μέτρων, προκειμένου να καταστεί η χώρα πιο ευέλικτη και ανταγωνιστική, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για ανάπτυξη και να προκύψουν νέες θέσεις εργασίας, αλλά και συνειδητή στάση εκ μέρους των ιθυνόντων να βάλουν σε μία τάξη τα δημόσια οικονομικά». 

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου «πώς αναμένετε ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας με τον κατώτατο μισθό να μειώνεται 22%, συνακόλουθα να μειώνεται η ζήτηση και συνεπώς να μειώνονται οι εισφορές και τα έσοδα για το κράτος», η κ. Λαγκάρντ απαντά ότι «υπάρχουν μεγάλα περιθώρια ακόμα για ...αύξηση των εσόδων του κράτους από την είσπραξη φόρων (σ.σ. πάταξη φοροδιαφυγής)», ενώ, σε σύγκριση με τον κατώτατο μισθό άλλων ευρωπαϊκών χωρών, αναφέρει ότι στην Ελλάδα «είναι μεγαλύτερος κατά 50% απ' ό,τι στην Πορτογαλία, 17% απ' ό,τι στην Ισπανία και πολλαπλάσιος απ' ό,τι σε άλλες χώρες όπως η Κροατία», καταλήγοντας ότι η λύση βρίσκεται στην «ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας». 

Σε άλλο σημείο που ο δημοσιογράφος εκφράζει την ανησυχία για «εκδήλωση σοβαρών κοινωνικών αναταραχών με την επιπλέον μείωση του κατώτατου μισθού και την περικοπή δαπανών στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και της παιδείας», η κ. Λαγκάρντ εξηγεί ότι «είναι απαραίτητο να καταλάβουν όλοι και να αποδεχθούν τις θυσίες που πρέπει να γίνουν, για να ορθοποδήσει η χώρα και να μπορεί στο μέλλον να απεξαρτηθεί από την οικονομική συνδρομή των ευρωπαίων εταίρων και του ΔΝΤ». 

Σε ερώτηση εάν θα ήταν πιο απλό να είχε η Ελλάδα το δικό της νόμισμα, την αξία του οποίου θα υποτιμούσε, ώστε να βγει από την κρίση, η επικεφαλής του ΔΝΤ εξηγεί ότι«όπως και στην περίπτωση της Ιρλανδίας και της Πορτογαλίας, μπορούν οι χώρες να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους και να προχωρήσουν σε υποτίμηση, τρόπον τινά, με το να μειώσουν το εργασιακό κόστος». 

Σχολιάζει, επίσης ότι το ευρώ σε σύγκριση με το δολάριο αποτελεί «δυνατό νόμισμα και η ευρωζώνη ισχυροποιείται διαρκώς μέσω της θέσπισης νέων κανονισμών και δομών», ενώ στο θέμα της «έλλειψης εμπιστοσύνης και πολιτικής βούλησης στην ΕΕ, ως βασική αιτία της παρούσας δεινής οικονομικής κατάστασης», αναφέρει ότι «πολιτική βούληση και αντιμετώπιση των οικονομικών προκλήσεων θα πρέπει να βρίσκονται σε απόλυτο συγχρονισμό». 

Τέλος, αναφερόμενη την οικονομική κατάσταση της Αυστραλίας χαρακτηρίζει «ευλογία» τα αυστραλιανά οικονομικά νούμερα, τα «χαμηλότατα επίπεδα ανεργίας» και τις προβλέψεις για την ανάπτυξη για το 2012, ενώ αναφέρει ότι εφόσον θεσμοθετηθεί το απαραίτητο τείχος "πυροπροστασίας" ενάντια στην κρίση εκ μέρους των εμπλεκομένων κρατών, το ΔΝΤ «δεν χρειάζεται επιπλέον οικονομική ενίσχυση για να ανταποκριθεί στις τρέχουσες απαιτήσεις και ανάγκες δανεισμού» δηλώνοντας «ιδιαίτερα αισιόδοξη για το μέλλον».

Πηγή:Λαλεί Πουλί

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ