ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Σάββατο 7 Απριλίου 2012

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ?


3:45 μμ. Όλα τα βίντεο (μέχρι στιγμής) από την άφιξη και μέχρι πριν από λίγο.












3:45 μμ. Όλα τα βίντεο (μέχρι στιγμής) από την άφιξη και μέχρι πριν από λίγο. Categories: Ετικέτες ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΗ,

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΝΕΟΙΔΡΥΘΕΝ ΚΟΜΑ






Ήταν πολλοί,ήταν ανεξάρτητοι,ήταν Έλληνες κι έδωσαν το παρών στοναγιασμό που έγινε στα κεντρικά γραφεία του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙΕΛΛΗΝΕΣ.

Ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος στον χαιρετισμό του τόνισεότι ξεκίνησε η πορεία για τον δύσκολο αλλά νικηφόρο αγώνα.

Ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεργασίας με αυτούςπου πρόδωσαν την πατρίδα.

Και πρόσθεσε:

"Ξεκινάμε περιοδείες με λεωφορείο σε όλη την Ελλάδα.ΕμείςΜΠΟΡΟΥΜΕ να περπατήσουμε σε κάθε πόλη και σε κάθεχωριό.Θέλουμε να πλησιάσουμε όσους δεν μας έχουν ακούσει μέχριτώρα.Πρέπει να φτάσουμε στην κάθε οικογένειανα τους πούμε τη λύσηπου θα δώσουμε και εξασφαλίζει το αύριο της πατρίδας".

"Η Ελλάδα είναι ο στόχος της νέας τάξης πραγμάτων.Μας συνάντησανστον Β΄ παγκόσμιο πόλεμο και αναχαιτίσαμε το παντοδύναμο ΓΡάιχ.Τους καθυστερήσαμε και κάναμε ελεύθερη την Ευρώπη.Σήμεραξαναήλθαν με οικονομικούς δολοφόνους και προσπάθησαν να κάνουντους Έλληνες να ντρέπονται.Δεν συμβιβαζόμαστε με τη νέα τάξηπραγμάτων".

"Κάναμε τον αγιασμό όπως ορίζουν τα έθιμα του τόπου και σήμερααποκτήσαμε κοινοβουλευτική ομάδα.Θα έχουμε πλέον λόγο στοΚοινοβούλιο εκεί όπου η συγκυβέρνηση μας απαγόρευσε να μιλάμε".

"Το πρωί της Τετάρτης θα βγει σε δημόσια διαβούλευση το κυβερνητικοπρόγραμμα μας που θα είναι και η Εθνική μας αντιπρόταση.Θα δείξουμετι θα κάνουμε την πρώτη μέρα,τον πρώτο μήνα,την πρώτη τετραετία καιθα δείξουμε πώς θα απαλλαγούμε από τον άξονα κατοχής τωντραπεζιτών".

"Οι υποψήφιοι προκύπτουν από δημόσια διαβούλευση.Δεν δεχόμαστετους εκλεκτούς των προμηθευτών του δημοσίου.Έχουμε μαζί μαςάνεργους νέους,συνταξιούχους,επιστήμονες που δεν βρίσκουνδουλειά,πολύτεκνους".

Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ


Νέο ΣΟΚ στην Β΄ Αθήνας. ΝΔ 14,7%, ΠΑΣΟΚ 10,2%. Θρίαμβος Καμμένου. ΛΑΟΣ εκτός Βουλής!!!

Αναρτήθηκε από τον/την Εξουσία στο Απριλίου 1, 2012
Νέο σοκ για τα κόμματα του μνημονίου (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ).
Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Rass για το ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, στην Β΄ εκλογική περιφέρεια της Αθήνας, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει 14,7% και ακολουθούν ΠΑΣΟΚ 10,2%, ΔΗΜ.ΑΡ 10,1%, ΚΚΕ 10% ΣΥΡΙΖΑ 9,8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες 9,4%, Οικολόγοι 4,6%, Χρυσή Αυγή 3,7% Δημοκρατική Συμμαχία 2,5% και ΛΑΟΣ 1,4%.
Από την έρευνα αυτή διαπιστώνεται ότι ο ΛΑΟΣ μάλλον μένει οριστικά εκτός Βουλής, ενώ ο Καμμένος απειλεί να ξεπεράσει το «όλον ΠΑΣΟΚ». Και να σκεφτεί κανείς ότι δεν άρχισαν ακόμα και οι απολύσεις των δημοσίων υπαλλήλων, κάτι που κρατάνε με νύχια και με δόντια, τουλάχιστον για να περάσουν πρώτα οι εκλογές.  
Πέτρος Χασάπης

Η ΔΕΞΙΑ ΠΕΘΑΝΕ.ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ


ΑΝΕΛΕΗΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΝΔ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Ρεπορτάζ : Άρης Ραβανός
(από το Βήμα της Κυριακής)
Με... λασποπόλεμο στο Διαδίκτυο και στην αρένα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (Facebook και Twitter) μαίνεται ο πόλεμος ΝΔ και Ανεξάρτητων Ελλήνων, σε μια χρονική στιγμή που η «γαλάζια» βάση είναι αποσυσπειρωμένη και...
διαμορφώνονται συνθήκες απενοχοποίησης της ψήφου στον κ. Π. Καμμένο. Η δημοσκοπική και πολιτική πίεση που ασκεί ο κ. Καμμένος έχει σημάνει συναγερμό στο σύστημα εξουσίας της ΝΔ και η εντολή είναι: «εξαφανίστε τον», αν και υπάρχουν και διαφορετικές εισηγήσεις ώστε να μην τον αναγάγουν σε βασικό αντίπαλο. Παρά το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς μίλησε για «κομματίδια» που δεν έχουν αρχές, ιδεολογία και πρόγραμμα, στη ΝΔ λένε ότι είναι πρόβλημα η δυναμική που αναπτύσσει το κόμμα Καμμένου. Ως εκ τούτου ενεργοποιήθηκαν ετερόκλητες δυνάμεις στη ΝΔ και ήδη στη... λασπομαχία πρωταγωνιστούν και στενοί συνεργάτες του κ. Σαμαρά, όπως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου κ. Γ. Μουρούτης.

Οι επιτελείς του κ. Σαμαρά μιλούν για στοχευμένο κατακερματισμό της Κεντροδεξιάς και λένε ότι μοναδικός στόχος του κόμματος Καμμένου είναι να μην κυβερνήσει η ΝΔ. Η κριτική είναι σκληρή: πρόκειται για ανεύθυνο μόρφωμα, με παρωχημένο, λαϊκίστικο λόγο, που μιλά με γενικότητες και κοινότοπα συνθήματα.

Ο πόλεμος είναι ανελέητος και εσχάτως επιστρατεύτηκαν και στελέχη της λαϊκής Δεξιάς στη Β' Αθηνών. Στη μάχη μπήκαν με ενεργό ρόλο οι κκ. Γερ. Γιακουμάτος και Αδ. Γεωργιάδης (μίλησε για «καραγκιόζηδες»), ενώ ως και ο πρώην βουλευτής κ. Απ. Ανδρεουλάκος (σκληρός δεξιός με απήχηση και στο φιλοβασιλικό ακροατήριο) ανακλήθηκε από την... πολιτική εφεδρεία για να είναι υποψήφιος. Αντίθετα άλλοι, όπως ο κ. Μ. Χαρακόπουλος, επιλέγουν την πολιτική κριτική θυμίζοντας ότι ο κ. Καμμένος ήταν υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή και τότε δεν μιλούσε.

Για «ντόπερμαν» που έχουν χάσει τον έλεγχο και είναι σε πανικό μιλά ο κ. Ι. Μανώλης, βασικός σύμμαχος του κ. Καμμένου, για να απαντήσει ο κ. Γιακουμάτος: «Τέτοια φίδια έτρεφε στον κόρφο της η ΝΔ. Γι' αυτό έφθασε εδώ που έφθασε».

Ως και την περίοδο του Χρηματιστηρίου χρησιμοποίησαν ως όπλο κατά του κ. Καμμένου, λέγοντας ότι κέρδισε πολλά, για να απαντήσει ο ίδιος: «Οι συγκυβερνώντες ΠαΣοΚ - Σαμαράς άνοιξαν τις μαύρες σακούλες της Siemens για να αντιμετωπίσουν με λάσπη το τσουνάμι που θα σαρώσει τους υπηρέτες του μνημονίου».

Σε πολλά ηγετικά στελέχη της ΝΔ το άγχος αρχίζει και μεταβάλλεται σε φόβο υπερκάλυψης του δεξιού λόγου από τον «λαϊκιστή», κατά συνεργάτες του κ. Σαμαρά, κ. Καμμένο, ο οποίος όμως έχει τη δυνατότητα να απευθύνεται με άνεση στα λαϊκά κυρίως στρώματα των αστικών περιοχών που έχουν πληγεί από το μνημόνιο.

«Η διαπλοκή πήρε το όπλο της! Το δίδυμο Βενιζέλου - Καμμένου δεν θέλει αυτοδύναμη τη ΝΔ. Απροκάλυπτα ο κ. Καμμένος με θράσος ταυτίζει την παράταξή μας με το καταστροφικό ΠαΣοΚ» αντεπιτίθεται ο κ. Μουρούτης, ανεβάζοντας αντιπολιτευτικές στροφές και χαρακτηρίζει τους Ανεξάρτητους δεκανίκι του ΠαΣοΚ.

Στον χορό μπήκε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης που είχε άλλη άποψη και τους χαρακτήρισε «παράρτημα» της ΝΔ για να του απαντήσει ο κ. Καμμένος: «Παραρτήματα είναι εκείνα που ψήφισαν το μνημόνιο».

Και μέσα σε αυτή τη λασπομαχία ξαφνικά προέκυψε και ζήτημα μετεκλογικής συνεργασίας ΝΔ και Ανεξάρτητων, κάτι που διέψευσαν οι κκ. Χρ. Ζώης και Κ. Μαρκόπουλος (γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού) που συμμάχησαν με τον κ. Καμμένο.

Η πρόβλεψη του κ. Δ. Σταμάτη (βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας) ότι ο κ. Σαμαράς «θα πέσει το βράδυ των εκλογών» έδωσε λαβή στον κ. Μουρούτη να επιτεθεί με τη φράση: «Το σχέδιο των Καμμένων αποκαλύπτεται»!

Τα ψηφοδέλτια ετοιμάζουν οι κκ. Ζώης, Σταμάτης και Ι. Κουράκος (πρώην βουλευτής και κουμπάρος του πρώην γραμματέα της ΝΔ κ. Ελ. Ζαγορίτη που προσχώρησε προ ημερών), ενώ ο κ. Μαρκόπουλος τελειώνει το ιδεολογικό πλαίσιο, με βάση το οποίο το κόμμα κινείται στα όρια του ευρωσκεπτικισμού εντός ΕΕ.

Αν και είχαν προχωρήσει οι συζητήσεις για συμμαχία με το Αρμα Πολιτών, ο πρόεδρός του κ. Ι. Δημαράς το διέψευσε και υπεραμύνθηκε ενός αντιμνημονιακού κεντροαριστερού μετώπου, ενώ ορισμένοι θεωρούν πολύ καλή μια συμμαχία με τον πρώην υπουργό κ. Στ. Παπαθεμελή.

Ο υπουργός Εξωτερικών θα συνεχίσει να είναι παρών στην πολιτική
Η «χρυσή εφεδρεία» λέγεται Σταύρος Δήμας
«Υπάρχει ζωή και μετά την πολιτική» επιμένει ο υπουργός Εξωτερικών κ. Στ. Δήμας που αιφνιδίασε προ ημερών με τη δημόσια παραδοχή του ότι δεν θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές.

Οσοι συνομιλούν μαζί του ανοικτά, ειλικρινά και χωρίς ιδιοτελείς σκέψεις, γνώριζαν από καιρό τις απόψεις του, αν και στην ηγετική ομάδα της ΝΔ ξαφνιάστηκαν από τον χρόνο δημοσιοποίησης της απόφασής του και κυρίως από το βήμα (Κοινοβουλευτική Επιτροπή) που έγινε.

Ο ίδιος λέει συχνά σε συνομιλητές του ότι «δεν χρειάζεται να είσαι στη Βουλή για να συμμετέχεις στην πολιτική» και εδώ και πάρα πολύ καιρό είχε ωριμάσει η σκέψη να μην είναι στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ.

Προ ημερών είχε πει σε χαλαρό ύφος ότι «στη νέα Βουλή θα είναι ένας Δήμας». Εννοούσε τον γιο του Χρήστο, ένα νέο παιδί που εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, με καλές σπουδές και πολιτική άποψη, που θα είναι υποψήφιος στην Κόρινθο, ξεκινώντας από την αρχή, αφού ο πατέρας του τα τελευταία χρόνια δεν συμμετείχε στις εκλογές.

«Είναι ωραία να είσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος» αστειεύεται και αφού συμπληρώνει «δεν επιδιώκω ρόλο», ξεκαθαρίζει προς άρση κάθε παρεξηγήσεως ότι θα βοηθήσει τον κ. Αντ. Σαμαρά στην προσπάθειά του να κερδίσει τις εκλογές και την αυτοδυναμία.

Η μη συμμετοχή του κ. Δήμα δεν σημαίνει ότι αποκλείεται σε μελλοντική κυβέρνηση είτε υπό τον κ. Σαμαρά είτε σε άλλο διακομματικό σχήμα να είναι εξωκοινοβουλευτικός υπουργός. Απεναντίας, είναι από τα σοβαρά, έμπειρα και μετριοπαθή στελέχη που εμπιστεύεται ο κ. Σαμαράς και ενδεχομένως να παραμείνει στο πόστο του.

Για πολλούς χαρακτηρίζεται «χρυσή εφεδρεία» για την επόμενη ημέρα και ειδικά στην περίπτωση που δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία και υπάρξει διχογνωμία για το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Για αρκετούς στη ΝΔ θα ήταν η ιδανική επιλογή ως ένα ισχυρό πολιτικό πρόσωπο, ώστε να αποτραπεί η παρουσία στο Μέγαρο Μαξίμου ενός τεχνοκράτη, ενώ άλλοι βλέπουν το 2015 και την Προεδρία της Δημοκρατίας.

ΛΑΟΣ: με όπλο τη «φράου» Τσακάλου
Με όπλο την κυρία Αικατερίνη Τσακάλου, πρώην γραμματέα του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Siemens κ. Μ. Χριστοφοράκου, επιχειρεί να αντεπιτεθεί ο κ. Γ. Καρατζαφέρης. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, που είναι σε μετωπικό πόλεμο με τη Χρυσή Αυγή, την οποία αποκαλεί ναζιστική, φασιστική ως και σατανιστική οργάνωση και θυμίζει τη σχέση του αρχηγού της κ. Ν. Μιχαλολιάκου με την ΕΠΕΝ, αποκαλύπτει, δείχνοντας ότι είναι «πολύ σκληρός για να πεθάνει πολιτικά»: «Θα είναι πάρα πολύ χρήσιμη σε περαιτέρω αποκαλύψεις. Χρειάζομαι ένα “οπλοστάσιο” και νομίζω το εξασφάλισα».

Ντόρα: Διαψεύδει τα σενάρια συνεργασίας

Στο παρασκήνιο της Κεντροδεξιάς οι συζητήσεις των σεναρίων για ενδεχόμενη προεκλογική επιστροφή της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη στη ΝΔ εξιτάρουν πολλούς. Ως και για την πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ μιλούν ορισμένοι, στη λογική ότι «ενωμένη η Κεντροδεξιά θα γίνει αυτοδύναμη» και πως στην «πολιτική ποτέ δεν μπορείς να πεις ποτέ». Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει τεθεί τέτοιο θέμα. «Οι δημοσκοπήσεις μάς φέρνουν μετά βεβαιότητος στη Βουλή» λέει και συνεργάτες της επιμένουν ότι την έδιωξαν

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ