ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

international visitors from 24-5-2010

free counters

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΕΣΒΙΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ

Δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δε μπορω να ανεχτω τους πουστηδες και τις λεσβιες να ζητανε να εχουν ισα δικαιωματα σε υοθεσιες στο γαμο κ.λ.π.Δηλαδη πρεπει ντε και καλα να σπρωχνουν παιδακια στην ομοφυλοφιλια απο την κουνια θελουν να υπαρχει μονο μια κοινωνια πουστηδων και λεσβιων?Αλλα μαλλον δε θα τους περασει γιατι η "ΝΟΣΟΣ" υπαρχει απο την αρχαιοτητα.αλλα ρε γαμωτο αφου δε γεννανε πως διαολο πολλαπλασιαζοντε?και  φυσικα κανουν παρελαση που αλλου?στη θεσσαλονικη,εκει με χαρα ο δημαρχος θα τους δωσει χωρο και χρονο μη σας πω και κρεβατι.ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΟΡΓΙΑ.

ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ Μ ΑΡΧ>>>Α ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΡΧ>>>>Α.ΝΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ

Το "όχι" της Ισπανίας στην τρόικα

Πρώτη καταχώρηση: 20/06/2014 - 17:41
Τελευταία δημοσίευση: 18:02Διεθνή
Το όχι της Ισπανίας στην τρόικα
Το "όχι" της Ισπανίας στην τρόικα

Η ισπανική κυβέρνηση ενέκρινε το νομοσχέδιο που προβλέπει μείωση των φόρων επί του εισοδήματος των μισθωτών και των κερδών των επιχειρήσεων από το 2015, αποφεύγοντας ταυτόχρονα και την αύξηση του ΦΠΑ, παρά τις πιέσεις που ασκούσε η Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ στη Μαδρίτη προς αυτήν την κατεύθυνση.
Ο φόρος εισοδήματος αναμένεται ότι θα μειωθεί κατά 12,5%, κατά μέσο όρο, από το 2015, δήλωσε η εκπρόσωπος της κυβέρνησης Σοράγια Σάενθ δε Σανταμαρία μετά τη λήξη του υπουργικού συμβουλίου.
«Πρόκειται για μια διαρθρωτική μεταρρύθμιση που προβλέπει τη γενική μείωση των φόρων για όλους: μισθωτούς, επιχειρήσεις και οικογένειες», πρόσθεσε. «Μια μεταρρύθμιση που επιδιώκει, μετά τις προσπάθειες που κατέβαλε η ισπανική κοινωνία για να αντιμετωπίσει την κρίση, όχι μόνο να την αποζημιώσει για τις θυσίες της αλλά επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη και τη δημιουργία θέσεων εργασίας», συμπλήρωσε.
Ο υπουργός Προϋπολογισμούς Κριστόμπαλ Μοντόρο υπογράμμισε από την πλευρά του ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να μην αυξήσει τον ΦΠΑ, εκτός από κάποιες πολύ περιορισμένες αλλαγές που αφορούν τα απορρυπαντικά, οι οποίες «συνδέονται με την εφαρμογή των ευρωπαϊκών αποφάσεων».
Στις 31 Μαΐου ο Πρωθυπουργός Μαριάνο Ραχόι είχε ανακοινώσει ότι η κυβέρνησή του θα προχωρούσε σε μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων από το 30% στο 25%. Ο ίδιος είχε αποκλείσει την πιθανότητα αύξησης του ΦΠΑ, παρά τις πιέσεις που ασκούσαν το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Ευρωπαϊκή Ένωση θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό η Ισπανία θα αντιστάθμιζε τις απώλειες εσόδων από τη μείωση των φόρων.
Οι προτάσεις της κυβέρνησης «είναι πλήρως συμβατές με το πρόγραμμα περιορισμού του δημοσιονομικού ελλείμματος», διαβεβαίωσε από την πλευρά του ο υπουργός Οικονομίας Λουίς δε Γκίντος.
Από το 2012 η Ισπανία εφαρμόζει ένα πρόγραμμα σκληρής λιτότητας καθώς η οικονομία της είχε δεχτεί διπλό πλήγμα: αφενός τη "φούσκα" των ακινήτων που έσκασε το 2008 και αφετέρου την παγκόσμις οικονομική κρίση. Το 2013 η χώρα βγήκε δειλά από τη δεύτερη ύφεση που αντιμετώπισε μέσα σε πέντε χρόνια, όμως το ποσοστό ανεργίας παραμένει ένα από τα υψηλότερα του ανεπτυγμένου κόσμου, στο 25,93%. Η Μαδρίτη εκτιμά ότι φέτος η ανάπτυξη θα φτάσει το 1,2%, το 2015 θα αγγίξει το 1,8% και το 2017 θα ανέβει στο 3%.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΣΙΓΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ Η ΑΓΑΜΗΤΗ ΚΩΛΟΓΡΙΑ


 
Αυτά σημειώνει μεταξύ άλλων ο Σαίμον Νίξον σε άρθρο του στην εφημερίδα Wall Street Journal και με τίτλο: «Πού είναι η συγγνώμη του Δ.Ν.Τ προς την Ελλάδα;
Και συνεχίζει ο Νίξον:
«Η άρνηση του Ταμείου να δεχθεί ότι η Ελλάδα θα επετύγχανε πρωτογενές πλεόνασμα εντός του 2013 οδήγησε σε επτάμηνη καθυστέρηση της εκταμίευσης σημαντικών δόσεων του προγράμματος, με επακόλουθο την καθυστέρηση της επιστροφής της χώρας στις αγορές, επιστροφή που πυροδότησε την τόνωση της εμπιστοσύνης. Πράγματι, αν η Αθήνα είχε ενδώσει στις απαιτήσεις του Δ.Ν.Τ για επιπλέον δημοσιονομικά μέτρα για την κάλυψη του φανταστικού ελλείμματος, τότε είναι σχεδόν βέβαιο πως η χώρα θα ήταν αντιμέτωπη με τον έβδομο διαδοχικά χρόνο ύφεσης, Όπως έχουν τα πράγματα, η Ελλάδα παρουσίασε πλεόνασμα 0,8% του ΑΕΠ για το 2013 και τα πρόσφατα στοιχεία δείχνουν ότι το πλεόνασμα τρέχει με ρυθμό 1,5% σε ετήσια βάση.
Ακόμη όμως και αν το Δ.Ν.Τ δεν μπόρεσε να αρθρώσει τη λέξη που αρχίζει από "Σ", η τελευταία έκθεσή του για το ελληνικό πρόγραμμα φέρει σημάδια μετάνοιας. Γίνεται λόγος για "σημαντική πρόοδο προς την εξισορρόπηση της οικονομίας", ενώ αναγνωρίζεται ως "εξαιρετικό επίτευγμα διεθνώς" η μετατροπή της ασθενέστερης κυκλικά προσαρμοσμένης θέσης στην ευρωζώνη σε ισχυρότερη, μέσα σε τέσσερα μόλις χρόνια. Στην έκθεση αναφέρεται ότι "οι δομικές μεταρρυθμίσεις προχωρούν, αν και άνισα", ότι οι κίνδυνοι για την ανάπτυξη ενδέχεται να αυξηθούν το 2014, ενώ εκφράζεται "συγκρατημένη αισιοδοξία" για το μέλλον.
Η αναγνώριση αυτή της προόδου της Ελλάδας είναι δικαιολογημένη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς είναι ειλικρινά αποφασισμένος να μεταμορφώσει την Ελλάδα σε χώρα με σύγχρονη οικονομία. Έχει σημειωθεί πρόοδος στην αποσυναρμολόγηση του πολύπλοκου δικτύου προνομίων, προστασίας, επιδοτήσεων και ασυλίας που χαρακτήριζε το παλαιό πελατειακό πολιτικό σύστημα, παρά την ισχυρή αντίθεση από οργανωμένα συμφέροντα. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την απότομη μείωση σχεδόν όλων των τιμών, από την ενέργεια μέχρι τα κόμιστρα και το βρεφικό γάλα. Οι επιπτώσεις θα γίνονται περσσότερο αισθητές όσο η οικονομία ανακάμπτει, οι συμπεριφορές θα αλλάξουν σταδιακά και νέοι επιχειρηματίες θα επωφεληθούν από τις νέες ευκαιρίες.
Το σημαντικότερο είναι ότι η Ελλάδα επιβίωσε από τον μεγαλύτερο άμεσο κίνδυνο για την ανάκαμψη. Η αποτυχία του ριζοσπαστικού ΣΥΡΙΖΑ να καταγράψει αποφασιστική νίκη στις ευρωεκλογές ενίσχυσε την κυβέρνηση συνασπισμού, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιβίωσής της, τουλάχιστον μέχρι την εκλογή νέου Προέδρου το 2015, πιθανότατα και μετά από αυτήν. Το γεγονός αυτό αγοράζει χρόνο για την κυβέρνηση ώστε να επιταχύνει τα φιλόδοξα προγράμματα δομικών μεταρρυθμίσεων και αποκρατικοποιήσεων. Η απόφαση του κ. Σαμαρά να τοποθετήσει ως υπουργό Οικονομικών έναν σεβαστό τεχνοκράτη στέλνει μήνυμα ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τις σκληρές αποφάσεις που πρέπει να λάβει χωρίς πολιτικές παρεμβολές.
Ακόμη και έτσι, το Δ.Ν.Τ σωστά επισημαίνει 'οτι η μακροπρόθεσμη προοπτική της Ελλάδας εξαρτάται από την υγεία του τραπεζικού τομέα. Το Ταμείο προβληματίζεται αν οι κεφαλαιακές ανάγκες 5,8 δισ. ευρώ των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, όπως προέκυψαν από τα τεστ αντοχής της ΤτΕ, είναι επαρκείς για να επιτρέψουν στο τραπεζικό σύστημα να αντέξει πιθανές ζημιές, δεδομένων των μη εξυπηρετούμενων δανείων που ανέρχονται στο 35% του συνόλου, ή στο ένα τρίτο του ΑΕΠ. Το Δ.Ν.Τ παρουσίασε την δική του ανάλυση, εκτιμώντας τις κεφαλαιακές ανάγκες αυξημένες κατά 6 δισ. ευρώ. Ωστόσο τον σκεπτικισμό του Ταμείου δεν συμμερίζονται οι ξένοι επενδυτές, που έριξαν 8,5 δισ. στις ελληνικές τράπεζες διευκολύνοντας την έκδοση ομολογιακών δανείων.
Το ποιος έχει δίκιο εξαρτάται από το αν οι τράπεζες διαχειριστούν γρήγορα τον όγκο των μη εξυπηρετούμενων δανείων, αναδιαρθρώνοντας τα δάνεια των βιώσιμων επιχειρήσεων ώστε αυτές να μπορέσουν να επενδύσουν και να αναπτυχθούν και ρευστοποιώντας τις μη βιώσιμες ώστε οι πόροι που θα απελευθερωθούν να επενδυθούν παραγωγικότερα. Μέχρι τώρα, οι τράπεζες δίσταζαν να το κάνουν. Ένας λόγος ήταν η αδυναμία τους να αντέξουν τις ζημιές. Επίσης, οι τράπεζες υποψιάζονταν ότι πολλές από τις αδυναμίες αποπληρωμής ήταν "στρατηγικές". Στο αποκορύφωμα του φόβου για ένα Grexit, πολλά νοικοκυριά και επιχειρήσεις σταμάτησαν να εξυπηρετούν τα δάνειά τους και συσσώρευαν μετρητά. Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση απαγόρευσε τους πλειστηριασμούς κατοικιών, ενώ οι δικαστικές προσφυγές κατά επιχειρήσεων θα διαρκούσαν χρόνια. Οι τράπεζες πόνταραν ότι τηρώντας στάση αναμονής θα πετύχαιναν υψηλότερα επιτόκια.
Αυτό είναι και το στοίχημα των επενδυτών σήμερα. Οι τέσσερις συστημικές τράπεζες έχουν συστήσει τις δικές τους "κακές τράπεζες", με στόχο να επανακτήσουν γρήγορα όσο μεγαλύτερο ποσοστό αξιών από αυτά τα προβληματικά στοιχεία. Μετά την ανακεφαλαιοποίησή τους, διαθέτουν επάρκεια για να διαγράψουν τουλάχιστον το 52% των προβληματικών δανείων, αφού είναι τώρα από τις ισχυρότερες της Ευρώπης. Οι τράπεζες υποστηρίζουν ότι μπορούν να απορροφήσουν πιθανές ζημιές αφού περιμένουν κέρδη ως αποτέλεσμα της μείωσης του κόστους χρηματοδότησης, του ανταγωνισμού και των δραστηριοτήτων τους. Αυτό εξαρτάται από τρεις προϋποθέσεις.
Η πρώτη είναι η κυβέρνηση να τηρήσει τη δέσμευσή της να άρει την απαγόρευση των πλειστηριασμών στο τέλος του έτους και να νομοθετήσει ένα αυστηρότερο πτωχευτικό δίκαιο τον Οκτώβριο. Αυτό θα δώσει στις τράπεζες ισχύ να ωθήσουν οφειλέτες σε χρεοκοπία. Με τη σειρά του αυτό θα δώσει κίνητρο στους δανειολήπτες να αναζητήσουν συμβιβασμούς με τις τράπεζες.
Η δεύτερη είναι ότι οι τράπεζες μπορούν να εκκαθαρίσουν τα χαρτοφυλάκιά τους χωρίς να προκαλέσουν καταστροφικές μειώσεις των τιμών των ακινήτων. Οι τράπεζες θεωρούν ότι αυτό μπορεί να γίνει, βασιζόμενες στην κατανόηση της ψυχολογίας των Ελλήνων δανειοληπτών όταν αντιμετωπίζουν την απώλεια της κατοικίας τους. Ο λόγος δανείων προς αξίες παραμένει χαμηλός, παρά την πτώση κατά 30% των τιμών των ακινήτων, γεγονός που δίνει στους δανειολήπτες κίνητρο να αποφεύγουν την κατάσχεση.
Η τρίτη είναι ότι οι καταθέσεις που εξαφανίστηκαν στο εξωτερικό και κάτω από τα στρώματα είναι διαθέσιμες για την αποπληρωμή των χρεών. Περίπου 90 δισ. ευρώ αποσύρθηκαν μεταξύ 2010 και 2012. Μήπως όμως οι δανειολήπτες αποθαρρυνθούν να επαναπατρίσουν τα χρήματά τους, φοβούμενοι τον έλεγχο που ενδεχομένως θα οδηγούσε σε αμετάκλητες ποινές; Κάποιοι τραπεζίτες θεωρούν ότι χωρίς αμνηστία μικρό μόνον ποσό θα επαναπατριστεί, όμως η τρόικα εξακολουθεί να το αποκλείει, τουλάχιστον μέχρις ότου ο φοροεισπρακτικός μηχανισμός να γίνει τόσο ισχυρός, ώστε να μεγιστοποιεί τις εισπράξεις και να ελαχιστοποιεί τον ηθικό κίνδυνο.
Κατά τους προσεχείς μήνες, θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει ποιος έχει δίκιο. Αν έχει δίκιο το Δ.Ν.Τ και οι τράπεζες είναι υπεραισιόδοξες για τις δυνατότητές τους να επανακτήσουν μέρος των κακών δανείων, τότε η έλλειψη ρευστότητας θα συνεχιστεί, βλάπτοντας την ανάκαμψη. Αν όμως οι τράπεζες - και οι επενδυτές - έχουν δίκιο, τότε τα στοιχεία ενεργητικού θα βελτιώνονται ταχύτατα, όσο επιστρέφει η εμπιστοσύνη. Τα κακά δάνεια θα αναδιαρθρωθούν γρήγορα, ο τραπεζικός δανεισμός θα επαναρχίσει, η ανάπτυξη θα επιταχυνθεί - καθιστώντας αναπόδραστη την ανάγκη του Δ.Ν.Τ να απολογηθεί».
Πηγή: tanea.gr

Διάβασε περισσότερα στο: «Πού είναι η συγνώμη του ΔΝΤ προς την Ελλάδα;» | gazzetta.gr
Follow us: @gazzetta_gr on Twitter | gazzetta.gr on Facebook

ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

Τα βαμπιρ της τηλεορασης.ΤΡΕΜΗ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΤΣΙΜΑΣ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ Και ενα σωρο αλλοι ειναι καθημερινα εδω διψασμενα για φρεσκο αιμα για φρεσκους νεκρους για πολυ αιμα αθωο αιμα.Και γιατι τους αποκαλουμε βαμπιρ,για τον απλο λογο γιατι μετα απο καθε ατυχημα-δυστηχημα βγαινουν με ξεχωριστες εκμπομπες και κροκοδειλια δακρυα να μιλουν για το καθε γεγονος αλλα στην ουσια τρεφοντε απο το αιμα που ρεει.Και εγω ο απλος αμορφωτος πολιτης αναρωτιεμαι γιατι αυτη η πρεμουρα να αναδειξουν τα λαθη και τις παραλειψεις που εχουν γινει μετα το γεγονος  και γιατι δεν εκαναν μια αυτοψια πριν συμβει το γεγονος για να αναδειξουν τις οποιες ατελειες αλλα περιμενουν να συμβει κατι ασχημο και μετα τρεχουν να καλυψουν το γεγονος αναδεικνυοντας ολα τα λαθη.ΑΤΙΜΗ AGB ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΑΜΠΙΡ.

ΣΤΗΝΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΚΟΙΝΙ

Βλεποντας τις καθαριστριες να παλευουν τοσο καιρο τωρα αναρωτιεμαι που στο διαολο πηγε η ψυχη του ελληνα και η αντιδραση του στις κατα καιρους εξουσιες.Μαλακωσε ο ελληνας αλλα δεν θα τον αποκαλεσω μαλακο αλλα θα τον αποκαλω ΜΑΛΑΚΑ γιατι αυτο εγινε ο ελληνας δυστηχως.Αφηνει τις γυναικες να παλευουν μονες τους,αφηνει τη ΧΑ να δηλητηριαζει τη ζωη και την ψυχη των παιδιων του,αφηνει καποιους τσογλαναραδες να κανουν κουμαντο στα πανεπιστημια της χωρας και δεν παιρνει το βουρδουλα να τους μαυρισει τα κωλομερια.Γιατι στην ελλαδα περισευουν οι τσαμπουκαδες του οχλου,οταν δηλαδη ειναι μαζι πανω απο 10 και την πεφτουν σε εναν οπως κανουν οι χρυσαυγιτες και τα τσογλανια των πανεπιστημιων που το ειδαν εξουσια ,αλλα που ειναι μια συμμορια απο αχρηστους που κανουνε το πανεπιστημιο "στεκι"για την υπολοιπη ζωη τους.Δε νοιαζει κανεναν φοιτητη κανεναν χρυσαυγιτη το πως τα βγαζουν περα οι χιλιαδες νεοπτωχοι αλλα το μονο που τους νοιαζει ειναι οι ψηφοι των ηλιθιων ψηφοφορων, τους μεν και το χαρτζηλικι του μπαμπα τους δε, για να λενε στον περιγυρο οτι σπουδαζουν.Και ετσι οι πρωτοστατες της ΠΟΛ.ΑΝ2 σαμαρας και βενιζελος κανουν παιχνιδι μονοι τους απομυζωντας και το τελευταιο ευρω απο τους νεοπτοχους σπρωχνοντας χιλιαδες στην αγχονη της αυτοκτονιας.Αλλα δεν αφηνουν και οι δυο αλλα και τα τσιρακια τους το περιλυπο υφος οταν μιλανε για τον ελληνικο λαο {οι ψευτες}και την ψευτικη συμπονια τους για τους δυστιχισμενους της ελλαδας.Ελληνα παρε την κατασταση στα χερια σου,οι σαμαροβενιζελοι σε κοροιδευουν υπακουοντας μονο στα κελευσματα της χοντρης κυριας απο τη γερμανια και του αναπηρου ναζιστη σοιμπλε.Οι πολιτικοι μας αυτοι που ξεπουλανε την ελλαδα σιγα στα μεγαλα συμφεροντα εσω και εξωτερικου δε νοιαζοντε για τιποτε αλλο αυτη την ωρα παρα μονο για το ποσα πιο πολλα θα αρπαξουν απο το ηδη σκυλευμενο σωμα της ελλαδας μας.ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΑΛ ΣΑΛΕΧ.ΜΙΑ ΑΡΑΠΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΠΑΣΟΚ

Τελικα στην ελλαδα οτι δηλωσεις εισαι και οποιον θελεις παριστανεις.Τρανο παραδειγμα καποια ονοματι Αφροδιτη αλσαλεχ ενα καθαρα αραπικο ονομα μαλλον αιγυπτιακο η οποια βγαινει στα καναλια και προσπαθει να πειση τον κοσμο οτι μονο το πασοκ μπορει και ξερει να σωση τον κοσμο και την ελλαδα απο την καταστροφη της χρεοκωπιας.Δηλαδη αυτοι που μας χρεωκοπησαν ερχοντε τωρα και δηλωνουν σωτηρες οποως καλη ωρα η αφροδιτη αλ σαλεχ.Το λενε και δεν ντρεποντε καθολου τα λαμογια που ξεσξισαν οικονομικα την ελλαδα φαγανε με 17 μασελες και τωρα ερχοντε να πεισουν το λαο οτι θα τον σωσουν.Και ακομα αυτος ο λαος δεν τους εχει παρει με τις λεμονοκουπες και με τις πετρες.

Αυτο λοιπον το μπαζο με το χαμγελο της αγαλαδας θελει να μας πεισει οτι ο χοντρος αρχηγος της θα μας σωσει μαζι με τον αλλον τον σαμαρα της ΠΟΛΑΝ2 που την παρουσιαζει ακοα ως ΝΔ και τριζουν τα κοκκαλα του ιδρυτη της.μιλαμε για μεγαλους λεχριτες και κλεφτεςς που κλεινουν τη βουλη για να παραγραφουν αδικηματα υπουργων.

ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ

eortologio www.com2.gr

TRANSLATE MY PAGE

Αναγνώστες

ΤΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ ΣΟΥ ΜΑΤΙΑ